Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
jemina napisal/-a:Men grejo ljubkovalna imena skrajno na živce ... no ja, v mejah normale gre, samo kkšna živalca pa res nočem bit in tipa tud nikol ne kličem s temi nazivi al pa s kkšnimi osladnimi za bruhat
mja, sploh ker eni potem konstantno samo te ljubkovalnice uporabljajo, še pri pogovoru z drugimi ljudmi. potem je pa moj lubi gor, pa moj lubi dol,... dej no, sej ima ime.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
steLLcy napisal/-a:Js najinih resnično ne morm tle gor pisat, sej bi folk mislu, da se nama je obrnal.
Drugače pa mi je tale glavca tok kjut. Če je na mestu seveda.
Ja sej to je najbolš ... Take ljubkovalnice so absolutno najlepše ... k sm jst povedala svoje ... so me vsi čudn gledal pa še zdej me ... ampak i don't give a fuck ... k lubi pa srči pr men odpade, razn v kkšni zajbanciji ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- *..ciara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2006
...hm jst sm bla pa enkrat tut že čopka-ker mam pogostokrat čop al pa kitko...ja drgač pa moj men prav srčica,lubezen, mačkica jst pa nemu srce,lubi...sam piki mu pa res še nikol nism rekla,pa tut sama še nism zasledila ,d bi on men..
se pa včasih opaz, d se partnerja kličeta na isti nick(piki-pikica,lubi-lubika...)..taki"love nicki"znajo bit zlo prisrčni:)
se pa včasih opaz, d se partnerja kličeta na isti nick(piki-pikica,lubi-lubika...)..taki"love nicki"znajo bit zlo prisrčni:)
- S@R@*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2005
- Kraj: Kamnik
tiasha napisal/-a:steLLcy napisal/-a:Js najinih resnično ne morm tle gor pisat, sej bi folk mislu, da se nama je obrnal.
Drugače pa mi je tale glavca tok kjut. Če je na mestu seveda.
Ja sej to je najbolš ... Take ljubkovalnice so absolutno najlepše ... k sm jst povedala svoje ... so me vsi čudn gledal pa še zdej me ... ampak i don't give a fuck ... k lubi pa srči pr men odpade, razn v kkšni zajbanciji ...
Se strinjam...midva mava učasih glede ljubkovalnic čist divje ideje, razn v javnosti je on muc al pa lubi, jst pa srce al pa luba
FIGHTING FOR PEACE IS LIKE SCREWING FOR VIRGINITY
-
Bluestocking - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Midva imava ogromno ljubkovalnih imen, bolj ekstravagantna, da samo midva veva, kaj pomenijo.
Jaz sem največkrat: uzum, dučko, panda muc.
On pa: cilek, huska.
Jaz sem največkrat: uzum, dučko, panda muc.
On pa: cilek, huska.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mah jest sm pa neizvirna pa ga kr lubi kličem ... sam men je to simpatično pa, čeprav ma še 1000 drugih tipov tako ljubkovalno ime. Je pa ob posebnih priložnostih tut smrčuhar (ko smrči), bajsi (ko se mal špikava) itd.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov