Kvalitete pravega moškega
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
Jaz sem bolj introvert kot ekstrovert (skoraj vsak introvet vcasih kaze lastnosti ekstroverta...in obratno)
-to ne pomeni, da sem sramezljiv in tezko navezujem stike...to da sem hladen do ljudi, ki jih spoznam na novo je lastna izbira...ker ze za obstojece prijatelje nimam toliko casa, kolikor si ga zasluzijo.
-to pomeni, da spustim v svoje zivljenje samo ljudi, od katerih dobim tocno to kar dam.
-to pomeni, da ne rabim zunanjih vplivov (potrditve od ljudi) ...vse kar rabim, da moje zivljenje tece po zastavljeni poti...crpam iz sebe.
-to ne pomeni, da sem zaprt v svoj svet, to pomeni da mi je moja realnost kristalno jasna...spremenim jo lahklo samo jaz, zunanji vplivi ne morejo zamajati temeljev moje realnost, so samo druga perspektiva (in je moja izbira, ce glede na njih malo prilagodim svojo realnost.
-in nikakor to ne pomeni, da sem kakorkoli prikrajsan pri zenskah in kvaliteti le teh...pravzaprav mislim da je bolj obratno.
-to ne pomeni, da sem sramezljiv in tezko navezujem stike...to da sem hladen do ljudi, ki jih spoznam na novo je lastna izbira...ker ze za obstojece prijatelje nimam toliko casa, kolikor si ga zasluzijo.
-to pomeni, da spustim v svoje zivljenje samo ljudi, od katerih dobim tocno to kar dam.
-to pomeni, da ne rabim zunanjih vplivov (potrditve od ljudi) ...vse kar rabim, da moje zivljenje tece po zastavljeni poti...crpam iz sebe.
-to ne pomeni, da sem zaprt v svoj svet, to pomeni da mi je moja realnost kristalno jasna...spremenim jo lahklo samo jaz, zunanji vplivi ne morejo zamajati temeljev moje realnost, so samo druga perspektiva (in je moja izbira, ce glede na njih malo prilagodim svojo realnost.
-in nikakor to ne pomeni, da sem kakorkoli prikrajsan pri zenskah in kvaliteti le teh...pravzaprav mislim da je bolj obratno.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
LZ men so super tvoji pogledi. Ko bi bilo čimveč takih moških, ki bi imeli čimveč naštetih lastnosti.
Preveč na easy se je zadovoljiti z "sem kar sem, take it or leave it". Dejansko bi morali vsi - oba spola - poskušati se izboljšati in se ne zadovoljiti s tem, kar smo
Preveč na easy se je zadovoljiti z "sem kar sem, take it or leave it". Dejansko bi morali vsi - oba spola - poskušati se izboljšati in se ne zadovoljiti s tem, kar smo
- Heruur
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 11. 2011
sirova štručka napisal/-a:mimogrede lz, kakšne so pa kvalitete prave ženske? (sam tok da vidim, če mi kej fali )
Preberi http://en.wikipedia.org/wiki/Irene_Adler in deduciraj lastnosti iz napisanega =]
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- sexymama
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2012
- Kraj: vRHNIKA
moj je pravi moški super očka, za enkrat, da se slučajno kaj ne obrne, pomaga mi povsod ni važno za kakšno delo gre, razume se z mojimi če se slučajno kkšen dan ne jim pač pove svoje, na lep način, da nebo pomote, je prijazen, divji v postelji je odgovoren, lepo hodi v službo, mislim da mi je zvest ima definitivno mnogo več lepih lastnosti kot pa slabih, zame je on popoln
Life IS like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
* da je zvest
* da je pošten, iskren
* da ni mamin sinček
* da se trudi za zvezo
* da ni hladen kot špricer, da zna pokazat čustva
* da mi je všeč (roke, postava)
* da je pozoren, prijazen
* da ni egoističen
* da me ceni in spoštuje
* da je finančno stabilen
* da ve kaj si želi
* da spoštuje moj prosti čas
* da ni vzvišen in napihnjen
* da je šolan oz. izobražen - po možnosti, ker so zdej sem imela same negativne izkušnje s tipi, ki imajo poklicno ali samo osnovno šolo - izbrazba ni vse, daleč od tega
Ne vem ali sem zahtevna Vendar sem spet samska
* da je pošten, iskren
* da ni mamin sinček
* da se trudi za zvezo
* da ni hladen kot špricer, da zna pokazat čustva
* da mi je všeč (roke, postava)
* da je pozoren, prijazen
* da ni egoističen
* da me ceni in spoštuje
* da je finančno stabilen
* da ve kaj si želi
* da spoštuje moj prosti čas
* da ni vzvišen in napihnjen
* da je šolan oz. izobražen - po možnosti, ker so zdej sem imela same negativne izkušnje s tipi, ki imajo poklicno ali samo osnovno šolo - izbrazba ni vse, daleč od tega
Ne vem ali sem zahtevna Vendar sem spet samska
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov