Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Evo, jaz sem se spomnila, poleg že omenjenih imen, še 3 nova nenavadna imena s katerimi me on kliče. On je ful izviren, jaz pa manj.
No, jaz sem v določenih situacijah še: polžek, Gulič (po poslancu), kužek, Ronaldinho.
Če moj ni izviren, potem pa nič več ne vem.
In ja vsa imena so mi full všeč, ker ima vsako ime eno zgodbo, ki jo povežem z lepim spominom.
No, jaz sem v določenih situacijah še: polžek, Gulič (po poslancu), kužek, Ronaldinho.
Če moj ni izviren, potem pa nič več ne vem.
In ja vsa imena so mi full všeč, ker ima vsako ime eno zgodbo, ki jo povežem z lepim spominom.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Kolkr sm js drgač izvirna, sm pa tle mau bl univerzalna. No ja, pa odvisno od fanta. Pr enmu sva mela res take uzdeuke, da če bi se u jaunosti tko klicala, bi ispadl čis preveč smešn al pa butast. So bli pa res originalni. In so mi od useh do zdej ti še najbl pr srcu. Eden takih je piškot. Ne piškotek, ta je prevč pocukrana, ampak prou piškot.
Drgač pa največkat uporablam uzdeuke kt so bučko, maci al pa macko, te so nekak univerzalni. Js sm bla pa za usacga kej drucga. Ampak spet bi bla enkat rada piškot
Drgač pa največkat uporablam uzdeuke kt so bučko, maci al pa macko, te so nekak univerzalni. Js sm bla pa za usacga kej drucga. Ampak spet bi bla enkat rada piškot
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
jst tut kolege kr doskrat kličm ljubkovalno: mišk,cvetk (če mi reče roža), cukr,mali...doskrat se zgodi tudi da se vsi med sabo kličemo baby,punce pa joška...
drugač pa največ uporabljam ime,sploh v javnosti...
drugač pa največ uporabljam ime,sploh v javnosti...
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Jst ga pa po novem kličem bajker (in ne, je daaaaaaaaleč stran od tega, da bi to dejansko bil )
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst mu pa rečem kar mucek
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Najveckrat mu probam z najbolj priliznjenim glasom izgovort njegovo ime
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov