Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Mojca82 napisal/-a:Mene pa zanima kaj bi rekle na to, da ena druga zenska vasega fanta klice npr. Pikec...
A ni to malo bedno?
Mislm, da bi bla deležna tko grdga pogleda (tazga k te čez srce prebode ), da ji kej takega nikol več nebi na misel pršlo
-
zaspanka` - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
hm jaz mojega lubi, slce, pikec, žaba, pujsi...bla bla bla tolko je tega...
on pa mene ljubica, miška, muca pa to kaj je pač standard...
daes je čebulo jedo pa je postal "čebulnik" jaz pa "repincl" ker mam pač to rada
on pa mene ljubica, miška, muca pa to kaj je pač standard...
daes je čebulo jedo pa je postal "čebulnik" jaz pa "repincl" ker mam pač to rada
Who's your daddy now?!
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
Mojca82 napisal/-a:Mene pa zanima kaj bi rekle na to, da ena druga zenska vasega fanta klice npr. Pikec...
A ni to malo bedno?
moja best frendica ga je en dan na morju tko klicala, sam sam zato da nau je zajebavala, ker se njej to hecn slis, ker je hrvatica... cista zajebancija uglavnem.. ce bi ga pa kr ena tko klicala, bi jo pa mal cudn pogledala...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
- sončica19
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2004
- Kraj: Hrastnik
jst svojga kličem lubi, srček, mali če sm jezna nanj ga kr po imenu al pa smotko
jaz sem pa zanj miši, miška, šiška
kadar sva pa v družbi se kličeva pa po imenu
jaz sem pa zanj miši, miška, šiška
kadar sva pa v družbi se kličeva pa po imenu
Bolje biti pripravljen na priložnost, četudi je ni, kot pa imeti priožnost in biti nepripravljen.
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
Mene moj kliče beba(verjetno zaradi starostne razlike-6 let ) al pa mala ko je kr jezn. Jaz pa njega srce, ukrajinka ko se norčujema, al pa jagoda, aha pa včasih čličko(kr bi ga z žličko pojedla
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
on mene kliče : mucka,miška,tamala,najwečkrat mi še powe pikica, pa doskrat mi powe tud srčika pa lubika..
js pa njega: piki,smotko,marćy,srćy...
js pa njega: piki,smotko,marćy,srćy...
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
cat85 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
Midva pa nimava nekih posebnih ljubkovalnih imen - oz. zelo zelo redko - če že pol sem kaka miška al pa lubika al pa kaj podobnega. Ne vem no, men ta ljubkovalna imena niti približn niso všeč al pa kull, prej obratno..
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov