Lastnosti, da ženska odfrči
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Jochie napisal/-a:Latte napisal/-a:Jochie napisal/-a:jowko, sem videl tvojo sliko v avatarju, si lusten poba...
Kdo pa je reku da je to na sliki dejansko on?
saj res, saj tudi micamaca verjetno ni dihur v realnem življenju....
Pa tisto ni dihur ampak rakun!
How blind can you get and still have eyes?
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
Latte napisal/-a:Jochie napisal/-a:Latte napisal/-a:Jochie napisal/-a:jowko, sem videl tvojo sliko v avatarju, si lusten poba...
Kdo pa je reku da je to na sliki dejansko on?
saj res, saj tudi micamaca verjetno ni dihur v realnem življenju....
Pa tisto ni dihur ampak rakun!
Mogla sm no
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Kar se tiče mojga avatarja, in kdo je gor na avatarju je pomembno? Ja na avatarju sm JST!
Ene se samo zapičite v eno stvar, ki vas moti ne gledate pa celote!
Recimo: Napisal sem da dostrat naredim srčka ne pa vedno!!! Kar pomeni da NIMAM VEDNO srčka!!! Jasno? Upam da je!
Kar se tiče celulita in strij je ena od 30 stvari, ki me moti ampak vi se boste zapičl samo v eno, ker to je tisto kar jih velik žensk ima in tega ne prenesete?!
Ene se samo zapičite v eno stvar, ki vas moti ne gledate pa celote!
Recimo: Napisal sem da dostrat naredim srčka ne pa vedno!!! Kar pomeni da NIMAM VEDNO srčka!!! Jasno? Upam da je!
Kar se tiče celulita in strij je ena od 30 stvari, ki me moti ampak vi se boste zapičl samo v eno, ker to je tisto kar jih velik žensk ima in tega ne prenesete?!
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
jowko napisal/-a:jullia napisal/-a:jowko jst mam pa samo eno vprašanje zate, tako neprcajoče. recimo, da spoznaš eno prikupno luštkano dekle. super se mata, rad jo imaš, ona pa tebe. in po čudežu ustreza vsem tvojim kriterijem. potem se pa dečva odloči, da se bo postrigla, torej njeni lasje ne bodo segali do ramen. a bi jo pustil zaradi tega?
Sm že bil v taki situaciji. Punca rekla da se bo ostrigla jst sm pa reku če se bo ostrigla ne bo več kot je (vedla je kaj sm mislu s tem), ker sva se o tem pogovarjala, kaj mi je všeč in kaj ne! In se ni ostrigla preveč.
Še dobr da si sam ti pomembn v vezi, pa tvoji kriteriji. A ne? Kaj si je pa punca želela pa itak ni pomembno....ah bz! Sej boš odrastu.....takrat se boš pa takšnemu razmišlanju samo smejal
-
jowko - Komunikatorka
*°mermaid°* Če bi se ostrigla na kratko mi več nebi tok potegnla, me nebi več tok privlačla, seveda jo nebi "nogiru"... Sam kok dolg bi jst gledu uno kratko čupo je pa drugo!
Dojamte da ženska s kratkimi lasmi me ne privlači!!!
Jochie ja najbolj da še to naredim pa sm zmagu
Dojamte da ženska s kratkimi lasmi me ne privlači!!!
Jochie ja najbolj da še to naredim pa sm zmagu
-
jowko - Komunikatorka
*°mermaid°* napisal/-a:Še dobr da si sam ti pomembn v vezi, pa tvoji kriteriji. A ne? Kaj si je pa punca želela pa itak ni pomembno....ah bz! Sej boš odrastu.....takrat se boš pa takšnemu razmišlanju samo smejal
Če je brezveze sploh ne piš!
Če si v zvezi se sprejemajo kompromisi, sam jst mam določene stvari s katerimi ni mogoče sklenil komprosim v tem primeru kratki lasje.
-
jowko - Komunikatorka
Jochie napisal/-a:jowko, hipotetično vprašanje...
imaš krasno dekle, povsem po tvojih merilih...
pa nepričakovano zboli za rakom, podvržena je kemoterapiji....
kaj boš naredil???
Napadate me z vseh koncev
ČE bi (bog ne daj) punca dobila raka in bi bila podvržena kemoterapiji, bi mi najbolj bilo pomembno da ozdravi, takrat mi dolžina las nebi bila pomembna .
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
Jst sploh ne vem kaj ste se ene ženske tok zapičle v jowkotov kriterij?? Njegov kriterij je men čist na mestu, saj je milijonkrat bolj na nivoju, kot pa vaši kriteriji v temi Lastnosti, da tip odfrči
Jst čist razumem tipa, ki reče da mu strije niso všeč. To je pač ful grdo, in eni tipi to sprejmejo, drugi pa ne. Pa kaj pol če bi jo zarad tega pustil?! Jst bi tud skenslala tipa, če bi vidla ma pod majco 'pragozd', ker bi mi blo nagnusno se ga tam dotikat.
Men so velik bolj bedni vaši kriteriji, ki se spuščajo v razne detajle kot so: ne sme prdnit, ne sme se čohat, ne sme rigat... V primerjavi s tem je jowkotov seznam čist soliden. Pač je tip, ki ve kaj hoče in zgleda da ni tak, da pobere vsako žensko, ki migne z rito.
Jst čist razumem tipa, ki reče da mu strije niso všeč. To je pač ful grdo, in eni tipi to sprejmejo, drugi pa ne. Pa kaj pol če bi jo zarad tega pustil?! Jst bi tud skenslala tipa, če bi vidla ma pod majco 'pragozd', ker bi mi blo nagnusno se ga tam dotikat.
Men so velik bolj bedni vaši kriteriji, ki se spuščajo v razne detajle kot so: ne sme prdnit, ne sme se čohat, ne sme rigat... V primerjavi s tem je jowkotov seznam čist soliden. Pač je tip, ki ve kaj hoče in zgleda da ni tak, da pobere vsako žensko, ki migne z rito.
Zadnjič spremenil Frenkie, dne 20. Okt. 2006 15:31, skupaj popravljeno 2 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]