Lastnosti, da ženska odfrči
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
Joj punce ne vem zakaj se tok sekirate zarad jowko-ta....pač ima svoje zahteve, pa naj jih ima. Je še mlad in sm skor 100% da bo že čez nekaj let zelo spremenu svoj seznam...pač kruta realnost
Sploh pa imam filing, da je opisal svojo bivšo (glede na to, da je reku da je tako imel) in zdej si želi žensko, k bi bla njej vsaj podobna, če že nje ne more imet...
Drugač pa mislim, da za oba spola vela, da ti mora partner kot prvo ustrezati po zunanjosti, potem šele začneš spoznavat notranjost. Tud pri meni je tako, da če mi tip vizualno ne potegne, pač ne more bit več kot samo prijatelj, sicer je res, da nikoli ne reči nikoli, ampak do sedaj je bilo pri meni vedno tako.
Sploh pa imam filing, da je opisal svojo bivšo (glede na to, da je reku da je tako imel) in zdej si želi žensko, k bi bla njej vsaj podobna, če že nje ne more imet...
Drugač pa mislim, da za oba spola vela, da ti mora partner kot prvo ustrezati po zunanjosti, potem šele začneš spoznavat notranjost. Tud pri meni je tako, da če mi tip vizualno ne potegne, pač ne more bit več kot samo prijatelj, sicer je res, da nikoli ne reči nikoli, ampak do sedaj je bilo pri meni vedno tako.
-
punisher - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Lj
zdej sm videl dve zenski (ena v Cityparku, druga v centru na zelezniski->ura:23:00) obleceni v trenirko ... to je pa men cist out ... mi je pa cist ql ce je to doma oz. bliznji okolici doma ... pa nista bili s Fuzin (da se izrazam grdo) vsaj na prvi odtis ne ... da pa "Fuzincanov" spoh ne omenjam ... itak nimajo nic drugega za oblect, kot pa trenirko
p.s. nimam nic proti Fuzincanom
p.s. nimam nic proti Fuzincanom
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Yazmeen sej jst mislim da jowko niti ne vpraša punce na zmenku če ima strije ali celulit. Celulit se pa tko vidi po oblačilih. Vsaj jaz ga opazim na ženskah. Strije pa pač malo težje. Ne vem no to ste se zdej vpiknale v to malenkost, sam sej pride pač enkrat v tem času, ko spoznava punco, da vidi njeno telo in pol pač konča, če mu ni privlačna. Mogoče pa punce pelje na kopanje ali v savno pa je stvar rešena, brez da bi spraševal
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
2good4u...to ni res. Jowko je napisu, da proba žensko že na prvem zmenku vprašat, če ma kej strij al pa celulita. Lahko si še enkrat prebereš...
In nimam ne strij in ne celulita, ampak bi tazga tipa sam odje*ala, če bi me šu kej tazga sprašvat. Tok o tem, kako bi jst reagirala...drgač pa nej ma jowko zarad mene ne vem kašne kriterije, upam, da bo najdu punco svojih sanj Resn mislm.
In nimam ne strij in ne celulita, ampak bi tazga tipa sam odje*ala, če bi me šu kej tazga sprašvat. Tok o tem, kako bi jst reagirala...drgač pa nej ma jowko zarad mene ne vem kašne kriterije, upam, da bo najdu punco svojih sanj Resn mislm.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jowko napisal/-a:Vidm da ste se nekatere zelo zapičile v strije in celulit. Naj povem da me to pri resnejši zvezi zelo moti in vsakič, ko bi se mi ženska slekla bi me to odbilo od sexa, in bi tudi vplivalo na zvezo (žal).
jowko....en namig...rolete dol pa luč ugasnit....saj ni treba pod reflektorji seksat!
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Jochie napisal/-a:jowko napisal/-a:Vidm da ste se nekatere zelo zapičile v strije in celulit. Naj povem da me to pri resnejši zvezi zelo moti in vsakič, ko bi se mi ženska slekla bi me to odbilo od sexa, in bi tudi vplivalo na zvezo (žal).
jowko....en namig...rolete dol pa luč ugasnit....saj ni treba pod reflektorji seksat!
joško nek se vidi raskoš
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Pol se bo pa spet pisalo da tipu ne pride.Jochie napisal/-a:jowko napisal/-a:Vidm da ste se nekatere zelo zapičile v strije in celulit. Naj povem da me to pri resnejši zvezi zelo moti in vsakič, ko bi se mi ženska slekla bi me to odbilo od sexa, in bi tudi vplivalo na zvezo (žal).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
jowko napisal/-a:Vidm da ste se nekatere zelo zapičile v strije in celulit. Naj povem da me to pri resnejši zvezi zelo moti in vsakič, ko bi se mi ženska slekla bi me to odbilo od sexa, in bi tudi vplivalo na zvezo (žal).
zdej sam ne vem koga bi prej minil... tebe k bi vidu celulit in strije al tisto, k bi vidla dlakast srček okol tvojga premoženja
The secret of success is consistency of purpose.
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
micamaca napisal/-a:zdej sam ne vem koga bi prej minil... tebe k bi vidu celulit in strije al tisto, k bi vidla dlakast srček okol tvojga premoženja
Loooool
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
tjaska napisal/-a:micamaca napisal/-a:zdej sam ne vem koga bi prej minil... tebe k bi vidu celulit in strije al tisto, k bi vidla dlakast srček okol tvojga premoženja
Loooool
Goooooouuuu Maca ...
Sori Jowko sam tale tvoj kriterij je pa Sej ne, da sm debela pa celulitična pa strijasta, daleč od tega. Samo se mi pa kr mal smilš ... Ma ne mal, kr velik!
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov