Lastnosti, da ženska odfrči

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Okt. 2006 11:15

Nima...Ančka je popolna :D ! Pa še skoz je tih, kar je lahko moteče edin med seksom, drgač je pa super, zmer se z vsem strinja :D

Micamaca, una s srčkom ja bla pa :rofl:
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 20. Okt. 2006 11:15

micamaca napisal/-a:
jowko napisal/-a:Vidm da ste se nekatere zelo zapičile v strije in celulit. Naj povem da me to pri resnejši zvezi zelo moti in vsakič, ko bi se mi ženska slekla bi me to odbilo od sexa, in bi tudi vplivalo na zvezo (žal).

zdej sam ne vem koga bi prej minil... tebe k bi vidu celulit in strije al tisto, k bi vidla dlakast srček okol tvojga premoženja :bgdev:
Looll :lol:
Jochie napisal/-a:kaj Ančka ima strije in celulit??? :gruebel:
:rofl:
Ne, ne, Ančka je pa popolna, glih taprava.
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 20. Okt. 2006 12:06

tiasha napisal/-a:
tjaska napisal/-a:
micamaca napisal/-a:zdej sam ne vem koga bi prej minil... tebe k bi vidu celulit in strije al tisto, k bi vidla dlakast srček okol tvojga premoženja :bgdev:

Loooool :rofl: :rofl:

Goooooouuuu Maca ... :D :flehan: :jump:

Sori Jowko sam tale tvoj kriterij je pa :stupid: Sej ne, da sm debela pa celulitična pa strijasta, daleč od tega. Samo se mi pa kr mal smilš ... :D Ma ne mal, kr velik!

micamaca do zdej še nobene ni minil, zanimivo ne? Nekatere pa res ne razumem, kaj bi rade s tem dosegle da me neki hočte "prcat" :?: micamaca če si staromodna ti ne morem pomagat pa marsikateri drugi tud ne :wink:

tiasha vsak ma svoje kriterije ne? In moj kriterij ni nič stupid, če mu ne ustrezaš nism jst kriv :wink: pa ne vem zakaj bi se ti velik smilil? Nimam problemov z ženskami. Vse prej kot smilim se ti lahko.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 20. Okt. 2006 12:08

jowko jst mam pa samo eno vprašanje zate, tako neprcajoče. recimo, da spoznaš eno prikupno luštkano dekle. super se mata, rad jo imaš, ona pa tebe. in po čudežu ustreza vsem tvojim kriterijem. potem se pa dečva odloči, da se bo postrigla, torej njeni lasje ne bodo segali do ramen. a bi jo pustil zaradi tega?
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Okt. 2006 12:17

jowko, sem videl tvojo sliko v avatarju, si lusten poba... in verjamem, da lahko zbiraš Ančke brez celulita in strij...sicer mene bolj zanima, kakšno taktiko ubereš, da se prepričaš o kvaliteti ženske kože ne da bi te pred seksom zadela kap! :D

sicer bi jaz lahko prilepil svojo sliko zdaj ter v tvojih letih (13 let nazaj), pa bi ti lahko videl, kaj leta naredijo na fizičnem izgledu.
tudi ti čez 13 let verjetno ne boš tak lepotec, kot si zdaj, zato menim, če s padanjem tvoje lepote ne bodo padali tudi tvoji kriteriji, se zna zgoditi, da boš ostal sam!

mimogrede, kaj na svetu sploh obstaja kakšna ženska brez strij in celulita razen yazmeen??? :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 20. Okt. 2006 12:23

Jochie napisal/-a:mimogrede, kaj na svetu sploh obstaja kakšna ženska brez strij in celulita razen yazmeen??? :eek: :eek: :eek:

Če že obstaja, je pa za to manj možnosti npr. po nosečnosti (torej težko lahko računa na družino in da bo ob tem njegova punca, žena še naprej brez celulita in strij) in pa tako kot si sam rekel, leta spreminjajo človekovo podobo. :)
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 20. Okt. 2006 12:26

Jst, jst joško Slika ... jst sm popolna ... kožo mam k Ančka :lach:
drgač pa kr dej sliko, da lahko primerjamo ...
bomo glasovale ker je večji jebo (kot bi rekla LyLa :lach:)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 20. Okt. 2006 12:27

Jochie, a me zajbavaš :D ?!? Dej ne me hvalt no, obdrž kej zase :D
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 20. Okt. 2006 12:33

jullia napisal/-a:jowko jst mam pa samo eno vprašanje zate, tako neprcajoče. recimo, da spoznaš eno prikupno luštkano dekle. super se mata, rad jo imaš, ona pa tebe. in po čudežu ustreza vsem tvojim kriterijem. potem se pa dečva odloči, da se bo postrigla, torej njeni lasje ne bodo segali do ramen. a bi jo pustil zaradi tega?

Sm že bil v taki situaciji. Punca rekla da se bo ostrigla jst sm pa reku če se bo ostrigla ne bo več kot je (vedla je kaj sm mislu s tem), ker sva se o tem pogovarjala, kaj mi je všeč in kaj ne! In se ni ostrigla preveč.
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 20. Okt. 2006 12:36

Jochie napisal/-a:jowko, sem videl tvojo sliko v avatarju, si lusten poba... in verjamem, da lahko zbiraš Ančke brez celulita in strij...sicer mene bolj zanima, kakšno taktiko ubereš, da se prepričaš o kvaliteti ženske kože ne da bi te pred seksom zadela kap! :D

sicer bi jaz lahko prilepil svojo sliko zdaj ter v tvojih letih (13 let nazaj), pa bi ti lahko videl, kaj leta naredijo na fizičnem izgledu.
tudi ti čez 13 let verjetno ne boš tak lepotec, kot si zdaj, zato menim, če s padanjem tvoje lepote ne bodo padali tudi tvoji kriteriji, se zna zgoditi, da boš ostal sam!

mimogrede, kaj na svetu sploh obstaja kakšna ženska brez strij in celulita razen yazmeen??? :eek: :eek: :eek:

Kakšno taktiko uberem? Se temu lahko reče taktika?Je pa odvisno od ženske (koliko je sproščena, odprta...)
Sm že napisal da take kriterije imam zdej in bom imel še nekaj let, kaj bo pa čez 10 let pa ne razmišljam, kolikor se pa poznam pa vem da bom 100% spremenu kriterije! :wink:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Okt. 2006 12:49

Yazmeen napisal/-a:In nimam ne strij in ne celulita, ampak bi tazga tipa sam odje*ala, če bi me šu kej tazga sprašvat. Resn mislm.

Yazmeen napisal/-a:Jochie, a me zajbavaš :D ?!? Dej ne me hvalt no, obdrž kej zase :D

yaz, da nimaš strij in celulita ve že cel forum! :D
jaz se pa v imenu foruma, ki ne verjame, javim, da preverim, če tvoja trditev velja! :D :D :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Okt. 2006 12:52

bejbika napisal/-a:drgač pa kr dej sliko, da lahko primerjamo ...
bomo glasovale ker je večji jebo (kot bi rekla LyLa :lach:)

bejbika, ko sem bil jaz v njegovih letih....še ni bilo digitalnih aparatov! :D :D :D
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 20. Okt. 2006 12:59

jowko napisal/-a:micamaca do zdej še nobene ni minil, zanimivo ne? Nekatere pa res ne razumem, kaj bi rade s tem dosegle da me neki hočte "prcat" :?: micamaca če si staromodna ti ne morem pomagat pa marsikateri drugi tud ne :wink:

tiasha vsak ma svoje kriterije ne? In moj kriterij ni nič stupid, če mu ne ustrezaš nism jst kriv :wink: pa ne vem zakaj bi se ti velik smilil? Nimam problemov z ženskami. Vse prej kot smilim se ti lahko.

ok tud prov če sm staromodna k ne padam na tipe s srčkastim mednožjem :alien: ...
verjamem pa, da je dost plehkih pičkic na tem svetu, ki jim je važn sam to, da tip na prvi pogled dobr zgleda pa da se lahk kažejo z njim, vse ostalo so pa pripravljene požret... in če jih tip pač odjebe ker pod mikroskopskim pregledom najde 1mm celulita pridejo sm jokat vse iz sebe kako za vraga se je lahko končala ta res globoka, en teden trajajoča veza, v kteri je blo vse tko ohinsploh k v pravljici :roll:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Okt. 2006 13:05

jah, takšni so pač kriteriji nekaterih...

no, ko bodo izumili mesnat vibrator, se bo tudi verjetno zgodilo, da bomo moški v drugem planu! :D :D :D
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 20. Okt. 2006 13:07

eh joško, nč bat :wink: ...
The secret of success is consistency of purpose.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov