Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Mucek ali pa fuzzy
LOL
Jaz pa sem pikica, zajčica, mrs. Fuzzy (bolj redko) ali pa kar Tjaška

Jaz pa sem pikica, zajčica, mrs. Fuzzy (bolj redko) ali pa kar Tjaška

{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
reimi - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2005
Moj bivši je bil zelo kreativen pri tem: ni me klical miška, kokica ali kaj podobno, dajal mi je čisto neka strgana imena, ki raje jih nebi konkretno naštevala, ker se ne ve nikoli, če je na forumu...rada bi ostala anonimna.
V glavnem non stop mi je menjaval imena, tako da so se v treh letih nabrala za cel zvezek. eno večer sva jih naštevala in sva se režala do solz...
Jaz pa nisem imela tako domišljijo. klicala sem ga z dvemi imeni. Zanimivo pa je, da ko sva seksala, torej edino med seksom mi je govoril srček...
Kaki je bil ta...
V glavnem non stop mi je menjaval imena, tako da so se v treh letih nabrala za cel zvezek. eno večer sva jih naštevala in sva se režala do solz...
Jaz pa nisem imela tako domišljijo. klicala sem ga z dvemi imeni. Zanimivo pa je, da ko sva seksala, torej edino med seksom mi je govoril srček...
Kaki je bil ta...

- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
reimi, zdej si me pa prou firbcno nardila!
Tut js nikol ne recem fantu kej tazga kokr lubi, srce, misek ... prevec znucan/ vedno najdem kej edinstvenga ... za vsako osebo svoj vzdevk! Trenutn fant pa se nima dolocenga ljubkovalnga imena

Tut js nikol ne recem fantu kej tazga kokr lubi, srce, misek ... prevec znucan/ vedno najdem kej edinstvenga ... za vsako osebo svoj vzdevk! Trenutn fant pa se nima dolocenga ljubkovalnga imena

-
bad girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 2. 2005
jst ga kličm lubi, mitchy, srce, mali, če pa je poredn pa lumpi
.
on pa men reče miška, beyba, mačka, srce, ljubezen, najbl mi je pa všeč če mi reče tamala
(tko mi reče sam takrat k mu totalno zmešam glavo...)

on pa men reče miška, beyba, mačka, srce, ljubezen, najbl mi je pa všeč če mi reče tamala

SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov