Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
kliče me žena al pa srči jst pa njega (če sm besna) po priimku če ne pa moži. če bi mu rekla pikec... bi me vrgu čez balkon
- šušta
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 11. 2004
Kadar želim, da postane bolj odločen, odgovoren ali da odreagira bolj odraslo, moško, resno, ga pokličem kar po imenu, po tistem lastnem imenu, na primer Janez, nikoli pa tega imena ne obarvam s spreminjanjem intonacije, na primer: Jaaanez, Janezzzzzzzzzzz, Janez!, itd. , Drugače pa vsakega človeka tudi najraje pokličem po imenu, kajti Nomen est Homen! Ime je Mož. Vsako ime dobi vsebino glede na osebnost človeka, ki se po njem imenuje in vsak človek nosi nekaj osebnostnih intonacij, ki mu jih narekuje njegovo ime, vsekakor pa so mi ljubkovalna imena zelo všeč in dva, ki se zaradi njune zveze ločita od ostalih si prav lahko nadeneta drugačni imeni, ki za njiju in za njuno zvezo pomenijo nekaj drugega.
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
imena? uf...jih je preveč da bi vsa naštela ampak ponavadi js njemu: lubi,mali, mucek, mišek... on pa meni: majčkena, hudička pa še ka druga sam piki pa pikica pa nikoli...
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
on me ponavadi kliče: ljubica in se mi to zdi zelooo cotkano ... ker pride iz njegovih ust ... drugače pa še kakšen bikec , mala (kakor me je imenoval tudi "bivši" - tako, da tega raje ne slišim ... ), bubek, lubek pa moja, moj ... kaj takšnega pride v poštev ...
ko ga pa hecam pa ga pokličem po priimku ...
ko ga pa hecam pa ga pokličem po priimku ...
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
[quote="Andrejčika"]bubi (ne vem kje je to nasel)
Jst večkrat rečem mojmu bubi, on pa men. Pršlo je pa iz tega k sm mu jst rekla lubi, on pa kao da ne bo ponavlou je pa naredu izpeljanko bubi.
Jst večkrat rečem mojmu bubi, on pa men. Pršlo je pa iz tega k sm mu jst rekla lubi, on pa kao da ne bo ponavlou je pa naredu izpeljanko bubi.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- Žabica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
midva mava ljubkovalna imena drug za drugega že od vsega začetka, ki sta zdaj že nadomestila najina prava imena in če se pokličeva s pravimi imeni je prov čudn.
drugače pa rada z ljubkovanimi vzdevki oz. pomanjševalnicami svojim prijateljem povem, da jih imam rada. sej to tud šteje ne?
drugače pa rada z ljubkovanimi vzdevki oz. pomanjševalnicami svojim prijateljem povem, da jih imam rada. sej to tud šteje ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov