Lastnosti, da ženska odfrči

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ellizabeth » 15. Okt. 2006 7:05

Pravila:
1. Ko ženske še dobr ne poznam:
- ne sme bit predebela niti presuha
nisem predebela. spadam pod suhe
- imeti mora vsaj košarico B
C
- Imeti mora riti (dugače je kot tip)
malo riti imam, ne preveč!
- oblačiti se mora eleganto, in čim bolj v živih barvah (čim manj črne,sive)ojoj, moja najlubša barva je črna
- čima manj make up-a
uporabljam samo maskaro, občasno senčke. je to preveč?
- čim več zob in naj bodo kolikor toliko beli
zob dosti, so beli (zobrar zrihtu)
- lasje daljše od ramen (barva ni pomembna)
lasje čez sredino hrbta. so predolgi?
- čim manj celulita in strij (če tega ne vidim na prvi pogled, jo probam to čimprej vprašat)
neeeee strije mam :cry: , a naj se zdaj iz mosta vržem? celulita nimam
- ne sme kaditi
fuuuj, da bi kadila. nikoli!

2. Ko osebo malo bolje poznam:
- ne sme se preveč krohotati
jaz se smejim
- ne sme bit naivna
nisem
- ne maram sramežljivih
od začetka sem, ko spoznam osebo nisem več
- čim manj pljuvat ko govori
joj, tega pa res ne vem, moram kerga vprašat
- čim manj krilit z rokami
hehe, to tut mislim da ne počnem
- ne sme kadit, sm to že omenu?
sem že napisala, da ne kadim
- flirtanje odpade
enako velja za moškega
-

3. Ko osebo dobro poznam:
- ne sme misliti samo nase
pravijo, da še preveč mislim na druge
- mora biti pozorna
če mam osebo rada sem
- kuhati kokr tok, da nism lačn
kuhat znam, baje dobr. sam pričakujem, da mi moški pomaga ali da mi on streže. tisti časi ko je gospodinila samo ženska so že mimo
- skrbeti za higieno, spodaj obrita (obvezno)
ja
- rada sexati
kdo pa ne mara sexat?!? :eek:

Sigurn sm še kj spustu.
Da ne boste rekl da iščem popolno žensko! Eno tako osebo sem že imel, s temi kriteriji
potem pa ti gotovo nisi bil zanjo popoln, da te je pustila.

koliko odstotkov kriterijev izpolnujem? dovolj?
a to pomeni da lahko iščem popolnega moškega? svojga sem že našla, zame je popoln.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 15. Okt. 2006 9:06

:eek: Čemu je bil pa ta post zdej namenjen??
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 15. Okt. 2006 10:02

mislm da je odgovor na Jowko-tov post
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 15. Okt. 2006 10:04

Ja, sej,
sam mi je mal mim, da se zdej pa vsaka išče v njegovih kriterijih - a si tako želite ustrezat mu al kaj :lol: ?
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ellizabeth » 15. Okt. 2006 10:09

nimam se nobenega namena iskati v njegovih kriterijih!!! :roll:
sam hotela sem pokazat kaka kriterije ima.
ko je 2good4you v temi lastnosti da moški odfrči napisala malo daljši seznam ste jo vse napadla kake kriterije ima. ko pa en tip, ki mu krepko manjka samozavesti na forumu piše kake kriterije hoče imeti ga pa vse branite. itak skoraj vsaka ženska dosega take kriterije. razen za nastanek strij in sramežljivost ni sama kriva. no pa tudi na velikost prsi ne more uplivat razen z operacijo.
če bi jaz v temi lastnosti da moški odfrči napisala da mora imeti tip 6-packe, mišice, mora bit prijazen, ne sme filtrirat, more znati kuhat (da ne bom lačna), pospravljat, me do onemoglosti razvajat,... bi me vse napadla kake kriterije imam.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 15. Okt. 2006 10:12

jowko napisal/-a:Sodeč po komentarjih nobena niti polovico tega ne izpoljuje, je tako? Potem ni čudno da so taki komentarji kot so :!:

Tisto z živimi barvami je bila res malo prehuda zahteva, priznam. :lach:

Mahagonij napisal/-a:Sladka, sladka ironija je, da si ravno ti najbolj sarkasticna, ti ki imas sama 10 krat bolj retardiran seznam.

:rofl: :rofl:

Ja, mogoče bi se res morala malo zamisliti nad sabo. :roll: :D

(Drugače pa tisto ni ravno seznam, ampak so stvari, pri katerih začnem razmišljati, če bi se res rada dobivala s tistim človekom ali se mogoče ne ujemava najbolje.)
First to Know

Tres tres chic.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 15. Okt. 2006 10:44

jowko napisal/-a:Sodeč po komentarjih nobena niti polovico tega ne izpoljuje, je tako? Potem ni čudno da so taki komentarji kot so :!:

jowko ne ... jaz po tvojem seznamu spadam med une popolne :lach:
ampak kaj je zate normalen smeh, kaj je zate dober karakter ... to so stvari, ki se od posabeznika do posameznika razlikujejo ...
priznam in tega nisem nikoli zanikala, da je meni prvi vtis zelo pomemben ... mam svojo vizijo popolne vizualne podobe moških in ko me na enemu neki pritegne, ratam čist munjena ...
nikoli ne bi šla ven z dolgolascem in ogromnim človekom ... res huge ... pa s tipom, ki je preveč kosmat, ker se mi dlake gabijo in ves tisti znoj, ki ga te dlake proizvajajo in potem smrad .... jaaak ...
čeprou tvoj seznam ni tok bos k un v temi o tipih, ampak men se zdi zelo plehko, da ženske ocenjuješ po strijah ...
zdej pa eno vprašanje zate ... spoznaš super punco, ki je res ena A v vseh pogledih ... in potem po 2 mesecih, ker sta počakala, gresta prvič spat skp ... in ona sleče modrček in ji padejo vn uni silikoski vložki za modrc in stoji potem pred tabo oseba z dvema hrbtoma ... ali jo boš pustil, pa čeprav je to the best ženska ever? ... ker, če stojiš za svojimi besedami, bi moral pobrati šila in kopita ;)
jst mam tut zelo plehek seznam glede zunanjega videza, priznam in mi res zelo malo tipov vizualno pritegne ... amapk se vizualnost potem skrije, ko mi pride nekdo z zeloooo slabim zadahom in s smradom, starim mesec dni, prepojeno majico in totalno brez kakršnegakoli besednega zaklada .... brez kančka humorja ... pa ma lahko ritko za zarit zobke vanjo, pa šestorčke, pa prfekt fejs, ampak ne ... važno je tisto, kar mu pride iz ust ... in če je smrad vse, kar lahko proizvede, potem tata ...
jst spoštujem tvoj seznam, ampak res me zanima odgovor na zgornje vprašanje ;)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 15. Okt. 2006 14:32

Jowko a ti pa ustrezas vsem kriterijem?! kk ste tipi zahtevni po novem...zgleda se bo moj samski stas se kr lepo nadaljeval :D
Zivljenje je piskotek!
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 15. Okt. 2006 17:56

Men se jowkotov seznam zdi čist dobr. Tud če bi bila jst moški bi si želela nekaj takih stvari od ženskega spola. Tudi meni kot ženski npr ni všeč celulit in da nebi imela lepe napete ritke ali dovolj velikih prsi....
ampak to je spet stvar okusa, in vizualnosti, privlačnosti pa vrjetno tudi nagona, ker si pač vsi želimo lepe, privlačne, spolne ali življenjske partnerje. To ni nič narobe. Mogoče je res una mal mimo da žensko vprašaš če ima strije....ta mi je bla smešna, ker dvomim da jowko to direktno vpraša :D

Je pa mogoče res, da tiste ko se bunite ne izpolnjujete njegovih kriterijev, ker drugače se vrjetno neb tolko. Men se zdi, da če te nekaj osebno ne gane, pol se ne razburjaš kake kriterije ima nekdo. Sploh pa niso tako nemogoči kriteriji to, jaz vidim veliko punc, ki ustrezajo temu kriteriju. Zdej pa če on izgleda dobro, zakaj si nebi poiskal tako punco, ki je njemu primerna in bi se skladala? :D
Zadnjič spremenil 2good4u, dne 15. Okt. 2006 18:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 15. Okt. 2006 18:19

na nek način se strinjam s teboj, 2good4u... ampak ne vem no... a zdej pa če ima ženska pač malo manjše prsi, al pa da ima strije je pa kar za odpis?? pa čeprav je po naravi zelo prijetna oseba... ne vem no, to se mi zdi mal too much :roll:
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 15. Okt. 2006 18:23

*slatka* napisal/-a:na nek način se strinjam s teboj, 2good4u... ampak ne vem no... a zdej pa če ima ženska pač malo manjše prsi, al pa da ima strije je pa kar za odpis?? pa čeprav je po naravi zelo prijetna oseba... ne vem no, to se mi zdi mal too much :roll:

Ja no sej je velik veliko pa takih punc ki ustrezajo njegovem kriteriju. Ne take punce niso za odpis,nikakor ne, mogoče samo pri njemu, ampak ker je tolko moških, ki so jim pa prav takšne punce všeč,ki niso takšne kot jih je on opisal, ne vem zakaj bi se človek tolko razburjal glede tega. Eni so si všeč, spet drugi ne. Sej po mojem se on niti ne približa punci, ki ne izgleda tako kakor jo je opisal, tako da niti nobene punce ne prizadene ali pa užali...mislim vsaj :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Okt. 2006 18:27

*slatka* napisal/-a:na nek način se strinjam s teboj, 2good4u... ampak ne vem no... a zdej pa če ima ženska pač malo manjše prsi, al pa da ima strije je pa kar za odpis?? pa čeprav je po naravi zelo prijetna oseba... ne vem no, to se mi zdi mal too much :roll:

Joj kaj se vsi tok zapičite v to, kakšne kriterije ima nekdo... *slatka" če imaš majhne joške, te mogoče na prvi pogled ne bodo opazili tipi, ki so jim prsi ful pomembne. Pa kaj pol. Sej je na svetu še ogromno fantov, ki so jim všeč ravno majhne prsi. Pa jim jaz z mojo C košarico odpadem. So what?

Sploh se mi jowkov seznam ne zdi nič posebej sporen... pač napisal je kaj mu je všeč.

A še niste slišali, da se o okusih ne razpravlja? Sej ima vso pravico, da so mu všeč punce z konkretnimi joški, dolgimi lasmi in brez strij. In če si išče punco brez celulita in strij, je to njegov (velik) problem, glede na to, da imamo skoraj vse kaj od tega. Jaz tudi dobro vem, da nisem vsem tipom po vrsti všeč. Pa kaj pol? :D
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 15. Okt. 2006 18:29

upam, da je res ne vpraša, če ima strije, ker tisto je blo pa res neumno! ne vem kako bi se on počutil, če bi imela jaz kriterij, da imam moškega, ki ima penis večji od 22 cm in bi ga na zmenku vprašala, če ima dost velko batino

sicer jaz nimam nobenih točno določenh meril glede izgleda. res je, da sem mlada... mogoče si bom pa merila ustvarila ko bom mal starejša :)
znati čakati, je še več,
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 15. Okt. 2006 18:32

hehe saltka, jaz bi imela pa ravno kriterij, da ima penis manjši (!) od 20 cm in večji od 15 cm :D
Uporabniški avatar
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *slatka* » 15. Okt. 2006 18:45

^^ haha, stvar okusa :) men je sicer vseeno, važno, da ma v glavi nekaj... ubistvu mam jaz bolj merila za notranjost in ne tako za izgled.
znati čakati, je še več,

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov