Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 693 prispevkov
• Stran 3 od 47
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 47
Naslednja
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
lane moje nočas kreni, nije važno bilo kud, nađi nekog nalik meni, da te barem ne voli...
hehe, kdo te bo pa klical "lane moje"
hehe, kdo te bo pa klical "lane moje"
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
Lane - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Rio
Zakaj pa ne lane moje? To je blo prov dovgo časa pravi hit, mamice so svoje otroke klicale lane, zaljubljenci med sabo in tud zdej k sem bla v Srbiji še kar lane moje govorijo. Sam tolk da veš, srce, dušo itd. je pa tud že preveč izrabljen.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Inanna napisal/-a:Midva imava alergicne reakcije na vzdevke PIKO in PIKICA, zato jih uporabiva, ko hoceva razjeziti drug drugega. Drugace pa zanj uporabljam njegovo ime, Miha, vcasih pa Mihi. on mene klice z mojim skrajsanim imenom in pa Moja. heh... pa se bi se naslo kaj. ampak nobenih piskotkov, biskvitkov, jagodk itd... nekako ne znava bit pocukrana. naju pa ne moti ce so drugi, samo ne v javnosti
, enako tukaj
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Inanna napisal/-a:Jaz tudi ne bi prenesla, ce bi me v javnosti klical z ljubkovalnimi imeni. jooj. Tudi drugih ne prenasam najbolje. Isto mi gre na zivce, ce full plezajo drug po drugem (sploh kaksni frendi, s katerimi gres na pjaco in se hoces pogovarjat ne pa jih gledat pri "predigri") Ne vem,a doma tega ne morejo pocet?
A gre se kateri to na zivce?
MENIIIII .
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
nimava nekih posebnih vzdevkov. če me svadi je ti žaba ena mala... drugače pa tomi ali tomiček...
on mene tud po imenu ali pa če je kaj posebnega pol sem stanki...
aja pa njegova pa on moj...
drugače pa srček, cukerček, princeska... ne vem nekak ne niti mi ni všeč... za bivšega sem bila kao kraljična pa angelče pa mi je prek prišlo in se mi direkt obrne če to čujem...
on mene tud po imenu ali pa če je kaj posebnega pol sem stanki...
aja pa njegova pa on moj...
drugače pa srček, cukerček, princeska... ne vem nekak ne niti mi ni všeč... za bivšega sem bila kao kraljična pa angelče pa mi je prek prišlo in se mi direkt obrne če to čujem...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Prvi neprebran prispevek • 693 prispevkov
• Stran 3 od 47
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 47
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov