Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
jst njega ko sm jezna kr po imenu denis pa to z takim tonom da ve da neki ni prav , drugače pa:bubi,čubi,čubolin,bubolin,čub,bibi,....i td.
on mene:buba,bibi,čubi,šubek,šubi,šub,mišek,pohajač.... itd. Ko je pa on jezn me pokliče po imenu ali pa kar ljubkovalno samo z drugačnim tonom....
on mene:buba,bibi,čubi,šubek,šubi,šub,mišek,pohajač.... itd. Ko je pa on jezn me pokliče po imenu ali pa kar ljubkovalno samo z drugačnim tonom....
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Js njega ponavad kr Jaka včas pa muci, lubči, al pa dragi moj, dragi... on pa mene muca, tamala, draga,...pa še kej bi se naslo
nisva nekej pretirano osladna, ker ta imena uporabljava samo ko sva sama...v javnosti zelo redko...
nisva nekej pretirano osladna, ker ta imena uporabljava samo ko sva sama...v javnosti zelo redko...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jaz: sonček, srček, lubi, piki
On: sonček, srček, lubica, ritkica, joškica, ribica, sladkorček, breskvica..., in še vsa ostala imena, ki pridejo na dan ob različnih situacijah in dogodkih; npr.: Pila sva čajček in sem bla zato tut jz njegov sladek čajček in šalčka, ko sm pekla piškotke, mi je govoril 'moj mareličen obroček', piškotek moj.., ko je padu sneg, sem bla njegova snežinkica, ko sva jedla krofe, sem bla njegov krofek itd.. Skos je kej novga, sej ne vem, a sploh še ve, kako mi je ime Moj lubi...
On: sonček, srček, lubica, ritkica, joškica, ribica, sladkorček, breskvica..., in še vsa ostala imena, ki pridejo na dan ob različnih situacijah in dogodkih; npr.: Pila sva čajček in sem bla zato tut jz njegov sladek čajček in šalčka, ko sm pekla piškotke, mi je govoril 'moj mareličen obroček', piškotek moj.., ko je padu sneg, sem bla njegova snežinkica, ko sva jedla krofe, sem bla njegov krofek itd.. Skos je kej novga, sej ne vem, a sploh še ve, kako mi je ime Moj lubi...
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Hmm .... jaz mu ponavadi rečem mucek (včasih dodam še moj), muci, ljubček ali pa lubi. On pa ponavadi men lubi ali pa ljubica
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov