Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
On mene kliče: bučka, bejbika, draga, lepotička, princeska...
Jst pa njega: buček, srček, bubi...
Jst pa njega: buček, srček, bubi...
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mene je en enkrat klicu tamala. vse lepo in prov, pol je pa kr nanekrat "pozabo" moje ime, kar me je ful motlo. Sej je lepo in sweet, če te nekdo kliče ljubkovalno, ne pa da ti spremeni ime. Pol sm js nehala z ljubkovalnimi, on pa še kr.. Tut, če sm mu rekla, da me moti, nekak ni mogo izklopit iz glave. Verjetno zato, ker mi je isto ime kt njegovi mami. Mal čudno, ja
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
- Heart
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Fantasyland
On me kliče srce, zajči, lepota. Jaz pa njega vse možno, če sem res dobre volje... od srčka do storžka, slončka, malega čuneka in vse ostale možne traparije, ki se jih spomnim. Če sem pa jezna nanj, je pa kar Miha.
Use your imagination...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz mu navadno rečem kar silly moj. Malo bolj redko pa darling. Ja, vpliv študija angleščine.
On pa meni isto, samo včasih mi reče še srce.
On pa meni isto, samo včasih mi reče še srce.
-
sweet_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2005
- Kraj: Maribor
hehe jz mojga tud kličem največkrat mucek, drugače pa sm mu doug časa pravla piščanček moj ( še sama ne vem zakaj )! ko me razjezi je pa ponavadi smotko...
on pa mi ponavadi ko me razjezi reče breskvica moja, k ve da me s tem v dobro volo spravi, drugače sm pa tk k ostale ta-mala, lubi pa činka!
on pa mi ponavadi ko me razjezi reče breskvica moja, k ve da me s tem v dobro volo spravi, drugače sm pa tk k ostale ta-mala, lubi pa činka!
Ne pozabi, da se zemlja veseli dotika tvojih nog in da veter hrepeni, da bi se igral s tvojimi lasmi. Kahlil Gibran
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov