Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
On je Engel, jst pa Tier
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
schatzi..pa lubica..pa mala....pa truplo...moje malo truplo mi ponavadi reče..ampak to je takrat, ko imam kakšno pametno domislico..ali kaj takega naredim...
on pa je ponavadi piki...mucek..bucek...kar mi pač pade na pamet...
on pa je ponavadi piki...mucek..bucek...kar mi pač pade na pamet...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
midva en druzga kličeva muc,včasih ga pokličem lubi,sonce,pa kar se sproti zmislim!kadar sem pa jezna ga ponavadi pokličem po imenu redko po priimku.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
Ponavadi jz njega lubi, srček, mišek, cukrček,.. =)
On pa tut mene lubica, sapramiška, veronči, pikica ^^
Pač to je ful sweetkano
On pa tut mene lubica, sapramiška, veronči, pikica ^^
Pač to je ful sweetkano
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Mene moj kliče lubica, miška, muci(ka)- (to najpogosteje) pol je še pa ful teh izrazov, ki prletijo tu pa tam, ki si jih sproti namisli. Zdej kak mesec me že kliče tut bajsika, ker se mu baje dobr sliši, men je pa tut čist srčkano. Sam ko je prvič to reku sva se smejala pou ure, kr mam jz 49-50-51 kil in sm jz baje ful učke zbulila
On je pa tut zame medi, lubi, muci, bajsi..Al pa Ninek (Nino mu je ime )
On je pa tut zame medi, lubi, muci, bajsi..Al pa Ninek (Nino mu je ime )
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- barbika@zvezdica.net
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2006
- Kraj: ljubljana
jst sm ponavadi miška, pupika, lumpika, bavc(sploh ne vem kje je to najdu
jst pa njega kličem mišek, k je to men ful srčkano.. ne vem zaka, ampak tak je...
jst pa njega kličem mišek, k je to men ful srčkano.. ne vem zaka, ampak tak je...
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
js sm pa zdaj večkrat kr veronči bombonči
saj je sweet to =)
saj je sweet to =)
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Men grejo pa ta pocukrana imena prav na zivce (srcek, lubi, lubica, miska, pikica in podobne) in se vedno trudim, da najdem kaj kar je cist kontra.
Bivsega tipa sem klicala PRASEC in je bla ful fora (midva sma se vedno do solz nasmejala, ko sem ga jaz tako poklicala). In pol sma bla enkrat v trgovini. Jaz pri eni polici, on malo naprej. Pa se jaz ful na glas zaderem: "Ej prasec, katere kekse kupim?" In potem se pol trgovine obrne in me gleda, kot da sem z marsa padla. Midva pa spet obadva v smeh.
No, zdaj se pa glih neke spet mutim z enim tipom in sma si vceri nadela nick name. Pa sem jaz dolocla, da bo od MIŠ, on je pa rekel, da sem jaz PUDLA (ne vem ce je to samica od pasme pudl al kaj druga) In mi je ful dobro, da je tako neke originalnega.
Bivsega tipa sem klicala PRASEC in je bla ful fora (midva sma se vedno do solz nasmejala, ko sem ga jaz tako poklicala). In pol sma bla enkrat v trgovini. Jaz pri eni polici, on malo naprej. Pa se jaz ful na glas zaderem: "Ej prasec, katere kekse kupim?" In potem se pol trgovine obrne in me gleda, kot da sem z marsa padla. Midva pa spet obadva v smeh.
No, zdaj se pa glih neke spet mutim z enim tipom in sma si vceri nadela nick name. Pa sem jaz dolocla, da bo od MIŠ, on je pa rekel, da sem jaz PUDLA (ne vem ce je to samica od pasme pudl al kaj druga) In mi je ful dobro, da je tako neke originalnega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov