Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Ninica napisal/-a:Kako klicete svoje drage in oni vas?kaksna ljubkovalna imena mate vi in kaksne on?se razlikuje ime ko ste jezne nanj,in ko sta v "nebesih"?
no jaz njega pokličem, ko sem nan jezna po imenu ... če kero stvar ne razume takoj al pa je ne najde, mu rečem Buča, ko pa je vse ok pa ga kličem Mali-tega uporabim največkrat, Srce moje, Lubi, Cartek,...
on pa mene kliče Ljubica, Mali/mala, Cartika, ...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Jap on je po novem tudi buča, če kaj vele-pametnega izjavi
Ampak potem sem jaz bučka kar pa mi ni preveč všeč (khm, khm... mam razloge zakaj ne... bučk pa itaq ne maram)
Najpogosteje pa je še itaq fuzzy & bunny (to je verjetno posledica obširnega znanja angleščine in pretiranega pogovarjanja v tem jeziku )
Ampak potem sem jaz bučka kar pa mi ni preveč všeč (khm, khm... mam razloge zakaj ne... bučk pa itaq ne maram)
Najpogosteje pa je še itaq fuzzy & bunny (to je verjetno posledica obširnega znanja angleščine in pretiranega pogovarjanja v tem jeziku )
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
*RoCkBeJbA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2005
- Kraj: Kranj
steLLcy napisal/-a:ja itak da če sm jezna da ga z ostrim glasom pokličem po imenu....
drugač pa: sonček, miško.....sovraži če mu rečem piki, pa ne vem zaka
on pa mene: miška al pa majči...
sj veš piki=> kužk piki (sj veš una risanka)
drgač pa jst svojga kličn muci (največkrat) al pa srčk, itd.
on pa mele mala (največkrat) pa sonček... pa še velik bi se najdl
Živi in pusti živeti..
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Včasih mu rečem Mujo, ker na svoje ime ne trza; al pa miško oz. trolek. Mene pa vedno kliče draga moja ...... očito še nisma v tej fazi, da bi bila kaj več
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
hehe...... on mene kliče Anći ponavad... tak mehki č nardi da je kr hudo :D pa ni južnak, pa nevem zakaj tko rečem, ampak je kr sweet drgač pa mala moja al pa princeska lepotica.... kar mu pride na misel....
Jz njega lubi, Roki, pacek, kdr sm pa jezna na njega pa mu rečem Bučman (sam ne hudo mišlen-pač, č me kej zafrkava zrt cesa, pa se delam da zamerm)
Jz njega lubi, Roki, pacek, kdr sm pa jezna na njega pa mu rečem Bučman (sam ne hudo mišlen-pač, č me kej zafrkava zrt cesa, pa se delam da zamerm)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov