Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:21, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js fantov ponavadi nikol ne klicem po imenih, mi je tud to nekam cudno, pa ne vem zakaj sam pa tud nobenga ne klicem "lubi, srcek" al pa kak podobno, ker mi je to prevec osladno, ponavadi ga kr ogovorim z "ej" al pa kej takga. Nc kej romanticno, vem, ma mi je vseen.
No, vcasih ga edino poklicem parklc, to je pa ena interna fora in se pac smejima pol ob tem.
No, vcasih ga edino poklicem parklc, to je pa ena interna fora in se pac smejima pol ob tem.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ne vem, midwa pa se nikoli ne kličeva ljubkovalno, uporabljava kar imena oz. tako, kot je že ena napisala, se ogovarjava z "ej". ljubkovalna imena imava res samo za takrat, ko se crkljava. ne vem, drugače mi je to že preveč pocukrano. mi gre ful na živce, ko se eni res skos kličejo z enimi osladnimi imeni, sploh v javnosti.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
no angel napisal/-a:Js fantov ponavadi nikol ne klicem po imenih, mi je tud to nekam cudno, pa ne vem zakaj sam pa tud nobenga ne klicem "lubi, srcek" al pa kak podobno, ker mi je to prevec osladno, ponavadi ga kr ogovorim z "ej" al pa kej takga. Nc kej romanticno, vem, ma mi je vseen.
Hehe, ma sva bolj na istem. Meni je lep vzdevek edino "mujc" ali pa "mujcek", ker mi to zveni tako domačno in navihano otroško, ne pa tudi pretirano pocukrano.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Midva mava ljubkovalna imena, ampak ga še vedno tud po imenu pokličm.
On mene največkrat mišk kliče ( pa tale Š ful povdari in mi iz njegovih ust ful sexi zveni ) amm jst pa njega največkrat kr lubi
On mene največkrat mišk kliče ( pa tale Š ful povdari in mi iz njegovih ust ful sexi zveni ) amm jst pa njega največkrat kr lubi
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
- _mary_jane_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2008
midva se kličeva sam po imenih. nekak nama je čist preveč pocukran, da bi se kokrkol drgač klicala....no so pa trenutki, k so samo najini...takrat pa tut kej druzga
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
zanč smo šli vn z njegovimi kolegi in je bla glasna muzka in me ni slišal sm ga mogla stokrat po imenu poklicat sm se zdela sama seb čudna =) on je moj drgai lubi tigr al pa...ne vem učas mu rečem bejbi pol se pa čud d ni punčka se pa vsake tolk kj druzga spomnem....to se pr nama ful spreminja.mi je pa všeč k je večji k jz pa me objame pa reče kaj je tamala...k sm pač res mjhna pa tko...srčkano je =) oh
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov