Lastnosti, da ženska odfrči

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 14. Okt. 2006 0:18

Da bi pršla v črnem, to se da še spremenit, ne maram pa da je v njeni omari več kot 30% črnih stvari! Da ma pa košarco a jo pa nebi hotu za resno zvezo! Upam da razumeš, kaj sm mislu s tem da jo nočem za resno zvezo!
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 14. Okt. 2006 8:29

hehe težki jebać :D Good luck pri iskanju :lol:
Let's bypass all the bullshit and just get naked
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 14. Okt. 2006 10:52

evo jst že odpadem, pa sm kokr tok za pogledat :lach:
drgač pa glede popolnosti - vsak ima svoje poglede na popolnost ... enemu so pomembni sixpacki in če jih nima, ga tuit pogleda ne, drugemu pa bleščeče beli zobje .. pa če to pomeni, da jih ima več kot pol umetnih, važno, da ima bleščeče bele ... jst beli zob nimam, priznam, ker sm strastni pivec kave ... pa še zelo zdrave imam :lach:

sam sej pravim, eni mate kriterije, da nas na rit vržejo ... pol se pa sprašiujemo zakaj ste eni še samski ... jst sm imela srečo, pa sm dobila vse v paketu, sam nima lih sixpackov, ker ga je moja mami tko lepo poredila :lach: ... zdej pa da ga bi zato pustila, mi je mau nizkotno ... tko k bi on mene, ker mam mau celulita ...
pa sm kr bliz popolnosti, pa ne izbiram tok ;)
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 14. Okt. 2006 11:57

jowko napisal/-a:Da ma pa košarco a jo pa nebi hotu za resno zvezo! Upam da razumeš, kaj sm mislu s tem da jo nočem za resno zvezo!

jst očitno ne razumem, kaj misliš z resno zvezo, ker si niti približno ne predstavljam, da bi tipa, ki bi se mi zdel neverjetno simpatičen, ful luštkan in bi želela bit z njim, odjebala zaradi 5ih odvečnih kilogramov. pa sori, ampak pomoje mora resna zveza bit dovolj trdna, da pomanjkanje jošk ni prevelika kriza. sploh se mi pa zdi, da je na tvojem seznamu čisto preveč fizičnih kriterijev, da bi ti sploh verjela, da iščeš resno zvezo.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 14. Okt. 2006 12:18

Ok jst še štekam, da ma en take kriterije kar se karakterja tiče, pa razumem, da ti mor bit oseba tud privlačna...ampak da maš pa take kriterije k jowko, kar se izgleda tiče (da nimaš nč celulita, strij, maš večjo košarco od b, dolge lase, bele zobe, elegantne cune...drgač koj odletiš k knof od gat), tega pa lih ne štekam. Če bi mi bil en tip karakterno ful všeč in luškan in vse, ga zihr neb že na prvem date-u skenslala, ker nima six-packa na trebuhu...

Tko da jowkota bi jst definitivno uvrstila na svojo listo "lastnosti, da tip odfrči" :D , ker da pa za enga ne prideš več u poštev sam ker maš mau celulitka na rit...thanx, but no thanx :D , bi bla tud jst vesela, če ga neb več srečala :D !
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 14. Okt. 2006 12:52

ja, ne vem, po drugi strani so pa lih zunanje - fizične značilnosti na človeku največkrat tiste, ki so pomembne pri tem, da nam nekdo sploh pade v oči, da nas privlači.
Men na primer skor zihr ne bi mogel bit všeč nek svetel tip moškega, ker me enostavno temni ful privlačijo in se na enem svetlem sploh ne bi ustavilo oko :?
Pa naj si bo še tako dobrega karakterja in notranjosti. Tako da tisto o velikosti jošk in laseh se mi sploh ne zdi tako mimo - pač so mu všeč taki tipi žensk...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 14. Okt. 2006 13:44

jowko napisal/-a:Pravila:
1. Ko ženske še dobr ne poznam:
- ne sme bit predebela niti presuha
- imeti mora vsaj košarico B
- Imeti mora riti (dugače je kot tip)
- oblačiti se mora eleganto, in čim bolj v živih barvah (čim manj črne,sive)
- čima manj make up-a
- čim več zob in naj bodo kolikor toliko beli
- lasje daljše od ramen (barva ni pomembna)
- čim manj celulita in strij (če tega ne vidim na prvi pogled, jo probam to čimprej vprašat)
- ne sme kaditi

wtf.

aja pol jo na drugem zmenku vprašaš: Ej a maš ti ful strij? in pol če reče da jih neki ma, kr greš ane.

Care.

:roll:
Pjero
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjero » 14. Okt. 2006 16:03

- čima manj make up-a
- čim manj celulita in strij (če tega ne vidim na prvi pogled, jo probam to čimprej vprašat)
- ne sme kaditi

Holy shit! Slika
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 14. Okt. 2006 16:18

jowko napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:Glede na tvoje kriterije, prčakujem, da si sam tud popoln v vseh pogledih :D

V teh pogledih sm... zato teško najdem punco, ampak ko jo najdem je to tisto kar sm iskal.

U to je pa odlično.
Potem si moški z lasmi, daljšimi kot do ramen, brez strij in celulita (kar je pri moških naravnost fascinantno), imaš rit (drugače bi bil kot tip!), imaš veliko zob, tisto s košarico B mi ni ravno jasno (ker glede na to, da nisi ne predebel in ne presuh, je ne bi smel imeti), odlično kuhaš (kar me ne navšuje preveč, ker raje sama kuham) in ne misliš samo nase (kar je presenetljivo in me je skoraj vrglo s stola).
Kdaj se lahko torej zmeniva za zmenek?
(A pa si prepričan, da nimaš strij? :?)
First to Know

Tres tres chic.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 14. Okt. 2006 17:15

Mimi_M napisal/-a:Men na primer skor zihr ne bi mogel bit všeč nek svetel tip moškega, ker me enostavno temni ful privlačijo in se na enem svetlem sploh ne bi ustavilo oko :?

:D popolnoma isto sem govorila, dokler nisem srečala ene svoje bivše ljubezni, ki je pa popoln albin. pa me ni to nikoli motilo na njem, neverjetno kjut je :oops:

(in ne, nisva nehala zato, ker ima bele trepalnice :) )
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 14. Okt. 2006 18:15

Sploh ni narobe, če ima nekdo kriterije, v smislu kakšen naj bi bil njegov partner. S tem ni nč narobe, ker to je dobra osebnostna lastnost, če tip ve kaj hoče in ne pobere vsako žensko, ki pokaže interes.
S tem kriterijem, ki ga je jowko napisu, ni nič narobe. Kdo pa pravi, da je težko najti tako žensko, ki bi izpolnjevala vse te kriterije?! Jst jih poznam dost. Tud sama sebe sem primerjala z njegovim kriterijem in moram rečt, da v 98% izpolnjujem njegov kriterij. Vendar, a to res pomeni, da sem popolna ženska?????

Problem nastane takrat, ko se vizualnost in osebnost ne ujemata. Težko je najti vse v enem paketu! That's the catch!

Zato človek ne sme bit pikolovski, ker vizualna lepota je minljiva in ne odraža tistega, kar je znotraj človeka. Na začetku lahko res obstaja velik vizualnih stvari, ki mogoče za nekoga absolutno odpadejo, vendar nekateri se niti ne zavedate, kako te lahko nekdo karakterno in osebnostno očara in si na koncu čisto nor na tiste, sprva moteče, stvari.

Če človek oddaja neko notranjo lepoto, ki ni nujno v skladu z nekimi normativi zunanje lepote, bo imel velik več možnosti najti dobrega partnerja (tako vizualno kot osebnostno), kot pa tisti, ki fura težkega frajerja, karakterno pa je totalna nula!

In ta notranja lepota - ta je nekaj vredna, ker le ta nam ostane večno.
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ellizabeth » 14. Okt. 2006 19:06

- čima manj make up-a
- ne sme kaditi

!

in pol ko bo imela ženska strije jo boš pustil?!? :eek: si že predstavljam: boš srečal žensko, ki ti bo najhujša in jo vprašaš: "ej, ali imaš strije in celulit?" ona zašepeta: "ja". in ti jo boš pol pustil. potem si bo pa našla tipa ki jo bo spoštoval tako kot je, kljub takim malenkostim, ki pravega moškega ne odvračajo. te stvari odvračajo sam "jebače", ki si to želijo biti ampak jim ne uspeva.
kukr da bi ženska tebe pustila če imaš premajhnega ali prevelikega, ali imaš preveč ali premalo dlak :?
a ti pa misliš da si popoln? tacga človeka sploh ni. ti pa manjka samozavesti, da take pišeš na forumu, ki je večina pripadnikov ženskega spola. ali mogoče iščeš kako potrditev, da si ful jebač, ker imaš take kriterije? si filaš ego? ti ga je kaka totalno zbila?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 14. Okt. 2006 19:20

- čima manj make up-a
- ne sme kaditi

2. Ko osebo malo bolje poznam:
- ne sme se preveč krohotati
- ne sme bit naivna
- ne maram sramežljivih
- čim manj pljuvat ko govori
- čim manj krilit z rokami
- ne sme kadit, sm to že omenu?
- flirtanje odpade
-

3. Ko osebo dobro poznam:
- ne sme misliti samo nase
- mora biti pozorna
- kuhati kokr tok, da nism lačn
- skrbeti za higieno, spodaj obrita (obvezno)
- rada sexati

Sigurn sm še kj spustu.
Da ne boste rekl da iščem popolno žensko! Eno tako osebo sem že imel, s temi kriteriji!
Cist razumni kriteriji(ceprov jst nebi spraseval o strijah). Za resno zensko bi jst tut kej tazga, no razen kriterija o kajenju pa laseh.

Zdej ste ene spet posvinjale mosko temo z nekimi notranjimi lepotami in podobnimi estrogenskimi izumi.
Stvar je taka, razlicni kriteriji se ob razlicnih casih uporabljajo. To da ni ploh, ne kaze celulitastih stegn, da se zna dobr oblect, da ni predebela al pa presuha, da ma dobro rit, vse ti kriteriji se odlocijo se predn tip sploh pride do vas. Torej, Yazmeen, ni to, da bi jo na zmenk vleku, pa ji tm govoru, da je dila oblecena v crn žakl. Vse to se ze prej zgodi.

Kriteriji glede osebnosti in navad so pa tut odvisni od tega kok resn si. In se neki, boljs k zenska zgleda, bolj so ohlapni kriteriji. Zajeban ane?

tjaska napisal/-a:
jowko napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:Glede na tvoje kriterije, prčakujem, da si sam tud popoln v vseh pogledih :D

V teh pogledih sm... zato teško najdem punco, ampak ko jo najdem je to tisto kar sm iskal.

U to je pa odlično.
Potem si moški z lasmi, daljšimi kot do ramen, brez strij in celulita (kar je pri moških naravnost fascinantno), imaš rit (drugače bi bil kot tip!), imaš veliko zob, tisto s košarico B mi ni ravno jasno (ker glede na to, da nisi ne predebel in ne presuh, je ne bi smel imeti), odlično kuhaš (kar me ne navšuje preveč, ker raje sama kuham) in ne misliš samo nase (kar je presenetljivo in me je skoraj vrglo s stola).

Sladka, sladka ironija je, da si ravno ti najbolj sarkasticna, ti ki imas sama 10 krat bolj retardiran seznam.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 14. Okt. 2006 19:45

tjaska napisal/-a:
jowko napisal/-a:

U to je pa odlično.

Tjaska pretiravat ni treba, pa ne vem kaj me napadate pač to kar sm naštel me odbija in?!?!?Nimam dolgih las (bog ne daj) Na srečo nimam strij in celulita! nekaj riti imam (hvala bogu) :) Kuham, ko je potreba in ponavadi za sebe!
Za zmenek? :lol:
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 14. Okt. 2006 19:46

Sodeč po komentarjih nobena niti polovico tega ne izpoljuje, je tako? Potem ni čudno da so taki komentarji kot so :!:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov