Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
on me kliče draga moja, jst pa njega dragi moj... no ja, to na vsake tolk časa, drgač sm pa za njega petrca, jst pa njega kr po imenu kličem, čeprou je mičken predolg, pa sm ga hotla kiki klicat (kristijan je drgač), pa mi ne pusti
- mala žabica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2007
Mene kliče "žena", jaz pa njega "srce" ali pa ga nagovorim (v sms-u) "Kaj počne moj najljubši moški na svetu?!" Luštno....
- drama.queen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2007
- Kraj: Logatec
lubica al pa pac tiash p tiashi p my darling. =] ..js p njega pac po imenu pa pikoo sam to sam tko obcasno ..
drgac mi je p naibol ql k me en moi frend klice kiddo k je tko..izvern al wte
drgac mi je p naibol ql k me en moi frend klice kiddo k je tko..izvern al wte
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
mene pa ubistvu kukr je ane. ulikat me Tyašy(pač iz imena Tjaša), kdaj tud miška, mala, draga, in pa podobn...
-
LitLgrL. - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 5. 2007
on mene skor vedno kLiče mala. velikrat tut maLa moja aL pa kr po imenu.. pokliče me tut lubica, če sm tečna pa Tečka.
js pa nejca pogosto po skrajšanem imenu Nejc. ko je kaj resnega, ali pa sem jezna nanj ga pokličem po imenu Andrej. tudi ko se "skregava" je Andrej..
rečem mu tudi sweetie in lepota..
js pa nejca pogosto po skrajšanem imenu Nejc. ko je kaj resnega, ali pa sem jezna nanj ga pokličem po imenu Andrej. tudi ko se "skregava" je Andrej..
rečem mu tudi sweetie in lepota..
wanna fuck.. now!. *
-
vojakinja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
on me je klicu največkrat pikica. včasih pa:lubica, mikša, mala! če sm bla sitna:sm bla tut tečnoba.
js sm njega največkrat pikec včasih lubček. če sm bla pa jezna nanj pa kr po imenu al pa smotko!
js sm njega največkrat pikec včasih lubček. če sm bla pa jezna nanj pa kr po imenu al pa smotko!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
on mene kliče z različnimi imeni..največkrat schatzi ..pa par izpeljank iz imena..ravn tko jst..drgač pa lubi,miško,po priimku u določenih trenutkih
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Js pa mojga kličem zadnje čase bolhica. Nimam pojma zakaj, kjut mi je
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
on mene: mala, cartika, žena ( ) in pa ena izpeljanka iz imena
jaz njega: po imenu
Preveč osladnosti pa ne bi prenesla.
jaz njega: po imenu
Preveč osladnosti pa ne bi prenesla.