Lenoba od tipa

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kdo je prenašu lenobo? :)

jaz
16
43%
jaz ne!
19
51%
a to še obstaja v tem času??
2
5%
Skupaj glasov : 37

Uporabniški avatar
Skrat potepuh
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 1. 2009
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Skrat potepuh » 05. Feb. 2009 17:26

Hyades napisal/-a:No govora je bilo o lenobi... Ne prenesem maminih sinckov. Pa takih, ki ne postorijo nic zase, se manj pa za druge. Ne morem jih niti videt, sploh. Pa vem da so ubogi pa oh in sploh.. Bah.
Moj brat je tak. Sicer kuha, ampak za sabo pa pusti tako svinjarijo da dol pades, kopalnica je za njim vedno minsko polje, .. v glavnem gnjus,...
Sploh ne pomisli kako pridejo tisti cisti krozniki v omaro?!

Jaaa... Da znoriš. Za sabo pa ja loh vsak normaln človk posprav.
Ne strinjam se s tem, da je to samo stvar vzgoje. Mojmu tut doma ni treba skor nč delat, sam on je tak človk, da mora. Zravn faksa (je priden - mora držat visok povprečje) še dela, doma mu gre na živce, če je kj v bajt napol narjen in on teži da se čimprej naredi.
Js sm od doma navajena kr precej narest, znam tut "moška" opravila od šraufanja do napeljave interneta, tko d ne bi kr mirno gledala d mi bo en po cel dan ležu... :evil:
Že to mi gre na živce, ko moj oči nikol ne kuha, pere,... pa drugač ful dela, sam prav da kakšnih takih stvari pa ne bo delu. Jst bi rekla: "O ja pa boš!"
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 05. Feb. 2009 18:45

Skrat potepuh napisal/-a:
Hyades napisal/-a:No govora je bilo o lenobi... Ne prenesem maminih sinckov. Pa takih, ki ne postorijo nic zase, se manj pa za druge. Ne morem jih niti videt, sploh. Pa vem da so ubogi pa oh in sploh.. Bah.
Moj brat je tak. Sicer kuha, ampak za sabo pa pusti tako svinjarijo da dol pades, kopalnica je za njim vedno minsko polje, .. v glavnem gnjus,...
Sploh ne pomisli kako pridejo tisti cisti krozniki v omaro?!

Jaaa... Da znoriš. Za sabo pa ja loh vsak normaln človk posprav.
Ne strinjam se s tem, da je to samo stvar vzgoje. Mojmu tut doma ni treba skor nč delat, sam on je tak človk, da mora. Zravn faksa (je priden - mora držat visok povprečje) še dela, doma mu gre na živce, če je kj v bajt napol narjen in on teži da se čimprej naredi.
Js sm od doma navajena kr precej narest, znam tut "moška" opravila od šraufanja do napeljave interneta, tko d ne bi kr mirno gledala d mi bo en po cel dan ležu... :evil:
Že to mi gre na živce, ko moj oči nikol ne kuha, pere,... pa drugač ful dela, sam prav da kakšnih takih stvari pa ne bo delu. Jst bi rekla: "O ja pa boš!"

O ja pa bos.. To bi tudi jaz rekla. Najprej prijazno, potem pa bi padel ultimat. Mislim, to da bi mi moski izjavil da mu morem jaz kuhat, prat, likat ipd.. in da on ne bo naredil NIC .. No to je pa cisto too much za mene.
Bi se koj odselila oz imela en mesec bajto v razsulu, da vidi kok ogabno je to..
Ne se boljse, obesim ga! :P
Moj oce kuha, pere.. Sam kuha tako, da bi si clovek zelel da raje nebi..
Ampak ja no, glavno da nekaj pocne. Sploh zdaj ko je v penziji..

Mah. Ze moj je bil nek tak scrklancek, ko so mu vse nosli k nosu pa ko sva skup v stanovanju tut on veliko dela.. Kuha, pospravlja..

Ko sem bla bolna je vse on postoril... In ko sem se hotela premaknit 'ces saj zmorem tudi jaz'.. je blo uno ' da se mi ne premaknes iz postelje!'..
:D
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 05. Feb. 2009 22:27

Se bo že navadu baraba mala...že odkar mamo psa se je kr mal spremenu..ful sm presenečena kako se obnaša do psa...sej je ljubljenček pa vse ampak nism pričakovala takega odnosa...od njega :D
Kr hrani jo, pa se igra, pa vn pele...js pa počivam tačas :P

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]