ryu10kyu napisal/-a:To so krive mamice ker naredijo iz fantkov pokveke in pezdetke! Ne znajo vzgojiti moškega kot moškega ampak maminega sinčka ki je nesposoben za samostojno življenje! Zafrustrirana mama naredi zafrustriranega otroka...tak fantek je zafuranec in bo ostal zafuranec in od takega fantka stran..razen če želiš živeti s čustveno in psihično pokveko v razmerju!
Zanalašč sem uporabil besedo fantek, ker tak človek si ne zasluži besede moški!
S to izjavo se jaz ne strinjam.
Jaz sem imela fanta, ki je bil nemogoča lenoba, nič od nič in ravno zato sem ga pustila.
No torej, to ni od vzgoje, to je prirojeno, značaj človeka. Če je takšen je takšen in ga ne spremeniš, nikoli in nihče. V tej družini so bili 3 fantje (bratje), vsi enako in skupaj vzgojeni, približno enake starosti (on je srednji), a razlike očitne. Mama je vse enako vzgajala, enako nudila in od njih enako zahtevala. Še zdaleč ni nobeden mamim sinček. A razlika očitna. Ostala dva sta pridna, delovna, izobražena,... Temu se ni nič dalo, samo čaka, da mu bo kaj iz neba padlo. Ostala dva kuhata za vse družinske člane. Tale je rajši lačen, kot da bi zase kaj skuhal, kaj šele za druge.
Ne mi o vzgoji, boš sam imel otroke pa boš videl kako jih boš vzgajal.