Lastnosti, da ženska odfrči
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- petelin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
tole po moje bolj spada v tale forum, ker bomo bolj tipi debatiral (da ne bo pomote, tudi ženske ste dobrodošle v debati, sploh tiste, ki ste istospolno usmerjene (ne zanimajo me lastnosti, da najboljša frendica odleti ))
anyway, pri meni gre nekako takole:
no, to je blo tak na hitr, bom pa še dodal, če se bom česa spomnil.
anyway, pri meni gre nekako takole:
- -da kadi
-da porabi več kot 30min, da se uredi, preden gre na kavico (tukaj je mišljeno vsakodnevno urejanje, ne večerna toaleta/makeup)
-prevelik BMI (za tiste, ki ne vejo, kaj to je, to pomeni Body Mass Index; sm pač na lep način povedal, da ne sme imeti 'močnih kosti' )
-pomanjkanje osnovne higiene (saj veste, umivanje zob po jedi, tuširanje enkrat na dan, lasje niso tako mastni, da bi lahko na njih jajca spekel, osnove pač)
-edino, o čemer se zna pogovarjati, je naslednja nakupovalna odprava ali najnovejši 'zaplet' v kašni španski nadaljevanki/OC/gilmore girls (in podobno)
-totalno nešportna (tukaj ne mislim, da mora bit čisti športni frik, ampak na kak izlet ali rolanje je pa že prijetno iti vsake pol leta )
-prekomerno pitje
-sm že omenil, da ne sme kaditi?
-da je tečna, ko je pijana (na sploh sem mnenja, da ljudje, ko smo pijani, pokažemo svoj pravi obraz)
-da je tečna, ko je trezna (pms toleriram)
-živi v svinjaku
-sexa samo v temi in misijonarskem položaju
-pomanjkanje osnov lepega vedenja
-in RES ne maram kadilk
no, to je blo tak na hitr, bom pa še dodal, če se bom česa spomnil.
-
Marco - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: Bel-Air
dejansko ne odfrči, je pa na dobri poti
- recimo, da je vsak vikend "naklana".
- se ne zna kulturno obnašat, v smislu, da mi je bruka z njo iti vn
- higiena je seveda pomembna... pa tudi, če se kdaj zgodi, da ima slab zadah, mastne lasje ima vonj po švicu... Meni se to zdi prov sweet
Lahko bi še veliko stvari naštel, kar naj bi me res motilo, vendar ne bi bil zadosten razlog, da bi zaradi tega nehal s punco, katero imam res rad...
- recimo, da je vsak vikend "naklana".
- se ne zna kulturno obnašat, v smislu, da mi je bruka z njo iti vn
- higiena je seveda pomembna... pa tudi, če se kdaj zgodi, da ima slab zadah, mastne lasje ima vonj po švicu... Meni se to zdi prov sweet
Lahko bi še veliko stvari naštel, kar naj bi me res motilo, vendar ne bi bil zadosten razlog, da bi zaradi tega nehal s punco, katero imam res rad...
Let's bypass all the bullshit and just get naked
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
dodajam:
- če preveč teži, ker kadim!
- če ni sposobna v večini primerov sama hodit v shoppinge
- če že grem z njo v šoping, da si nabere toliko stvari, da jih ni zmožna sama plačat
- če ne more sprejeti dejstva, da je fuzbal tudi del mojega življenja
- če je manj kot 2x lažja od mene! (jaz imam 130kg, v poštev pridejo lažje od 65kg, razen ob izjemnih primerih (žirafe))
- če misli, da ima vedno prav! (če dejansko ima, ni nič narobe)
- če ne obvlada gospodinjskih opravil
itd
mimogrede, sedaj se zajebavamo, v resnici pa plešemo kot one lajajo!:D
- če že grem z njo v šoping, da si nabere toliko stvari, da jih ni zmožna sama plačat
- če je manj kot 2x lažja od mene! (jaz imam 130kg, v poštev pridejo lažje od 65kg, razen ob izjemnih primerih (žirafe))
itd
-
*urshika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: ljubljana
Jochie napisal/-a:dodajam:
itd
Ti mas 130 kg, pa boš reku, da je kera mal višja punca žirafa, kaj bi pol lahko zate rekl... Aja pa to merilo s 65kg, kaj bi ti da bogo revco pomenčkaš???
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jože mene ne bi maru
ker ne znam ne kuhat ne peglat
ampak odlično praskam ... pa mn k 65kil mam
aaa, ene tipe gledam, k se mi prou smiljo kake babe majo (priznam, jst sm tut učas živ obup), ampak kake z močno piskajočim glasom bi dam poslala, pa kako k bi se obnašala k da ma IQ enak tubi kolodonta ...
baba more bit baba! če enmu sede, da piska, enmu, da kuha, drugmu pa da vozu avto k šumaher, je to čist negova stvar ... kokr boš postlal, tko boš spal ... mislm, da so pa kriteriji povsod enaki:
1. higiena
2. karakter
ostalo se da pa naučit ... arogantnost in egoizem - to se da izničit ... sam morš znat ... če pa ne znaš, si morš pa kriterije postavlat
ker ne znam ne kuhat ne peglat
ampak odlično praskam ... pa mn k 65kil mam
aaa, ene tipe gledam, k se mi prou smiljo kake babe majo (priznam, jst sm tut učas živ obup), ampak kake z močno piskajočim glasom bi dam poslala, pa kako k bi se obnašala k da ma IQ enak tubi kolodonta ...
baba more bit baba! če enmu sede, da piska, enmu, da kuha, drugmu pa da vozu avto k šumaher, je to čist negova stvar ... kokr boš postlal, tko boš spal ... mislm, da so pa kriteriji povsod enaki:
1. higiena
2. karakter
ostalo se da pa naučit ... arogantnost in egoizem - to se da izničit ... sam morš znat ... če pa ne znaš, si morš pa kriterije postavlat
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
peglat? prideš na učne ure?seveda pa ne zastonj
no drgač pa sem s epostavla v vlogo moškega in ugotovila, d ame nebi privlačile ženske naslednjih statusov:
-hinake definitivno ne
-prevelike opravljivke-v mejah normale je že uredu
-take ki si kupjo prekratke in premejhne bunde, potem pa celo zimo jabrajo da jih zebe
- take ki bi od mene fehtqale nonstop denar in pričakovale da vsepovsod plačujem jaz
-take ki bi hodile po svetu napol nage in kazale vse kar imajo za pokazat
-ozkoglednost in nerazgledanost (takele k so naše misice in plejbojevke zihr nebi hotla, ker še osnovnih stvari ne vedo...kaj je močnik, kje je las vegas....ojej bohpomagej ...pa lohk je najlepša na svetu....največji odbitek je zabitost)
-take ki se nebi znale okusno oblečt in bi po svetu hodile kot strašila
-nehigienske (ki si pač nebi zob umivale, tuširale, odišavljale ipd...)
-take ki bi vsepovsod flirtale drugimi
-take ki bi mene vpletovale v vse mogoče probleme
-ki bi se skos nacejala in i bruke po svetu delale
-rutinske in neavanturistke (nebi zahtevala veliko, ampak v kakšen muzej pa bi lahko šla)
-in pač ženske z dosadnim karakterjem pod kar spada seveda hinavščina, nekulturnost, nonstop jambranje,hipohodrke,....
-kuhat, prat, peglat pa ni problem...se da vse naučit
no sicer men že tko niso taki ljudje všeč....zdej pa če bi bla pač jaz moški, zihr nebi gledala takih žensk kot sm napisala...sej eno/dve napake se še da spregledat....ampak če jo več stvari iz seznama opiše....pol nebi...sicer pa če srce reče da ja, pol itaq nimaš kej, pa če smrdi k is kanalizacije
no drgač pa sem s epostavla v vlogo moškega in ugotovila, d ame nebi privlačile ženske naslednjih statusov:
-hinake definitivno ne
-prevelike opravljivke-v mejah normale je že uredu
-take ki si kupjo prekratke in premejhne bunde, potem pa celo zimo jabrajo da jih zebe
- take ki bi od mene fehtqale nonstop denar in pričakovale da vsepovsod plačujem jaz
-take ki bi hodile po svetu napol nage in kazale vse kar imajo za pokazat
-ozkoglednost in nerazgledanost (takele k so naše misice in plejbojevke zihr nebi hotla, ker še osnovnih stvari ne vedo...kaj je močnik, kje je las vegas....ojej bohpomagej ...pa lohk je najlepša na svetu....največji odbitek je zabitost)
-take ki se nebi znale okusno oblečt in bi po svetu hodile kot strašila
-nehigienske (ki si pač nebi zob umivale, tuširale, odišavljale ipd...)
-take ki bi vsepovsod flirtale drugimi
-take ki bi mene vpletovale v vse mogoče probleme
-ki bi se skos nacejala in i bruke po svetu delale
-rutinske in neavanturistke (nebi zahtevala veliko, ampak v kakšen muzej pa bi lahko šla)
-in pač ženske z dosadnim karakterjem pod kar spada seveda hinavščina, nekulturnost, nonstop jambranje,hipohodrke,....
-kuhat, prat, peglat pa ni problem...se da vse naučit
no sicer men že tko niso taki ljudje všeč....zdej pa če bi bla pač jaz moški, zihr nebi gledala takih žensk kot sm napisala...sej eno/dve napake se še da spregledat....ampak če jo več stvari iz seznama opiše....pol nebi...sicer pa če srce reče da ja, pol itaq nimaš kej, pa če smrdi k is kanalizacije
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
jooj sm kr čakala kdaj bo še ta tema...
morm rečt da se strinjam z bejbiko, da so kakšne bejbe tok zmaji, da se mi smilijo tipi (prvih 5 minut, pol me pa sam še čudm, kako to da jih prenašajo)
morm rečt da se strinjam z bejbiko, da so kakšne bejbe tok zmaji, da se mi smilijo tipi (prvih 5 minut, pol me pa sam še čudm, kako to da jih prenašajo)
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
u_k_i napisal/-a:jooj sm kr čakala kdaj bo še ta tema...
men se pa nč ne smiljo... enga poznam k ma že več let diktatorja ob seb (pa to v pravem pomenu besede) pa nč ne nardi za to da bi blo drgač... Čist sam je kriv... pa vsi k to prenašajo...
Always look on the bright side of life!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
No pa poglejmo Če bi bila tip, bi mi šle na živce sledeče zadeve:
*prekomerno glasno cviljenje
*flirtanje z vsemi tipi naokoli, iskanje pozornosti in potrditve od vseh tipov (vključno s kolegi od njenega fanta)
*preveliko kompliciranje glede nepomembnih stvari
*preveč joka
*ziher še kaj...
*flirtanje z vsemi tipi naokoli, iskanje pozornosti in potrditve od vseh tipov (vključno s kolegi od njenega fanta)
*preveč joka
*ziher še kaj...
-
LovelyM - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zvoncica napisal/-a:No pa poglejmo Če bi bila tip, bi mi šle na živce sledeče zadeve:
*preveč joka
*ziher še kaj...
A to Petro iz Bara opisuješ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov