Lastnosti, da ženska odfrči
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Zdej ste pa OT. Applebitecc obstaja tema Lastnosti, da tip odfrci in tja notri pisi kaj ti gre pri tipih na jetra, ne pa po tej temi drekat, k se prov hitr razpase tak OT.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
men se pa nč ne smiljo... enga poznam k ma že več let diktatorja ob seb
(pa to v pravem pomenu besede) pa nč ne nardi za to da bi blo drgač... Čist sam je kriv... pa vsi k to prenašajo...[/quote]
tut js poznam eno diktatorko ampak je taka sam do svojga tipa, čene je čist uredu punca. tip pa je čista copata
(pa to v pravem pomenu besede) pa nč ne nardi za to da bi blo drgač... Čist sam je kriv... pa vsi k to prenašajo...[/quote]
tut js poznam eno diktatorko ampak je taka sam do svojga tipa, čene je čist uredu punca. tip pa je čista copata
- BeLinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2007
- Kraj: europa
a se vam ne zdi tole mal bedno pisat, ker potem te itak na enmu človeku, ki ti je všeč privači čisto tatretja stvar. sam naj mi kak tip reče, da bi žensko pustil, če bi imela strije ali pa celulit. tako, kot je prej en idiot napisal. adijo pamet! pa ženske isto take kriterije postavljate kot, da ste same najbolj popolne. sama, še vedno mislim, da je pri človeku najbolj pomemben karakter in na podlagi tega sprejmeš celega človeka kot celoto. sama sem imela na splošno same postavne tipe, zdaj pa sem se zaljubila v enga, ki je čisto nasprotje popolnega telesa ampak me to niti mal ne moti (včasih sem mislila, da se mi bo gabu špehast trebuh), celo fajn mi je. ostale stvari so pa čist normalne, da tip žensko odf*** al pa obratno; od higiene, posesivnosti, pametovanja; mislim, da je to v človeški naravi, da ga take stvari odbijajo. razen, če se 2 taka skupi najdeta, ki jima to odgovarja. v glanem ne bit tak kritični in nikoli ne reči nikoli, ker zarečenga kruha se največ poje. ha,
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
hmmmm ja no nevem večino od teh stvari na spisku ne počnem, pa sm useen marsikdaj sfrčala,..
sm je pa res met tale spisek je čist mem,. pol na koncu pa prstaneš glih s tako osebo k ma cel kup napačnih lastnosti, ampak k si z njo, teh napak kt da jih ni...
sm je pa res met tale spisek je čist mem,. pol na koncu pa prstaneš glih s tako osebo k ma cel kup napačnih lastnosti, ampak k si z njo, teh napak kt da jih ni...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
BeLinka napisal/-a:a se vam ne zdi tole mal bedno pisat, ker potem te itak na enmu človeku, ki ti je všeč privači čisto tatretja stvar. sam naj mi kak tip reče, da bi žensko pustil, če bi imela strije ali pa celulit. tako, kot je prej en idiot napisal. adijo pamet! pa ženske isto take kriterije postavljate kot, da ste same najbolj popolne. sama, še vedno mislim, da je pri človeku najbolj pomemben karakter in na podlagi tega sprejmeš celega človeka kot celoto. sama sem imela na splošno same postavne tipe, zdaj pa sem se zaljubila v enga, ki je čisto nasprotje popolnega telesa ampak me to niti mal ne moti (včasih sem mislila, da se mi bo gabu špehast trebuh), celo fajn mi je. ostale stvari so pa čist normalne, da tip žensko odf*** al pa obratno; od higiene, posesivnosti, pametovanja; mislim, da je to v človeški naravi, da ga take stvari odbijajo. razen, če se 2 taka skupi najdeta, ki jima to odgovarja. v glanem ne bit tak kritični in nikoli ne reči nikoli, ker zarečenga kruha se največ poje. ha,
da boš pa sploh stopu do človeka, te more pa definitivno prvlačt.. tut ti najbrž e boš stopila do enga poba in ga prosila za telefonsko če bo imel rit ko od banke vogel, al pa dlake na hrbtu vidne iz aviona.. logičn da so eni kriteriji.. najbolj pomemben je karakter pol ko si s človekom skupej.. če boš pa na pjački v petek zvečer vidla tipa z nesimetričnim obrazom, z rokami kot gorila in pobarvanimi blond lasmi, dvomim da mu boš sploh namenila še en pogled.. kaj šele da bi se spraševala kakšen karakter ima in ali bi se mogoče ujela v resni zvezi? bodi realna.. ljudje smo vizualna bitja..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
sicer ne vem kako je moj zgornji komentar zašel sem...sem se očitno maw zmotla (no sej ste najbrž vidli da ne spada sem)
sem pa hotla sam to povedat da ko sm prvič prebrala seznam od jowkota, se mi je zdel maw hud no, pol pa k sem ga drugič prebrala, pa sej ni tok zahtevn tip no če bi bla js tip, tut neb hotla d ma ženska ful celulita pa strij, pa s športom se mi mogla maw ukvarjat
še dobro da je ta tema in da se je jowko razpisal, ker po njegovi sliki sodeč si nisem mislila da so mu ušeč ženske...pa s tem ne mislim nič takega, jowko brez zamire po drugi strani pa si kr fajn ja
sem pa hotla sam to povedat da ko sm prvič prebrala seznam od jowkota, se mi je zdel maw hud no, pol pa k sem ga drugič prebrala, pa sej ni tok zahtevn tip no če bi bla js tip, tut neb hotla d ma ženska ful celulita pa strij, pa s športom se mi mogla maw ukvarjat
še dobro da je ta tema in da se je jowko razpisal, ker po njegovi sliki sodeč si nisem mislila da so mu ušeč ženske...pa s tem ne mislim nič takega, jowko brez zamire po drugi strani pa si kr fajn ja
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Rhea napisal/-a:Oh, ta jowko je bil pa res simpaticen!
Me zanima KOLIKO lahko pa ON za vse nasteto PONUDI.
Vzdržal se bom komentarja!
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
-
jowko - Komunikatorka
malo česa?
Home Page:
- silly1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2007
Čisto možno je, da bo tip našel babo brez celulita, zakaj ne? Pozabljate tudi na dejstvo, da tipi ne zaznajo stvari, ki niso zelo vpadljive. Za tisti celulit, ki ga ena vidi v svojem odsevu, ni nujno, da ga bo tip sploh opazil.
Če ne drugega, smo zdaj izvedeli, koliko vas ima komplekse glede celulita. Zakaj točno pa se sekirate, če bi vas zaradi vaše podobe zavrnil tip, ki ga itak nočete? Ali pa celo, zakaj se sekirate, če bo zavrnil čisto eno tretjo, ki je niti poznate ne? Mene en kakec briga za njegove kriterije in za to, ali mu bo uspelo, ali ne.
Če ne drugega, smo zdaj izvedeli, koliko vas ima komplekse glede celulita. Zakaj točno pa se sekirate, če bi vas zaradi vaše podobe zavrnil tip, ki ga itak nočete? Ali pa celo, zakaj se sekirate, če bo zavrnil čisto eno tretjo, ki je niti poznate ne? Mene en kakec briga za njegove kriterije in za to, ali mu bo uspelo, ali ne.
-
jowko - Komunikatorka
silly1 napisal/-a:Čisto možno je, da bo tip našel babo brez celulita, zakaj ne? Pozabljate tudi na dejstvo, da tipi ne zaznajo stvari, ki niso zelo vpadljive. Za tisti celulit, ki ga ena vidi v svojem odsevu, ni nujno, da ga bo tip sploh opazil.
Bravo!!! Zadetek v polno
Home Page:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov