Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 693 prispevkov
• Stran 45 od 47
•
Prejšnja
1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47
Naslednja
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js njega skor skos lubči / lubč, pa tud hani ... če je kej resnga oz. v javnosti in v družbi pa po imenu.
On pa mene skor skos mausi [mousey] - kar se je tko prjel, da mi je že čist običajno ... pa miš(ka), hani, ljubica. (razn v družbi).
On pa mene skor skos mausi [mousey] - kar se je tko prjel, da mi je že čist običajno ... pa miš(ka), hani, ljubica. (razn v družbi).
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
maissi napisal/-a:Uf, meni bi blo grozno če bi me klical kaj pocukranega (piškotek, sladkorček, itd.) ampak to pač, ker nisem tak velik romantik
kliče me včasih bejbi, ali pa pomanjševalnice tudi uporablja, muci. jaz pa njega kar po imenu
Ja jaz ravno zato kličem svojega piškotek, sladkorček in podobne ravno zato, ker tega preveč ne mara...hehe
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
najstnica napisal/-a:Js njega medo ali srček
On pa mene lubi, honey... učash buča
men reče učas tut buča.heh. In sm alergična na to .npr do imen kot so miška, muca in takšna bol živalska nimam kakšnega veselja .
Lepo mi je Pikica,mala,lubika... js pa njemu rečm srčk,lubi,če ga hočm mal drezat mu rečm tmau ...
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Uf imajo nekatere zapletene vzdevke in čist preveč pocukrane... si ne predstavljam da bi jaz mojga poklicala npr: "sladkorče/medvedek/cukrček, sweetheart.... mi prideš pomagat..."
Jaz mojga kličem maco...on pa mene muc...
Jaz mojga kličem maco...on pa mene muc...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Prvi neprebran prispevek • 693 prispevkov
• Stran 45 od 47
•
Prejšnja
1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov