Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
jst sm cukr,piki,bubi,tamala,bla sm tud že žena
jst pa njega tud kr piki al pa lubi al pa srčk kličm
jst pa njega tud kr piki al pa lubi al pa srčk kličm
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
*purple bitch* k si napisala da ga klices lulck sm res umrla kul
Jst sm pa najveckrat miska al pa lubica al pa zena (kar mi ze rahlo najeda, sam nemu se tok fajn zdi ce mi to rece) pa ce sem kj jezna al pa ce je ful neki raznezen rece, da sem k en delfincek. Ok an
Men pa niso neki kul ta ljubkovalna imena. Jst mu ponavad recm piki al pa po imenu. To je pa use.
Jst sm pa najveckrat miska al pa lubica al pa zena (kar mi ze rahlo najeda, sam nemu se tok fajn zdi ce mi to rece) pa ce sem kj jezna al pa ce je ful neki raznezen rece, da sem k en delfincek. Ok an
Men pa niso neki kul ta ljubkovalna imena. Jst mu ponavad recm piki al pa po imenu. To je pa use.
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Hehe kok mate eni hude vzdevke Pr nama je pa več al mn skos isto.Mene on skos kliče princeska,lubika al pa srček.Najbol sovražim k mi reče mucka al pa kej podobnga,takrt je res bogi Jst pa njemu rečem lubi,smotko al pa sweety sam ponavad ga kličem kr po imenu.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehe, vidm, da je tale smotko prov priljubljen. Moj je tud dostkrat smotko. Sicer pa razne izpeljanke iz imen, pa jz mu največkrat rečem sonček...on si je zame zmislu lupčkica, to mi je tolk sweet, ker ga pač ful rada lupčkam.
In pa vse, kar pač pade na pamet v danem trenutku.
In pa vse, kar pač pade na pamet v danem trenutku.
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz sem pa mala driska, ko sem tečna drugače pa mava milijon ljubkovalnih imen, s katrimi se kličeva, v javnosti pa seveda po imenu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov