Lastnosti, da ženska odfrči
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Zvoncica napisal/-a:hehe saltka, jaz bi imela pa ravno kriterij, da ima penis manjši (!) od 20 cm in večji od 15 cm
uuu jst tut ... prideš na dejt ... "Zdej pa tkole fant ... predno mi kupiš pijačo (ali si slučajno podvomil, da mi jo ne boš plačal ), odpni pas in spusti hlače in gate do kolen ... no, zdej si ga pa zdrki" ... ti iz torbice že vlečeš meter ... "Opa hani nenene ... to pa ne bo šlo ... tvoj penis meri natanko 22,5cm ... kar je po mojih standardih preveliko ... tata frajeru ..." ... ...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ti predpostavljas, da moski delujejo enako kot zenske, in potem se ti zdi cudno.*slatka* napisal/-a:^^ haha, stvar okusa men je sicer vseeno, važno, da ma v glavi nekaj... ubistvu mam jaz bolj merila za notranjost in ne tako za izgled.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
po čem sodite da sem nesamozavesten
Če bi mi kera rekla če mam dolzga vsaj 22cm bi ji lepo reku naj si druzga poišče. Glede izkušenj pa lahko povem da že s svojo velikostjo penisa, zadenem v maternico tko da... ja o tem bi se dal razpravljat.
Vidm da ste se nekatere zelo zapičile v strije in celulit. Naj povem da me to pri resnejši zvezi zelo moti in vsakič, ko bi se mi ženska slekla bi me to odbilo od sexa, in bi tudi vplivalo na zvezo (žal).
P.S ne iščem ne vem kakšne lepotice, lahko je na prvi pogled čist povprečna, me ne bo pritegnila ampak če se bom spustu z njo v kakšen pogovr in če bo to tisto ,kar si želim zakaj pa ne?
Če bi mi kera rekla če mam dolzga vsaj 22cm bi ji lepo reku naj si druzga poišče. Glede izkušenj pa lahko povem da že s svojo velikostjo penisa, zadenem v maternico tko da... ja o tem bi se dal razpravljat.
Vidm da ste se nekatere zelo zapičile v strije in celulit. Naj povem da me to pri resnejši zvezi zelo moti in vsakič, ko bi se mi ženska slekla bi me to odbilo od sexa, in bi tudi vplivalo na zvezo (žal).
P.S ne iščem ne vem kakšne lepotice, lahko je na prvi pogled čist povprečna, me ne bo pritegnila ampak če se bom spustu z njo v kakšen pogovr in če bo to tisto ,kar si želim zakaj pa ne?
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
mislm kere kriterije mate nekateri tipi. pol se pa vprašate zakaj ne morem nobene dobit? vzem v roke list papirja in svinčnik in si nariš žensko. edin taka narisana bo bla perfect za vas!
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
epp pa tak oz kako se jowko sam hvali
glede teme:
zanimivo kak seznam so napisali moški in potem bi naj ženske bile tiste, ki kompliciramo
... vsekakor pa bi me zanimala relacija seznama in pa dejanska slika osebe v katero so se zaljubili moški z dolgim seznanom
glede teme:
zanimivo kak seznam so napisali moški in potem bi naj ženske bile tiste, ki kompliciramo
... vsekakor pa bi me zanimala relacija seznama in pa dejanska slika osebe v katero so se zaljubili moški z dolgim seznanom
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
jowko napisal/-a:Vidm da ste se nekatere zelo zapičile v strije in celulit. Naj povem da me to pri resnejši zvezi zelo moti in vsakič, ko bi se mi ženska slekla bi me to odbilo od sexa, in bi tudi vplivalo na zvezo (žal).
Glede na to, da so redke ženske recimo po 40. letu ali kakem porodu brez strij in celulita- kaj boš naredil potem? Zahteval lepotno operacijo ali pač zamenjal za mlajši oziroma novejši model?
Ma ajde, se strinjam s Sofijo. Mogoče boš pa odrasel. Če ne prej, ko te bo idealna ženska pustila zaradi gubic in trebuščka, ki se ti bo pojavil čez 20 let.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Enostavno ga morem zagovarjat! Zakaj so njegove želje plehke??? Tudi ve si ne želite enega 150 kg tipa s pirovskim trebuhom, s ful dlakami po hrbtu, krivimi zobmi, iznakaženega po obrazu!!!???? Ne vem zakaj se tu ene tak lepe delate????!!!!
Konc koncev vsi iščemo partnerja, ki nam je vizualno všeč in privlačen! Kaj bo pa čez dvajset let je pa tko vseeno, ker do takrat se bota oba spremenila in do takrat se bota bolje spoznala, se ljubila....ampak da nekoga sploh spoznavaš tako dolgo in si potem z njim celo življenje, ti pač mora bit najprej vizualno všeč! Mislim da to on želi s tem povedat.
Men se on sploh ne zdi otročji, prej ste mi ve otročje, ker trdite da zunajost nič ne pomeni in da je otročji sam zato, ker ima take kriterije! To ni dobr argument. Men se zdi, da zunajost na začetku največ pomeni! Jaz ne bom šla spoznavat osebe, ki me vizualno ne privlači in dvomim da tudi ve.
Če vam pa gre v nos, ker ste daleč od njegovega seznama, je pa to vaš problem. Niti ni zaničevaln do žensk, niti nobenega ne žali, niti nobene ne prizadene, ker se itak ne bo približu eni punci, ki na zunaj ni takšna kot je njemu všeč!
Spet sam neki lapate o otročeriji, ko nimate nobenih drugih pametnih argumentov.
Konc koncev vsi iščemo partnerja, ki nam je vizualno všeč in privlačen! Kaj bo pa čez dvajset let je pa tko vseeno, ker do takrat se bota oba spremenila in do takrat se bota bolje spoznala, se ljubila....ampak da nekoga sploh spoznavaš tako dolgo in si potem z njim celo življenje, ti pač mora bit najprej vizualno všeč! Mislim da to on želi s tem povedat.
Men se on sploh ne zdi otročji, prej ste mi ve otročje, ker trdite da zunajost nič ne pomeni in da je otročji sam zato, ker ima take kriterije! To ni dobr argument. Men se zdi, da zunajost na začetku največ pomeni! Jaz ne bom šla spoznavat osebe, ki me vizualno ne privlači in dvomim da tudi ve.
Če vam pa gre v nos, ker ste daleč od njegovega seznama, je pa to vaš problem. Niti ni zaničevaln do žensk, niti nobenega ne žali, niti nobene ne prizadene, ker se itak ne bo približu eni punci, ki na zunaj ni takšna kot je njemu všeč!
Spet sam neki lapate o otročeriji, ko nimate nobenih drugih pametnih argumentov.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Ok, ok...normalno, da nas mor partner privlačt tud po zunanjosti, s tem se strinjam...ampak oprost, če bi me tip na prvem zmenku vprašal:"A maš kej strij slučajn?!", bi si pač misnla, da je mau Drgač se pa ne počutm nč zakomleksana zarad jowkovih kriterijev, vrjem, da se nimam za kej
Eni so pač zlo natančni kar se tiče zunanjosti, sj sm jst tud kr, ampak hotla sm povedat, da če bi mi bil en tip drgač tko ful všeč in da bi mi bil po zunanjosti tud ok, ga zihr ne bi takoj vprašala, če ma kosmato rit in ga pol skenslala zarad tega. To je bil moj point. Če ti je en tko dost všeč, tud kej spregledaš, čeprov maš prej res hude zahteve
Eni so pač zlo natančni kar se tiče zunanjosti, sj sm jst tud kr, ampak hotla sm povedat, da če bi mi bil en tip drgač tko ful všeč in da bi mi bil po zunanjosti tud ok, ga zihr ne bi takoj vprašala, če ma kosmato rit in ga pol skenslala zarad tega. To je bil moj point. Če ti je en tko dost všeč, tud kej spregledaš, čeprov maš prej res hude zahteve
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov