Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tinki - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 7. 2005
Hehe, on je moj Pikypoky in moj Vever (ker sva se že miljonkrat skregala kako se reče veveric moškega spola , tako da je sedaj kar Vever), jaz pa sem njegova Veverička. To sva največkrat, drugače pa so še drugi vzdevki: mucek, pa mucka, pikec in pikica itd. Jih je preveč
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men so pa ljubkovalna imena ful glupa. No, v bistvu so mi glupa ta v stilu "lubi" itd., medtem ko mi je čist ok kakšno ljubkovalno ime, izpeljano pač iz imena. Še vseen pa svojga fanta najrajš kličem kr normalno, po imenu, in mi je tud najbolš, da tud on mene kliče tak. V bistvu ne prenesem da bi kdo mene klical po kakšnih izpeljankah iz imena.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
pikapolonica444 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2007
- Kraj: Celje
men so pa taka osladna imena ful sluzasta
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Z nekdanjimi sem vedno imela ljubkovalnice, npr. sem jih klicala: Piki, mišek, srce... oni mene: miška, pikica, mucy (fuj, ta mi je prav gaben ). S sedanjim pa nimam tega in mi čisto paše... Edino on me včasih pokliče s skrajševalnico mojega imena.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ponavad po kakšnih izpeljankah iz imena Učasih tud kej pocukranga...takt k kej hočm hehe On je mene na začetku ko sva se spoznala na morju skos klicu mucica..in takt se mi je to zdel ful vulgarno, sm mu to povedala...in zdej me ne kliče več tko, pa morm rečt d kr pogrešam to mucico..k on tko dobr reče.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Un js ga pa klicem: lubi, bubi, driska, smotko, zabica, tečka, smotko - odvisno kašne volje sem. Res je da je osladno, sam kaj cs Aja pa ne klicem ga tko, k sva v druzbi, al pa da bi se drla cez Ljubljano: o zabica moja kje siii Ampak ga tko klicem, ko sva sama, al pa mu v smsu napisem kej tazga.
On pa mene klice kostrunček, lubi, luba - ampak on bolj redko.
On pa mene klice kostrunček, lubi, luba - ampak on bolj redko.
-
Mayikaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2007
lol na zgornji post
drugač pa jz ga kličem lubi,muca,srce .. včasih si še namislim kakega,ampak ga kr hitr pozabim ti so standardni,največjrat lubi..drugač pa jz tut ne kličem njega tk v javnosti
on pa men reče največkrat lubika,pigvinček (ker obožujem male pigvinčke iz risank ) ,srček ..
drugač pa jz ga kličem lubi,muca,srce .. včasih si še namislim kakega,ampak ga kr hitr pozabim ti so standardni,največjrat lubi..drugač pa jz tut ne kličem njega tk v javnosti
on pa men reče največkrat lubika,pigvinček (ker obožujem male pigvinčke iz risank ) ,srček ..
Kitty?! I'm not a kitty you crazy mother fucker! I'm a cat..a very bad cat !
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov