Lenoba od tipa

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kdo je prenašu lenobo? :)

jaz
16
43%
jaz ne!
19
51%
a to še obstaja v tem času??
2
5%
Skupaj glasov : 37

Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 11. Apr. 2008 18:15

ryu10kyu napisal/-a:To so krive mamice ker naredijo iz fantkov pokveke in pezdetke! .....

Nekdo je preveč Ruglja študiral? :P

Jaz nimam izkušenj s takimi osebki moškega spola in jih tudi, upam, nikoli ne bom imela, saj me moj detektor za 'lenobe in seksistično razmišljanje' opozori že na daleč.
Kar lahko sedaj dejansko narediš, je v veliki meri odvisno od tega, koliko vpliva imaš nanj.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Apr. 2008 18:17

g00fy_qa napisal/-a:
ryu10kyu napisal/-a:To so krive mamice ker naredijo iz fantkov pokveke in pezdetke! .....

Nekdo je preveč Ruglja študiral? :P

Namenoma je bil izbran njegov slog komentiranja glede problematike pezdetkov in pokvek :rofl:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 12. Apr. 2008 15:46

ryu10kyu napisal/-a:To so krive mamice ker naredijo iz fantkov pokveke in pezdetke! Ne znajo vzgojiti moškega kot moškega ampak maminega sinčka ki je nesposoben za samostojno življenje! Zafrustrirana mama naredi zafrustriranega otroka...tak fantek je zafuranec in bo ostal zafuranec in od takega fantka stran..razen če želiš živeti s čustveno in psihično pokveko v razmerju!
:irre:
Zanalašč sem uporabil besedo fantek, ker tak človek si ne zasluži besede moški!

Vidim,da se zelo spoznaš na druge moške,da slučajno ne govoriš take stvari iz lastnih izkušenj,pa si ti eden izmed teh "lenčin"?
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 12. Apr. 2008 15:48

Ja, najbrž zato tko čez njih govori, ker je on isti. :roll:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 12. Apr. 2008 16:02

ryu10kyu napisal/-a:....
Če ji omenim da bi bilo dobro kaj storiti mi odvrne: Nisem služkinja in ne znam kuhati in mi tudi ni treba znati. ...
Če je to replika na moj post, moram dodati, da jaz ne prenašam takih osebkov zato, ker tudi sama nisem taka.
Če pa post ni imel zveze z mojim, pa nevermind. :P

Verjetno pa imajo mamice res kaj pri tem, če si tip pusti vse k riti prinesti ~ nekdo ga je najbrž že moral tako navaditi? :gruebel:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 12. Apr. 2008 18:40

jerry444 napisal/-a:Vidim,da se zelo spoznaš na druge moške,da slučajno ne govoriš take stvari iz lastnih izkušenj,pa si ti eden izmed teh "lenčin"?

^cherry^ napisal/-a:Ja, najbrž zato tko čez njih govori, ker je on isti.

:lol: :lol: :lol:
Madonca sta inteligentna...zdaj sta me pa razkrinkala :rofl: Če človek pozna problematiko družbe je to zagotovo znak da je isti...potem takem lahko sklepam da sta vidva ista saj sta me razkrinkala...če sta me razkrinkala sta sigurno pripadnika lenuharjev saj nekdo ki na prvo žogo rakrinka lenuharja je zagotovo tudi on lenuhar :lach:
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 12. Apr. 2008 18:55

ryu10kyu moj post je bil mišljen sarkastično.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 12. Apr. 2008 18:58

^cherry^ napisal/-a:ryu10kyu moj post je bil mišljen sarkastično.

:knuddel:
Bibči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Bibči » 15. Apr. 2008 11:01

Pozdravljeni!
Morda pa ima kdo kakšen nasvet zame.
Živim s fantom, ki sicer kdaj pomaga doma, velikokrat skuha in je dokaj pozoren. Vendar, vsak dan skadi par jointov, za faks ne nardi čisto nič zadnje čase (leta), ter igra igrice cele dneve. Za vse sem jaz pobudnica (če odmislimo seks seveda :P) itd. Denar pa molze od familije. To traja že dolgo in me ful moti, in je glavni razlog zakaj bi odšla. Si že malo gledam stanovanja, če se to v kratkem ne spremeni. Samo takšna odločitev je vedno težka. Ima kdo podoben problem ali nasvet, ker res ne vem kaj naj?
Sicer pa se meni osebno zdi, da se fanti s takšnimi "težavami", zresnijo komaj pri ene 30, in da zaman čakam neke spremembe...
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 15. Apr. 2008 11:13

Ah, jz ne vem kaj bi s takim fantom. Ja mogoče se bo pr 30 zresnu, al pa ne. To ni neka magična meja. Sploh pa, ko mu tastari ne bojo več dajal finančnega ugodja, prideš na vrsto ti. Po vsej verjetnosti. Jz neb bla s takim tipom, če že na faks ne gre pa nej gre delat. Sama nimam nč proi kadilcem trave in podobno, sam jz tazga tipa neb mela. Mene mot, če kdo to dela v moji bližin, pa tud čeb hotla met otroke s tem tipom, bi rajš dvakrat premisla.
Sreč je moj čist drugačen. Res mi faks ne diši in je en let mau zafuru, sam je pa delaven, pa rad dela, Za moje pojme še preveč, sploh doma je skoz v pogonu.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 15. Apr. 2008 11:42

sanck napisal/-a:..in kaj, če si resssss zalublen v to osebo do ušes? in si rečš, da ga boš probu spremenit.. kao.. kaj bi mu lahk nardila, da ne bi blo tko.. lazy? a ga nej bejba začne s kuhovnco tepst? :lol:

Posluževala sem se različnih metod (od lepih do malo manj lepih) in ko prideš do spoznanja, da te pri tvojih 'ta lepših' metodah samo še bolj izkorišča, pri obratnih pa itak ne dosežeš nič (slabš pa ne more bit), ugotoviš, da ga nimaš več rada in da si z njim samo še iz navade. Samo stran od takih, ker se nikoli ne popravijo.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 15. Apr. 2008 13:27

jz morm mojga pohvalt, glede na to kako jih je doma mami stregla odspred in odzad, sm misnla, da ne bo nč z njega, ker če česa ne prenesem so to mamini sinkoti :evil:
skratka mojmu dragemu sem takoj povedala, da ga jz ne mislim po rokah nosit in zdj pospravla za sabo, pomaga doma, kej nardi, u glavnem use kar prej ni delu, zdj dela :)
sm prou ponosna nanga :P
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 15. Apr. 2008 14:48

joj..nočem se spominjat na bivšega. njegova lenoba me je tako spravljala ob živce, da je bilo to tudi en razlog, da sem se ga naveličala. učil se ni ( 3x je ruknu ), delal ni čisto nič, cele dneve je bil pred računalnikom, televizijo, se presedal z enega kavča na drugega,se pritoževal kako je dolgčas, ko sem ga vprašala kaj je kej delal je bil vedno isti odgovor: "nič, tako kot vsak dan" če je kdaj doma pomagal fotru karkoli je že mislil, da ga bo pobralo, kar koli se je lotil je naredil na pol, ni imel nobenih načrtov, ambicij, ... o groza, sploh ne vem kako sem ga lahko prenašala sploh jaz, ko zase ne bi rekla da sem lena in pri nas doma ne marajo lenih ljudi...zdajšnji fant je pravo nasprotje.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 17. Apr. 2008 18:23

moj glih ni lenoba, pravzaprav uživa v delu in skoz se mora nekaj dogajat, al pa je živčen... edino pri šoli pa se je malo poleno, saj verjamem, da se mu več ne da, ampak mogoče je malo rpeveč popustil... saj zdaj se vrača na stare tire hvalabogu :)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 17. Apr. 2008 18:50

Bibči napisal/-a:Pozdravljeni!
Morda pa ima kdo kakšen nasvet zame.
Živim s fantom, ki sicer kdaj pomaga doma, velikokrat skuha in je dokaj pozoren. Vendar, vsak dan skadi par jointov, za faks ne nardi čisto nič zadnje čase (leta), ter igra igrice cele dneve. Za vse sem jaz pobudnica (če odmislimo seks seveda :P) itd. Denar pa molze od familije. To traja že dolgo in me ful moti, in je glavni razlog zakaj bi odšla. Si že malo gledam stanovanja, če se to v kratkem ne spremeni. Samo takšna odločitev je vedno težka. Ima kdo podoben problem ali nasvet, ker res ne vem kaj naj?
Sicer pa se meni osebno zdi, da se fanti s takšnimi "težavami", zresnijo komaj pri ene 30, in da zaman čakam neke spremembe...

:twisted: Prvo bi me motlo, da bi skadil par jointu... Tolerantno ali ne, tega ne prenesem, po tem me vedno boli glava (sem pa probala kadit, da nebo kire pomote).
Dobro za faks me konec koncu ne briga, saj je njegova šola pa njegova izobrazba pa njegova (ne)zmožnost za opravljanje boljšega dela.
Igrice... Ajoj, kak mi je pa to čisto mimo... Pa ne vem zakaj, ampak grozno mi gre na živce, da namesto da bi dedec poprijel za neka domača dela, rajši drži joystick v rokah :willnicht: . In kaj najbolj sovražim? Ljudi, ki so toliko nesamostojni, da molzejo keš od familije :angry: .
Kak ti naj rečem... Taki ded bi bil po hitrem postopku bivši in niti na kraj pameti mi nebi padlo, da bi ga zagovarjala (češ, bo boljše) ali pa da bi celo htela živet z njim.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov