Kvalitete pravega moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Džeki napisal/-a:^^Aleluja. Mogoče bodo zdaj razumele.
Me prav zanima, kateri ženski je sploh kul tip, ki se v vsem strinja z njo in nikoli ne reče nič bolj ostrega.
What? Kakšno povezavo sta vidva z Akvamarin videla v dretju in tem, da se pove kar se misli? Ja itak, da se mora povedat sproti, kaj koga moti v zvezi, a se to slučajno ne da brez nekega nedoraslega dretja, ki je le pokazatelj razvajene psihe in čustvene razvaline?
Kako ne maram tega, ko človek reče eno, na koncu pa iz tega potegne čisto nek drugačen zaključek. Pa povejte to že na začetku, če ste to sploh imeli v mislih.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Akvamarin in Džeki - kaj sta vidva povezana preko neke čustvene vezi, da ko en reče dretje drugi takoj ve, da gre dejansko za 'izražanje nestrinjanja s partnerjem/povedati mu, če je kaj narobe naredil'?
Kakorkoli, ne samo, da želim da mi partner pove, če se ne strinja z mano, to od njega tudi pričakujem. Ne rabi pa se dret na mene, kot da sem manjvredna z namenom da 'mi pokaže kje je moje mesto'. Aleluja, mogoče boš zdaj razumel.
Kakorkoli, ne samo, da želim da mi partner pove, če se ne strinja z mano, to od njega tudi pričakujem. Ne rabi pa se dret na mene, kot da sem manjvredna z namenom da 'mi pokaže kje je moje mesto'. Aleluja, mogoče boš zdaj razumel.
Breakfast is my religion! (The Mask)
- najobbb
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2011
- Kraj: obala
Led Zeppelin napisal/-a:^^ ne ne govorim, da ve da ima opcije..da ne skače okol ene ženske pa jo poskuša kupiti v ljubezen, a veš..take it easy. Da ne jemlje vsake ženske ki jo sreča kot potencialno ženo
in kaj je pri tem narobe da tako vidiš..... ne rabi glih žena lahko partnerka karkoli.. pač maš vizijo in željo kar češ...
- najobbb
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 11. 2011
- Kraj: obala
jst mislim da pravi moški, fant itd.. je tisti ki je srečen s osebo ki ma ob sebi.... kar pomeni prideš s nasmehom domov.. kljub službi ki je sam služba.. pogledaš partnersko zasanjaš dvakrat kako bi jo... na hodniku že med sezuvanjem tenisk ...
pač da hrepeniš po tem da se moreš videt vsaj pozdravit karkoli pač gradiš na zvezi otroci in vse ostalo pa pride ko to imaš mislim da si najbolj bogat človek ...
P.S.
in preden dokončno zaspiš ali pa si v napol snu se zaveš da imaš nekoga ki te ma vsaj tako rad kot ti njega .. to je sreča ali simfonija življenja.. ponosen nase in na ljudi ki te imajo radi okoli tebe

pač da hrepeniš po tem da se moreš videt vsaj pozdravit karkoli pač gradiš na zvezi otroci in vse ostalo pa pride ko to imaš mislim da si najbolj bogat človek ...
P.S.
in preden dokončno zaspiš ali pa si v napol snu se zaveš da imaš nekoga ki te ma vsaj tako rad kot ti njega .. to je sreča ali simfonija življenja.. ponosen nase in na ljudi ki te imajo radi okoli tebe

-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Pravi moški je tak, ki stoji za svojimi stališči dokler je to modro, ko pa se mu dokaže, da nima prav pa zna ta poraz sprejeti z dvignjeno glavo.
Ščiti tisto kar ima rad in v kaj vrjame.
Skratka mora vedeti kdo je, kaj v življenju hoče, kaj mu v življenju veliko pomeni- mora imeti neko vizijo. Na drugi strani pa mora tudi znati najti neko mejo, ki je ni moralno prestopiti za to dosego svojih ciljev.
In pravi moški se ne razlikuje dosti od prave ženske. Oba morata imeti po mojem mnenju tako glavo kot srce na pravem mestu.
Ščiti tisto kar ima rad in v kaj vrjame.
Skratka mora vedeti kdo je, kaj v življenju hoče, kaj mu v življenju veliko pomeni- mora imeti neko vizijo. Na drugi strani pa mora tudi znati najti neko mejo, ki je ni moralno prestopiti za to dosego svojih ciljev.
In pravi moški se ne razlikuje dosti od prave ženske. Oba morata imeti po mojem mnenju tako glavo kot srce na pravem mestu.
Zadnjič spremenil katy., dne 02. Jan. 2012 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ 

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ženske me bodo požrle, ampak:
Če ti ženska reče, preden karkoli imata "ti si ful vredu, srečna vsaka, ki te bo dobila", pol veš, da sploh nisi njen tip, še več, zanjo v bistvu sploh nisi moški v seksualnem smislu.
"Ti si ful vredu", to tako na suho ženske govorijo pokroviteljsko njim nezanimivim tipom.
Ponavadi padejo pod kakšnega, do katerega so v začetku malo sumničave, za kateerga predvidevajo, da lahko dobi marsikatero, ki se ne trudi kaj dost..
Preden prvič seksata, te ženska ne sme hvalit, temveč mora med vama biti seksualna napetost, kjer se obe strani sprašujeta, kaj bo iz tega nastalo.
Ko sta v razmerju, pa itak da se bo hvalila okoli, kako vredu dečkota ima, če bi bilo drugače, bi pljuvala v lastno skledo, saj je ona izbrala.
Če ti ženska reče, preden karkoli imata "ti si ful vredu, srečna vsaka, ki te bo dobila", pol veš, da sploh nisi njen tip, še več, zanjo v bistvu sploh nisi moški v seksualnem smislu.
"Ti si ful vredu", to tako na suho ženske govorijo pokroviteljsko njim nezanimivim tipom.
Ponavadi padejo pod kakšnega, do katerega so v začetku malo sumničave, za kateerga predvidevajo, da lahko dobi marsikatero, ki se ne trudi kaj dost..
Preden prvič seksata, te ženska ne sme hvalit, temveč mora med vama biti seksualna napetost, kjer se obe strani sprašujeta, kaj bo iz tega nastalo.
Ko sta v razmerju, pa itak da se bo hvalila okoli, kako vredu dečkota ima, če bi bilo drugače, bi pljuvala v lastno skledo, saj je ona izbrala.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Zakaj bi te pa požrle zaradi tega, kar si napisal? Saj to je več ali manj vsaki jasno, le da ene tega ne povedo na glas, čeprav ni to noben big deal.
In ja, moški je definitivno (še) bolj privlačen, ko ne razodene celega svojega življenja na pladnju, preden se zapleteta. To sicer ne pomeni, da mora igrati nedosegljivega mačota, ki si včasih še 5 min ne more ali pozabi vzeti, da bi poklical žensko, s katero je v fazi spoznavanja in (še huje) glumi, da mu ženska ni pretirano zanimiva, če mu je, pomeni pa to, da ni ves ustrežljiv. Še najbolj odbijajoče pri moškem mi je to, da se gre neke stare dunajske šole, nosi rože meni in sestri, če gremo skupaj ven dva para, mi odmakne stol, preden se usedem za mizo, skratka ... ruuuun!
Sem naletela na enega takega, in četudi je takšen že po naravi, mi je to velik no go. Če pa so to samo neke začetne osvajalske fore, pa ... hja, pri meni to ne pali in izgubi vso privlačnost.
In ja, moški je definitivno (še) bolj privlačen, ko ne razodene celega svojega življenja na pladnju, preden se zapleteta. To sicer ne pomeni, da mora igrati nedosegljivega mačota, ki si včasih še 5 min ne more ali pozabi vzeti, da bi poklical žensko, s katero je v fazi spoznavanja in (še huje) glumi, da mu ženska ni pretirano zanimiva, če mu je, pomeni pa to, da ni ves ustrežljiv. Še najbolj odbijajoče pri moškem mi je to, da se gre neke stare dunajske šole, nosi rože meni in sestri, če gremo skupaj ven dva para, mi odmakne stol, preden se usedem za mizo, skratka ... ruuuun!

-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Džeki napisal/-a:Ženske me bodo požrle, ampak:
Hja, a obratno pa to ne velja.. ?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Exactly. To že dolgo opažam, da moški lažje najde "solidno" žensko zase, ker velika večina žensk v nekem normalnem okolju (beri lokalu ali klubu) izgleda zmerno do pretežno privlačnih, četudi pod tono ličil, z vpadljivimi oblačili in dobrim geštelom, magari ni ne vem kako zanimiva osebnost (pa tu še ne štejem zraven tistih neumnih oz. lahkih, ki so itak kategorija zase oz. najnižji level - dobre samo za eno noč).
Medtem ko ženska ne rabi bit glede videza moškega ful izbirčna, pa še vseeno težko najde nekoga, ki ji bo všeč in jo bo tudi karakterno privlačil.
Se mi pa zdi strašljivo, koliko nižje kriterije imajo nekateri moški od svoje punce/žene pri ljubici ali kakšni za enkratno "zabavo", ko vidiš s katero se zabava zunaj in bo končala z njim kjerkoližepač za vsivemokaj, doma ima pa žensko, ki je prva liga. In opažam, da je tega vedno več. Samo da se dobro pof*ka, ker takrat njegova žena "slučajno" ne more, ker je noseča, ali pa tudi lahko, pa on noče, ali pa celo seksata, pa tip še vedno zunaj išče kakšno za občasno popestritev, ali karkoli že pač. Samo, da preveri, če še zna in če ga še katera obrajta. Like wtf ...
Medtem ko ženska ne rabi bit glede videza moškega ful izbirčna, pa še vseeno težko najde nekoga, ki ji bo všeč in jo bo tudi karakterno privlačil.
Se mi pa zdi strašljivo, koliko nižje kriterije imajo nekateri moški od svoje punce/žene pri ljubici ali kakšni za enkratno "zabavo", ko vidiš s katero se zabava zunaj in bo končala z njim kjerkoližepač za vsivemokaj, doma ima pa žensko, ki je prva liga. In opažam, da je tega vedno več. Samo da se dobro pof*ka, ker takrat njegova žena "slučajno" ne more, ker je noseča, ali pa tudi lahko, pa on noče, ali pa celo seksata, pa tip še vedno zunaj išče kakšno za občasno popestritev, ali karkoli že pač. Samo, da preveri, če še zna in če ga še katera obrajta. Like wtf ...
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Tamala_mrha napisal/-a:Se mi pa zdi strašljivo, koliko nižje kriterije imajo nekateri moški od svoje punce/žene pri ljubici ali kakšni za enkratno "zabavo", ko vidiš s katero se zabava zunaj in bo končala z njim kjerkoližepač za vsivemokaj, doma ima pa žensko, ki je prva liga. In opažam, da je tega vedno več. Samo da se dobro pof*ka, ker takrat njegova žena "slučajno" ne more, ker je noseča, ali pa tudi lahko, pa on noče, ali pa celo seksata, pa tip še vedno zunaj išče kakšno za občasno popestritev, ali karkoli že pač. Samo, da preveri, če še zna in če ga še katera obrajta. Like wtf ...
Verzij je več:
- ona ga kontrolira, ne dobiva sexa
- se mu pač fuka in nima načel
- je nesamozavesten in se zelo obremenjuje da ga partnerica vara, zato jo vara tudi on, kao prej
- je nesamozavesten ker misli da je partnerica boljša...in je samo še vprašanje časa da ga pusti
- je nesamozavesten in rabi potrditev da je še vedno v igri, čeprav je že zmagal v njej
- je pač idiot
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov