Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
*nikkica* napisal/-a:jaz sem ponavadi lubi al pa mala al pa kaj podobnega, njega pa kličem tako kot njegovi prijatelji(po priimku),v nekaterih redkih primerih pa lubi
Ja hudu ej..da svojga tipa kličeš po priimku..jst ga še od začetka poznanstva nisem po priimku klicala, kdaj pa kdaj sem ga po vzdevku, drgač ga pa skus po imenu al pa lubi, edin kadar je kej fejst poreden ga po priimku, k ma za moje pojme ful lep, simpatičen priimek, pa ga tkole mal na "ostro" primem
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
midva mava pa tok enih vzdevkou d ni šans use napisat.. pač use možno.. največkrat je pa moj zajček (le zakaj? )
There's too much blood in my caffeine system...
-
Balkanski dečko - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: mal izven lj ;)
Jz sm pa včasih kr cepec ali pa bumbar pač ko kaj narobe nardim. ko sm pa pridn sm pa lubica In ni šanse da ji rečem da nism lubica ali jebat ga
Ako Žika kaže insekt onda je insekt!!!
-
ta_miška - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Cerknica
Jst pa mojmu pravm lubi, mucek, muci, muc, srček, lupček, Oli, najdražji, sladkorček,moj moj...pa še kaj bi se najdlo.
Meni pa moj reče največkrat miška. Drgač pa tud srček, najdražja,moja moja,...
Vedno se kaj najde. Največkrat pa je on mucek jst pa miška.
Meni pa moj reče največkrat miška. Drgač pa tud srček, najdražja,moja moja,...
Vedno se kaj najde. Največkrat pa je on mucek jst pa miška.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Midva sva si tudi že svašta rekla!
Jez njemu: ljubi, muck, medvedk, dragi, srčk, kokič, kokolo, lepotičk, mišk, pa tudi pužk moj - pol pa on meni posledično hiška moja hahaaa!
Drgač pa mi je rekel še: miška, lubica, lepotička, mucka, kokica, zajčica, slatkica, pa tudi piška, žena ku me kej zajebava
Po moje da bi se še ful tega našlo!
Jez njemu: ljubi, muck, medvedk, dragi, srčk, kokič, kokolo, lepotičk, mišk, pa tudi pužk moj - pol pa on meni posledično hiška moja hahaaa!
Drgač pa mi je rekel še: miška, lubica, lepotička, mucka, kokica, zajčica, slatkica, pa tudi piška, žena ku me kej zajebava
Po moje da bi se še ful tega našlo!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Balkanski dečko napisal/-a:Jz sm pa včasih kr cepec ali pa bumbar pač ko kaj narobe nardim. ko sm pa pridn sm pa lubica In ni šanse da ji rečem da nism lubica ali jebat ga
don't worry...moj je tudi vcasih lubica:)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, js mam tut eno mal čudno navado, da rada partnerja kličm z uzdeuki ženskega spola Ene to ni motil, tazadn je meu pa tut s tem probleme (sej s čim jih pa on ni meu ), pa sm mogla pol to opustit, čeprou mi je blo kjut (itak je blo to sam med nama, u jaunosti usacga kličm zgolj po imenu).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]