Lenoba od tipa

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kdo je prenašu lenobo? :)

jaz
16
43%
jaz ne!
19
51%
a to še obstaja v tem času??
2
5%
Skupaj glasov : 37

Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2004
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sanck » 10. Apr. 2008 22:40

Pontifex Maximus napisal/-a:Jaz v tem primeru s principa ne bi tega naredu. Pol pa kar streljaj - ti še pomagam lahko, pa še reku bi ti, da v primeru, da ne streljaš, da ti roko odsekam - tok psihiča pa sem :cool: ...garant, da se ti roka zatrese, ker neb mogu prtisnt.

če odmislm pištolo, bi te prov kresnla z bičem .. pa ne sam enkrat :fight:
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 10. Apr. 2008 22:42

sanck napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:Jaz v tem primeru s principa ne bi tega naredu. Pol pa kar streljaj - ti še pomagam lahko, pa še reku bi ti, da v primeru, da ne streljaš, da ti roko odsekam - tok psihiča pa sem :cool: ...garant, da se ti roka zatrese, ker neb mogu prtisnt.

če odmislm pištolo, bi te prov kresnla z bičem .. pa ne sam enkrat :fight:

Ja, prou, a pa pol lahko jest tebe 49 krat?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 10. Apr. 2008 22:44

Pontifex Maximus napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:Moj ni lihk len (včasih se mu kej ne da, ampak ok, to ej razumljivo :) )
, sam včasih ga kej vprašam, zakaj pa ti tega ne narediš in je enkrat reku, da mu ni treba, tako da mu sedaj kakšno stvar dokažem, da je treba in je jest ne naredim :D

Npr.?

Npr. ponavadi grem jest po karte za v kino, ker je on rekel, da mu ni treba in zadnjič mu je blo treba :D
Ne, sej en mislm s tem nč slabga, sam se mi zdi prou, da tud on kdaj kej tko nardi pa reče. Tud jest ne bom mela nč proti, če bo on men naroču kej, kar ponavad on dela :)
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 10. Apr. 2008 22:47

*lilica* napisal/-a:
Pontifex Maximus napisal/-a:
*lilica* napisal/-a:Moj ni lihk len (včasih se mu kej ne da, ampak ok, to ej razumljivo :) )
, sam včasih ga kej vprašam, zakaj pa ti tega ne narediš in je enkrat reku, da mu ni treba, tako da mu sedaj kakšno stvar dokažem, da je treba in je jest ne naredim :D

Npr.?

Npr. ponavadi grem jest po karte za v kino, ker je on rekel, da mu ni treba in zadnjič mu je blo treba :D
Ne, sej en mislm s tem nč slabga, sam se mi zdi prou, da tud on kdaj kej tko nardi pa reče. Tud jest ne bom mela nč proti, če bo on men naroču kej, kar ponavad on dela :)

Aha. Ok.
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanck » 10. Apr. 2008 23:02

Pontifex Maximus@ zakaj že? če bo treba mizo pobrisat, ker bo svinjska in ti bo bejba kuhala kosiu in ti bo rekla, da jo posprav, da bosta šla jest.. kva? jo boš preslišu??
upam, da se ji boš prdružu pr ritualu a n ;)
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 10. Apr. 2008 23:06

sanck napisal/-a:Pontifex Maximus@ zakaj že? če bo treba mizo pobrisat, ker bo svinjska in ti bo bejba kuhala kosiu in ti bo rekla, da jo posprav, da bosta šla jest.. kva? jo boš preslišu??

Čaki, a zdj govorimo o tem, da nekoga silš nekej al da mu normaln rečeš? Jest sm prej ruy"krnekej" al kaj že je...zastopu, kt da bi grozil. Sorry to me ne spraviš...pa tut tebe sm zastopu z bičem, da bi mi grozila...na-a.

Aja 49 udarcev po hrbtu z bičem je en manj kot smrten.
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanck » 10. Apr. 2008 23:13

.. to je ryu10.. napisu v sarkazmu.. ;)
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 11. Apr. 2008 7:19

ryu10kyu napisal/-a:To so krive mamice ker naredijo iz fantkov pokveke in pezdetke! Ne znajo vzgojiti moškega kot moškega ampak maminega sinčka ki je nesposoben za samostojno življenje! Zafrustrirana mama naredi zafrustriranega otroka...tak fantek je zafuranec in bo ostal zafuranec in od takega fantka stran..razen če želiš živeti s čustveno in psihično pokveko v razmerju!
:irre:
Zanalašč sem uporabil besedo fantek, ker tak človek si ne zasluži besede moški!

S to izjavo se jaz ne strinjam.
Jaz sem imela fanta, ki je bil nemogoča lenoba, nič od nič in ravno zato sem ga pustila.
No torej, to ni od vzgoje, to je prirojeno, značaj človeka. Če je takšen je takšen in ga ne spremeniš, nikoli in nihče. V tej družini so bili 3 fantje (bratje), vsi enako in skupaj vzgojeni, približno enake starosti (on je srednji), a razlike očitne. Mama je vse enako vzgajala, enako nudila in od njih enako zahtevala. Še zdaleč ni nobeden mamim sinček. A razlika očitna. Ostala dva sta pridna, delovna, izobražena,... Temu se ni nič dalo, samo čaka, da mu bo kaj iz neba padlo. Ostala dva kuhata za vse družinske člane. Tale je rajši lačen, kot da bi zase kaj skuhal, kaj šele za druge.
Ne mi o vzgoji, boš sam imel otroke pa boš videl kako jih boš vzgajal.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 11. Apr. 2008 10:23

Ryu10kyu - a si ti kakšna inkarnacija dr. Ruglja? Kot bi brala njegove besede. :wink:
Se pa deloma strinjam. S to pomembno razliko, da poleg mamic obstajajo tudi očetje. Ki imajo tudi svojo vlogo pri vzgoji.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 11. Apr. 2008 10:35

sanck napisal/-a:.. to je ryu10.. napisu v sarkazmu.. ;)

Jest pa naprej iz zlobe :wink:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 11. Apr. 2008 13:30

sanck napisal/-a:Pontifex Maximus@ zakaj že? če bo treba mizo pobrisat, ker bo svinjska in ti bo bejba kuhala kosiu in ti bo rekla, da jo posprav, da bosta šla jest.. kva? jo boš preslišu??

Hm, Pontifex Maximus..nisi odgovoril na to vprašanje :wink:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 11. Apr. 2008 13:34

Jaz imam pa ornk alergijo do takih osebkov, tako da prav dolgo takega tipa ne bi prenašala. Pa naj si najame služkinjo, če se mu še za sabo ne da pospraviti ali vzeti za jest (primer pač).
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Apr. 2008 14:03

Lahko bi pa tudi odprli temo...kaj naj naredim z dekletom v katerega sem se zaljubil. Vse kar zna je to da stoji pred ogledalom, razlaga o kremicah in šminkicah, o frizuri in o svoji kilaži in metraži. Ne zna niti kuhati niti karkoli narediti v gospodinjstvu.
Če ji omenim da bi bilo dobro kaj storiti mi odvrne: Nisem služkinja in ne znam kuhati in mi tudi ni treba znati. Pa še bi lahko našteval...kaj storiti s tako osebo? Morda obe osebi različnega spola skupaj spraviti in ugotoviti kaj se bo zgodilo? :D :D :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 11. Apr. 2008 16:30

*lilica* napisal/-a:

Hm, Pontifex Maximus..nisi odgovoril na to vprašanje :wink:

Sem mislil, da je vprašanje retorično. :lol: Ja, normalno je, da bi jo šel pobrisat ane.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 11. Apr. 2008 16:54

hja....moj mi včasih tud reče, daj pospravi si stvari iz stola, takrat pa vse na tla vržem in jih na konuc on :D . včasih je res len, sam ni pa vedno. res pa je, da večina del opravim jaz doma, ne on. ko pa se razjezim, takrat pa hitro naredi.

povej mu, da celo življenje nebo mogo tak delat in da bodo enkrat posledice. mogoče mu bo mal jasn postalo vse skup

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]