Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 693 prispevkov
• Stran 46 od 47
•
Prejšnja
1 ... 43, 44, 45, 46, 47
Naslednja
-
Coco.Chanel.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
Srce, malena, lutko, ljubawi <3
Js njemu srč al pa ljubawi.. in ja, kadar sma jezna eden na drugega se tud midva kličeva po imenih
Js njemu srč al pa ljubawi.. in ja, kadar sma jezna eden na drugega se tud midva kličeva po imenih
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
lubi, srce
ne mara pa piki, ker je to ime za psa xD
ne mara pa piki, ker je to ime za psa xD
-
strawberry. - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2009
po imenu se skor ne kličeva..mava pa zato velik ljubkovalnih imen
-
marjetica85 - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2014
Joj, jaz pa sploh ne znam biti pocukrana, čeprav moj ima več ljubkovalnih imen zame in je mi to všeč
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
^^ hehe, no no, to ravno ne, ampak morem priznat, da mi je kar malo čudno ko me pokliče po imenu. Nisem navajena. Midva pa imava 1001 nadimek, ampak ne uni klasičnih 'lubi, cukrček itd.', to gre tudi meni na živce. Po navadi po kakšni lastnosti ali štosu. Pa iz tega nadimka nastanejo še podnadimki in pomanjševalnice..
-
PureFineGold - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2015
- Kraj: Ljubljana
Pikica moja...mmmwwwwwa.
If you are not sure you can do it,
say yes – then learn how to do it later!
say yes – then learn how to do it later!
- Tinkerbell88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2015
joooj meni kr kocine se dvignejo kakšna bedne ljubkovalnice imajo nekateri, prau neizvirne... piki, lubček, mišek, sonček, lubi, muc, sladkorček (WTF), srči... mogoče zato ker sm bolj za angleške ljubkovalnice kot hun, baby, sweetie.. itd., ali pa čist simple srce brez kakršnih koli srčica moje ljubavi komplikacij... ampak ja vsakemu po svoje seveda.
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
^^ Ker baby ali pa srce je pa res za popizdit izvirno.
Jaz pa ne bi mogla javno delit najinih ljubkovalnic, se mi zdi tako osebna reč to. Jih imava pa ogromno (stalnih bolj malo), pa vse do nenormalno pocukrane, pa vsaka ima prav neko svojo zgodbico zadaj, pa celo neko idejo o tem, kaj je ljubezen in kaj pričakujeva en od drugega sva si izgradila iz nekaterih ljubkovalnic ...
Jaz pa ne bi mogla javno delit najinih ljubkovalnic, se mi zdi tako osebna reč to. Jih imava pa ogromno (stalnih bolj malo), pa vse do nenormalno pocukrane, pa vsaka ima prav neko svojo zgodbico zadaj, pa celo neko idejo o tem, kaj je ljubezen in kaj pričakujeva en od drugega sva si izgradila iz nekaterih ljubkovalnic ...
- Tinkerbell88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 9. 2015
saj ne pravim da je izvirno ali pa kakšna višja znanost ampak da mi je boljše da me tak kliče kot pa neki sladkorček, diamantek, lubi, pikica, piki, pa še kaj se vse ne najde od slovenskih ljubkovalnic od katerih fašem samo sladkorno...
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
emanuela: Jaaa!!! Saj to. A ni point ljubkovalnih imen, da so srčkana, pocukrana, miškastsa, lupčkasta, frfčkasta ... ?
Tinerbell: Ja, seveda, ti imaš rada, da te kliče baby, tako kot vsak normalen mehanik v ZDA pokliče svojo ženo in vsako od svojih petstotih ljubic. Moram reč, da to seveda res ni preveč pocukrano.
P.S.: Zelo mi gre na živce, ko ljudje težijo, da so ljubkovalnice preveč pocukrane in da od njih ''fašejo sladkorno'': ej, saj imaš ime. Verjetno ni zelo pocukrano in verjetno lahko partnerju poveš, da hočeš, da se te kliče samo po imenu. Eto, problem rešen. Kako se pa drugi pocukrano menijo med sabo pa res ni tvoj problem ...
Tinerbell: Ja, seveda, ti imaš rada, da te kliče baby, tako kot vsak normalen mehanik v ZDA pokliče svojo ženo in vsako od svojih petstotih ljubic. Moram reč, da to seveda res ni preveč pocukrano.
P.S.: Zelo mi gre na živce, ko ljudje težijo, da so ljubkovalnice preveč pocukrane in da od njih ''fašejo sladkorno'': ej, saj imaš ime. Verjetno ni zelo pocukrano in verjetno lahko partnerju poveš, da hočeš, da se te kliče samo po imenu. Eto, problem rešen. Kako se pa drugi pocukrano menijo med sabo pa res ni tvoj problem ...
- Caramella
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2015
Hehe, ko me najbolj razkuri ga pokličem po priimku. In to s takšnim tonom, da mu je jasno, da so mi jetra zmrznila in ni zajebancije.
Ko sva pa v normali pa en drugega kličeva Muki.
Ko sva pa v abnormali pa Mukec. Po imenu pa redko.
Ko sva pa v normali pa en drugega kličeva Muki.
Ko sva pa v abnormali pa Mukec. Po imenu pa redko.
Prvi neprebran prispevek • 693 prispevkov
• Stran 46 od 47
•
Prejšnja
1 ... 43, 44, 45, 46, 47
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov