Lastnosti, da ženska odfrči
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Frenkie napisal/-a:Jst sploh ne vem kaj ste se ene ženske tok zapičle v jowkotov kriterij?? Njegov kriterij je men čist na mestu, saj je milijonkrat bolj na nivoju, kot pa vaši kriteriji v temi Lastnosti, da tip odfrči
Jst čist razumem tipa, ki reče da mu strije niso všeč. To je pač ful grdo, in eni tipi to sprejmejo, drugi pa ne. Pa kaj pol če bi jo zarad tega pustil?! Jst bi tud skenslala tipa, če bi vidla ma pod majco 'pragozd', ker bi mi blo nagnusno se ga tam dotikat.
Men so velik bolj bedni vaši kriteriji, ki se spuščajo v razne detajle kot so: ne sme prdnit, ne sme se čohat, ne sme rigat... V primerjavi s tem je jowkotov seznam čist soliden. Pač je tip, ki ve kaj hoče in zgleda da ni tak, da pobere vsako žensko, ki migne z rito.
Isto misliva! Ko berem temo "Lastnosti da tip odfrči" mi slabo rata, ko vidim kakšne nekatere pišejo... ampak se raje ne bom vtikal, ker bi me spet napadle
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Jowko, pa saj je tvoj kriterij čisto normalen!
Mene osebno je nasmejalo samo tisto, da jo poskusiš čimprej vprašati, če ima strije! Pa tista tvoja izjava, da ti izpolnjuješ svoje kriterije.
Drugače pa moram priznati, da nisi grozno zahteven pri puncah.
Mene osebno je nasmejalo samo tisto, da jo poskusiš čimprej vprašati, če ima strije! Pa tista tvoja izjava, da ti izpolnjuješ svoje kriterije.
Drugače pa moram priznati, da nisi grozno zahteven pri puncah.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Pridem po enem tednu odsotnosti spet tle, iščem tri leta ta začeten post od jowkota, pa ugotovim, da je vse od druge (al je bila mogoče celo 3.) strani naprej navezano na ta en bogi post.
Sem prebrala, pa se tut men ne zdi tok kriza. Sej pr men je tut na začetku važn, da nekdo dobr zgleda, mi je fajn če ne kadi, se mora obnašat tko pa tko, sam valda obstaja možnost, da kdo ne bo ustezal vsem kriterijem, pa se mi bo vseeno zdel da je the one (vsaj za neki časa). Se mi zdi, da pol k vidiš sam srčke okol sebe, mal več stvari toleriraš, kukr bi jih drugače. Pa verjetno tut on ne bi punce, ki bi bla drgač v vseh pogledih popolna pa v redu zanj, odpikal sam zarad tega, k ma majčkn celulita na riti, al pa kej? .. Tut če bi se na kratko postrigla, bi mu mogoče blo čist všeč, če bi punci frizura pasala 3x bolj k pa dolgi lasje? .. Sej ne morš reči, da bi šla papa, če bi blo kej tazga, dokler se ne znajdeš v taki situaciji, ker je vse odvisno od okoliščin.
Ampak normalno, da ma vsak vsaj osnovne kriterije, pa da če je tle opisoval svojo idealno punco, da je napisal vse kar bi rad mel na punci .. Napisal je, da je mel eno tako, ki je ustrezala tem kriterijem, pa dvomim, da je mel sam eno punco v celem lajfu, tko da so ble najverjetneje tut druge, ki niso ble čist take, kot nej bi ble, pa je bil vseen z njimi. Tko da očitno ne rabi bit idealna za sprobat, če bi šlo .. Sam očitno tut z idealno ni blo vse kot nej bi blo, tko da očitno tut če ma vse, to še ni garant za lifetime zvezo pa da bi lahko bila the one.
To kar se tiče celulita pa tut mene zanima .. To vprašaš kr naravnost, al temo napelješ na to, al?
Pa Joško, beseda luškan je spet relativna .. Vsake učke majo namreč svojga malarja.
Sem prebrala, pa se tut men ne zdi tok kriza. Sej pr men je tut na začetku važn, da nekdo dobr zgleda, mi je fajn če ne kadi, se mora obnašat tko pa tko, sam valda obstaja možnost, da kdo ne bo ustezal vsem kriterijem, pa se mi bo vseeno zdel da je the one (vsaj za neki časa). Se mi zdi, da pol k vidiš sam srčke okol sebe, mal več stvari toleriraš, kukr bi jih drugače. Pa verjetno tut on ne bi punce, ki bi bla drgač v vseh pogledih popolna pa v redu zanj, odpikal sam zarad tega, k ma majčkn celulita na riti, al pa kej? .. Tut če bi se na kratko postrigla, bi mu mogoče blo čist všeč, če bi punci frizura pasala 3x bolj k pa dolgi lasje? .. Sej ne morš reči, da bi šla papa, če bi blo kej tazga, dokler se ne znajdeš v taki situaciji, ker je vse odvisno od okoliščin.
Ampak normalno, da ma vsak vsaj osnovne kriterije, pa da če je tle opisoval svojo idealno punco, da je napisal vse kar bi rad mel na punci .. Napisal je, da je mel eno tako, ki je ustrezala tem kriterijem, pa dvomim, da je mel sam eno punco v celem lajfu, tko da so ble najverjetneje tut druge, ki niso ble čist take, kot nej bi ble, pa je bil vseen z njimi. Tko da očitno ne rabi bit idealna za sprobat, če bi šlo .. Sam očitno tut z idealno ni blo vse kot nej bi blo, tko da očitno tut če ma vse, to še ni garant za lifetime zvezo pa da bi lahko bila the one.
To kar se tiče celulita pa tut mene zanima .. To vprašaš kr naravnost, al temo napelješ na to, al?
Pa Joško, beseda luškan je spet relativna .. Vsake učke majo namreč svojga malarja.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
em..a pa vi vsi tipi z ful "zahtevnimi kriteriji" sploh mate punco,al pa ste jo že meli??mislim...ziher ne/ni izpovnjevala vseh kriterijev..pomoje..drugač pa vsaka vam čast!! sam se mi zdi brezveze da neke take pišete..kao da nesme met celulita..vsaka povprečna ga ma..pa pol ko spoznate eno pa vam je ful všeč..pol jo pa zato pustite???halo!! daj zrastite..srcu ne moreš ukazovat!!zapomnite si to fantje...
- MysteryGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2006
Moja punca bi morala biti zmešana, nora, vedno za sceno. a ko sva same skupaj nežna. Ne bi želela, da bi ona vedno hotela imeti kontrolo nad vsem in da bi hotela biti glavna. Bla bi dost suha, velika, izbočena, čvrsta rit, C košarica, naj se šminka kolikor ji paše, samo da mi ne teži skos o šminkajnu...pa ust ne sme imet namazanih . Zunaj oblečena: športno-eleganten stil, sicer je pa lahko tudi v razvlečeni trenerki. Zna prisluhniti, razumeti,... Če se še kaj spomenm, bom napisala:D
- MysteryGirl
- Sramežljivka
Aja, pa jz v to temo pišem, ker je na zač. napisau, da lahko komentirajo tudi istospolno usmerjene punce.
- MysteryGirl
- Sramežljivka
VČASIH mi je všeč če pač NA SPLOŠNO (ne moj) ttip dominira. Nisem lezbika, tko bl bisex sj ne vem točn=). Tko...neb se branla kj mal s punco sprobat. Zato pa vem kaj hočem in vem kaj bi rada oz. ne bi rada pri ženski. Zadovolna z odg.?
- S@R@*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2005
- Kraj: Kamnik
Sem mel tako punco, zelo dolgo časa.
Izpoljnevala je vse kriterije!
Aja? Katera je pa bla to?
Drgač se mi pa kr mau smilš k so te tkole napadle. Sj če bi vedle kar vem jst te pomoje nebi, k ti je itak skor usaka ta druga ženska k jo vidš vizualno ušeč...no usaj par mescou nazaj je blo tko:) tko da usi tisti kriteriji sploh niso tak bau bau, kukr so jih nekatere dojele.
Sam tisto s strijami in celulitom je tud mene mau nasmejalo...hehe:) sj bo bol
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
glej če ne veš kaj se je vmes dogajalo brezveze ne? Nekaj soditi po svoji logiki je brezveze!
Katera je bila? Kaj bi zdej rada ti od mene?
Vsaka druga? lubica ti mene že pol leta več ne poznaš...
Tle se pa najin pogovor konča
Katera je bila? Kaj bi zdej rada ti od mene?
Vsaka druga? lubica ti mene že pol leta več ne poznaš...
Tle se pa najin pogovor konča
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov