Lastnosti, da ženska odfrči

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*°mermaid°*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *°mermaid°* » 16. Okt. 2006 12:21

Joj punce ne vem zakaj se tok sekirate zarad jowko-ta....pač ima svoje zahteve, pa naj jih ima. Je še mlad in sm skor 100% da bo že čez nekaj let zelo spremenu svoj seznam...pač kruta realnost :wink:
Sploh pa imam filing, da je opisal svojo bivšo (glede na to, da je reku da je tako imel) in zdej si želi žensko, k bi bla njej vsaj podobna, če že nje ne more imet... :wink:

Drugač pa mislim, da za oba spola vela, da ti mora partner kot prvo ustrezati po zunanjosti, potem šele začneš spoznavat notranjost. Tud pri meni je tako, da če mi tip vizualno ne potegne, pač ne more bit več kot samo prijatelj, sicer je res, da nikoli ne reči nikoli, ampak do sedaj je bilo pri meni vedno tako.
Uporabniški avatar
punisher
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a punisher » 16. Okt. 2006 16:35

zdej sm videl dve zenski (ena v Cityparku, druga v centru na zelezniski->ura:23:00) obleceni v trenirko ... to je pa men cist out ... mi je pa cist ql ce je to doma oz. bliznji okolici doma ... pa nista bili s Fuzin (da se izrazam grdo) vsaj na prvi odtis ne ... da pa "Fuzincanov" spoh ne omenjam ... itak nimajo nic drugega za oblect, kot pa trenirko :roll:

p.s. nimam nic proti Fuzincanom :)
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 16. Okt. 2006 17:32

Yazmeen sej jst mislim da jowko niti ne vpraša punce na zmenku če ima strije ali celulit. Celulit se pa tko vidi po oblačilih. Vsaj jaz ga opazim na ženskah. Strije pa pač malo težje. Ne vem no to ste se zdej vpiknale v to malenkost, sam sej pride pač enkrat v tem času, ko spoznava punco, da vidi njeno telo in pol pač konča, če mu ni privlačna. Mogoče pa punce pelje na kopanje ali v savno pa je stvar rešena, brez da bi spraševal :D
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 16. Okt. 2006 20:42

2good4u v pravi smeri razmišljaš oz veš kako jst to delam :D . Če nosi kratke majčke se tud strije opazijo. Problem je tam kjer se ne vidi ampak se hitr to tud zve :D
Drugače pa sploh nimam tok visok kriterij.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 17. Okt. 2006 6:13

jowko napisal/-a:Drugače pa sploh nimam tok visok kriterij.

neeeeeeeeeeee :D :D Ampak js te ne obsojam... vsak ma svoje...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 17. Okt. 2006 11:09

2good4u...to ni res. Jowko je napisu, da proba žensko že na prvem zmenku vprašat, če ma kej strij al pa celulita. Lahko si še enkrat prebereš...
In nimam ne strij in ne celulita, ampak bi tazga tipa sam odje*ala, če bi me šu kej tazga sprašvat. Tok o tem, kako bi jst reagirala...drgač pa nej ma jowko zarad mene ne vem kašne kriterije, upam, da bo najdu punco svojih sanj :) Resn mislm.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Okt. 2006 20:09

jowko napisal/-a:Vidm da ste se nekatere zelo zapičile v strije in celulit. Naj povem da me to pri resnejši zvezi zelo moti in vsakič, ko bi se mi ženska slekla bi me to odbilo od sexa, in bi tudi vplivalo na zvezo (žal).

jowko....en namig...rolete dol pa luč ugasnit....saj ni treba pod reflektorji seksat! :wink:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 19. Okt. 2006 20:25

Jochie napisal/-a:
jowko napisal/-a:Vidm da ste se nekatere zelo zapičile v strije in celulit. Naj povem da me to pri resnejši zvezi zelo moti in vsakič, ko bi se mi ženska slekla bi me to odbilo od sexa, in bi tudi vplivalo na zvezo (žal).

jowko....en namig...rolete dol pa luč ugasnit....saj ni treba pod reflektorji seksat! :wink:

joško nek se vidi raskoš :lach:
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 19. Okt. 2006 21:05

Jochie :D ja recimo da je to ena od možnosti. Problem nastane, ker jst rd opazujem žensko telo, temo uporabim samo če ni druge možnosti.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Okt. 2006 21:08

Jochie napisal/-a:

Pol se bo pa spet pisalo da tipu ne pride.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 19. Okt. 2006 21:49

Pa fantje no, kake mate no...bo spet kej narobe, ko take vun mečete :D :P
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 20. Okt. 2006 9:39

zdej sam ne vem koga bi prej minil... tebe k bi vidu celulit in strije al tisto, k bi vidla dlakast srček okol tvojga premoženja :bgdev:
The secret of success is consistency of purpose.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 20. Okt. 2006 9:47

micamaca napisal/-a:zdej sam ne vem koga bi prej minil... tebe k bi vidu celulit in strije al tisto, k bi vidla dlakast srček okol tvojga premoženja :bgdev:

Loooool :rofl: :rofl:
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 20. Okt. 2006 9:56

tjaska napisal/-a:
micamaca napisal/-a:zdej sam ne vem koga bi prej minil... tebe k bi vidu celulit in strije al tisto, k bi vidla dlakast srček okol tvojga premoženja :bgdev:

Loooool :rofl: :rofl:

Goooooouuuu Maca ... :D :flehan: :jump:

Sori Jowko sam tale tvoj kriterij je pa :stupid: Sej ne, da sm debela pa celulitična pa strijasta, daleč od tega. Samo se mi pa kr mal smilš ... :D Ma ne mal, kr velik!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 20. Okt. 2006 10:07

kaj Ančka ima strije in celulit??? :gruebel:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani