Lastnosti, da ženska odfrči
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
razmazena_maca napisal/-a:bi verjela. seksi bejbo najt dejansko sploh ni tak probem, če v kriterijih ne zavzameš niti eno lastnost duha čeprav glede na stavčne oblike, ki si jih sposoben tvoriti, tudi tvoje prej omenjene sposobnosti niso neki presežki. v bistvu se mi smiliš. in tvoja punca tudi no. in če jih imaš res toliko, da se jih kar otepavaš, zakaj čas zabluziš tu gor? kot moški si na ženskem forumu in povrh vsega klatiš neumnosti - no, tudi za to se mi slimiš.jowko napisal/-a:
In nisem zahteven tip nasploh!
ma dajte/dajmo no. puste fantu dihat in pisarit kar zeli. na tem forumu je že tako malo moških mnenj in pač on ima svoje. naj izrazi svoje pa, če se nam dekletom zdi še tako banalno. če bomo vsakega moškega, ki tukaj na forumu izrazi mnenje, ki je močno v nasprotju z našim tipično ženskim, bo tale forum res postal izključno samo ženski, kar pa spet ni zanimiva reč. torej spoštujmo mnenje vsakogar.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
@Jochie važno da tvoje dekle nima celulita v glavi
@razmazena_maca lepo da se tebi smilim, ki me zelo poznaš
Zakaj bluzim tukaj gor? Ker je tako vreme, ker sem pred tem delal v enem kosu 18 ur in potem še 9 ur in, ker sem si danes uzel čas za počitek tko da mal bluzim... ja?
Klatim neumnosti, kaj pa ti počneš na forumu?
Čudno da odgovarjajo samo punce, ki me ne poznajo! Je pa na forumu kar nekaj žensk, ki me pozna tudi v real in ve kakšen sem...
Zakaj one, kaj takega ne napišejo? se bojijo da bom užaljen?
bi še kaj napsial pa moram na pijačko...
@razmazena_maca lepo da se tebi smilim, ki me zelo poznaš
Zakaj bluzim tukaj gor? Ker je tako vreme, ker sem pred tem delal v enem kosu 18 ur in potem še 9 ur in, ker sem si danes uzel čas za počitek tko da mal bluzim... ja?
Klatim neumnosti, kaj pa ti počneš na forumu?
Čudno da odgovarjajo samo punce, ki me ne poznajo! Je pa na forumu kar nekaj žensk, ki me pozna tudi v real in ve kakšen sem...
bi še kaj napsial pa moram na pijačko...
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
inaa napisal/-a:jowko napisal/-a:
Nekatere pišete kakor da boste s tisto osebo cel življenje...
mislm kaj je zj kle narobe oz nemogoce?!?!
si že sama odgovorila na svoj odgovor!
Ni čudno da so take teme... ampak hvala bogu da so, vsaj popestrijo branje
Home Page:
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Rhea napisal/-a:Jochie napisal/-a:jowko, imam občutek, da mora tvoje dekle imeti veliko celulita v glavi! kako se spopadaš s to zadevo?
Jaz sem dobila obcutek, da se mu to ne zdi prevelik problem. (mozno, da se motim)
verjetno zato, ker ima on strije....v glavi!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jowko napisal/-a:
najverjetneje vedo, da ni vredno zgubljati besed!
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
sej ne vem če se naj smejem al jočem
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Aaaa quality problem...to pa je zavidanja vredn problem.jowko napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:haha, ce jst prov vem jowkotu ne gre niti slucajno slabo
zase pa tut mislim da sm mlad, lep in nevaren. Pa skromen. :>
Jah zaenkrat res ne gre slabo... Problemi nastanejo, ko ne veš katero izbrati
Faaak, a zato majo moji geek kolegi tok hude zenske, polapismenjaki jih pa nimajo?!razmazena_maca napisal/-a:čeprav glede na stavčne oblike, ki si jih sposoben tvoriti, tudi tvoje prej omenjene sposobnosti niso neki presežki. v bistvu se mi smiliš. in tvoja punca tudi no.
Fak, zakaj nism lingvist.
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
Jochie napisal/-a:Rhea napisal/-a:Jochie napisal/-a:jowko, imam občutek, da mora tvoje dekle imeti veliko celulita v glavi! kako se spopadaš s to zadevo?
Jaz sem dobila obcutek, da se mu to ne zdi prevelik problem. (mozno, da se motim)
Nope, Jochie, tega pa nisem rekla. Rekla sem samo, da je mozno, da ne daje velike teze kriteriju inteligence. (Mogoce je pa to razlog, da ima toliko izbire )
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Joo, ma djte ga pustit na miru.
Pa kaj, če je mamin sin, pa kaj če ne mara kadilk, pa kaj če je njegov seznam tak, da bi lahko samo barbika ustrezala kriterijem, pa kaj pa kaj...
Jaz odpadem že pr taprvi zahtevi ziher, pa nem zaradi tega dol padla.
Mislim... Pol se pa človek čudi, zakaj ima vedno več moških moške partnerje... .
Pa kaj, če je mamin sin, pa kaj če ne mara kadilk, pa kaj če je njegov seznam tak, da bi lahko samo barbika ustrezala kriterijem, pa kaj pa kaj...
Jaz odpadem že pr taprvi zahtevi ziher, pa nem zaradi tega dol padla.
Mislim... Pol se pa človek čudi, zakaj ima vedno več moških moške partnerje... .
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
A bi že pustili ubogega fantička pri miru? Saj je v bistvu kar zanimivo brati nekatere izjave... dajejo mi občutek, da bi nekatere rade ustrezale opevanim kriterijem, ampak pač ne - in jim to povzroča (rahle) osebnostne krize.
Mene kriteriji sploh ne motijo, super za njega, vsaj zna kaj išče. Kar za marsikatero punco ne bi mogla trditi. Čeprav osebno močno dvomim da bi bila kdaj s tipom, ki mu je celulit nagravžen - pa čeprav ga nimam - gre se za odnos.
Enivej, vsakemu svoje; saj imam tudi jaz kakšne čudne kriterije glede tipov.
Mene kriteriji sploh ne motijo, super za njega, vsaj zna kaj išče. Kar za marsikatero punco ne bi mogla trditi. Čeprav osebno močno dvomim da bi bila kdaj s tipom, ki mu je celulit nagravžen - pa čeprav ga nimam - gre se za odnos.
Enivej, vsakemu svoje; saj imam tudi jaz kakšne čudne kriterije glede tipov.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
A pri tebi(oz. drugih zenskah) je inteligenca kak pomemben kriterij? Dvomim da sploh ves kaj inteligenca je.Rhea napisal/-a:Jochie napisal/-a:Rhea napisal/-a:Jochie napisal/-a:jowko, imam občutek, da mora tvoje dekle imeti veliko celulita v glavi! kako se spopadaš s to zadevo?
Nope, Jochie, tega pa nisem rekla. Rekla sem samo, da je mozno, da ne daje velike teze kriteriju inteligence. (Mogoce je pa to razlog, da ima toliko izbire )
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Mahagonij napisal/-a:....
A pri tebi(oz. drugih zenskah) je inteligenca kak pomemben kriterij? Dvomim da sploh ves kaj inteligenca je.
a ti pa moraš vedno podati takšne sarkastične, že skoraj na meji žlehtobe, komentarje? če meniš, da deklina ne ve kaj inteligenca pomeni spodaj podajam razlago, da bomo ja vse dekline vedele kaj inteligenca sploh je. da ne boš rekel, da je ženskam inteligenca španska vas.
inteligenca -e ž (e)
1. nadarjenost za umske dejavnosti: za
tako delo je potrebna velika inteligenca;
s hitro rešitvijo problema je izpričala
svojo inteligenco; izredna, naravna
inteligenca; pomanjkanje, preizkus
inteligence / s svojo inteligenco je takoj
dojel, za kaj gre bistroumnostjo, bistrostjo
2. sloj inteligentov, inteligenti: nove ideje
so se med inteligenco hitro razširile;
napredna inteligenca; velik del
inteligence se je pridružil nastajajočemu