Bibči napisal/-a:Pozdravljeni!
Morda pa ima kdo kakšen nasvet zame.
Živim s fantom, ki sicer kdaj pomaga doma, velikokrat skuha in je dokaj pozoren. Vendar, vsak dan skadi par jointov, za faks ne nardi čisto nič zadnje čase (leta), ter igra igrice cele dneve. Za vse sem jaz pobudnica (če odmislimo seks seveda

) itd. Denar pa molze od familije. To traja že dolgo in me ful moti, in je glavni razlog zakaj bi odšla. Si že malo gledam stanovanja, če se to v kratkem ne spremeni. Samo takšna odločitev je vedno težka. Ima kdo podoben problem ali nasvet, ker res ne vem kaj naj?
Sicer pa se meni osebno zdi, da se fanti s takšnimi "težavami", zresnijo komaj pri ene 30, in da zaman čakam neke spremembe...

Prvo bi me motlo, da bi skadil par jointu... Tolerantno ali ne, tega ne prenesem, po tem me vedno boli glava (sem pa probala kadit, da nebo kire pomote).
Dobro za faks me konec koncu ne briga, saj je njegova šola pa njegova izobrazba pa njegova (ne)zmožnost za opravljanje boljšega dela.
Igrice... Ajoj, kak mi je pa to čisto mimo... Pa ne vem zakaj, ampak grozno mi gre na živce, da namesto da bi dedec poprijel za neka domača dela, rajši drži joystick v rokah

. In kaj najbolj sovražim? Ljudi, ki so toliko nesamostojni, da molzejo keš od familije

.
Kak ti naj rečem... Taki ded bi bil po hitrem postopku bivši in niti na kraj pameti mi nebi padlo, da bi ga zagovarjala (češ, bo boljše) ali pa da bi celo htela živet z njim.