Kvalitete pravega moškega

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Nov. 2011 8:16

Akvamarin napisal/-a:Kvalitete pravega moskega;

Da udari po mizo
Da se zadere na zeno, ko ga ona neuposteva
Da mu smrdijo noge, ko pride iz sluzbe, ampak vseeno prinese denar in skrbi za dom in druzino
Da bo prdnil pred zeno
Da bo rignil po kosilu
Da ima ljubavan tepih
Da je zival v postelji

In da ga povrh vsega zena ima rada :D

To je pravi moski!

Sem vedel, da si potencial..
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Nov. 2011 9:03

Akvamarin napisal/-a:Kvalitete pravega moskega;

Da udari po mizo
Da se zadere na zeno, ko ga ona neuposteva
Da mu smrdijo noge, ko pride iz sluzbe, ampak vseeno prinese denar in skrbi za dom in druzino
Da bo prdnil pred zeno
Da bo rignil po kosilu
Da ima ljubavan tepih
Da je zival v postelji

In da ga povrh vsega zena ima rada :D

To je pravi moski!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4xKeYFkB9Pw[/youtube]

:D :D :D
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 09. Nov. 2011 21:54

hm.. :D

- ve kaj je spoštovanje
- se zna postaviti zase in za svojo partnerko (če/ko je potrebno)
- ve kaj hoče :D
- zna udarit po mizi ko je treba
- je osebnostno močan in zna krotiti zadeve..
- se ve kdo nosi hlače
- je ob tem seveda odprt za želje svoje partnerke (kompromisi)
- zna zapeljati žensko
- "si jo vzame" tako kot se zagre, kjerkoli :D
- prevzame svoj del odgovornosti v zvezi/družini
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 09. Nov. 2011 23:52

-samozavesten
-ambiciozen, iznajdljiv, ve kaj hoče v življenju in se trudi ta cilj tudi doseči
-samostojen (v smislu, da sem lahko prepričana, da bo steber družine)
-radodaren, a hkrati tudi gospodaren
-urejen
-zaščitniški
Uporabniški avatar
lemurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a lemurka » 11. Nov. 2011 1:33

Tak, ki vse stvari jemlje ravno prav resno. Enako velja za prave ženske.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 11. Nov. 2011 13:21

positive vibration napisal/-a: pa dret se ne upa

Pussy. Copatar. Moški brez hrbtenice.

Samo vprašanje časa je, kdaj ga boš nehala spoštovati...

Izjava o podstrešju mi laska, nikoli si nisem želel biti pohvaljen od žensk.

Tisto o ženskah si pa sploh čist falila.

lemurka napisal/-a:Tak, ki vse stvari jemlje ravno prav resno. Enako velja za prave ženske.

Nič ni isto. Še nisem nikjer zasledil, kakšne vse karakterne lastnosti naj bi morala ženska izpolnjevati za naziv prava ženska.

Ne vidite paradoksa teh debat? Ve ste prave ženske, ker imate joške in vagino. Pravi moški pa naj bi moral izpolnjevati po vašem cel kup od vas predpisanih lastnosti, pri tem pa naj bi bil, kar je????

Kako naj bo, kar je, če mu hkrati ve predpisujete, kaj naj bo?!

Moški smo taki, kot smo, glede tega se ne da nič narediti, vzemi, ali pusti in v bistvu smo v prednosti, ker manj hrepenimo po zvezi.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 11. Nov. 2011 15:38

Džeki napisal/-a:Nič ni isto. Še nisem nikjer zasledil, kakšne vse karakterne lastnosti naj bi morala ženska izpolnjevati za naziv prava ženska.

Ne vidite paradoksa teh debat? Ve ste prave ženske, ker imate joške in vagino. Pravi moški pa naj bi moral izpolnjevati po vašem cel kup od vas predpisanih lastnosti, pri tem pa naj bi bil, kar je????

Kako naj bo, kar je, če mu hkrati ve predpisujete, kaj naj bo?!

Moški smo taki, kot smo, glede tega se ne da nič narediti, vzemi, ali pusti in v bistvu smo v prednosti, ker manj hrepenimo po zvezi.

To se pa ne bi strinjala, da je prava ženska tista, ki ima joške in vagino. Pomoje mate moški tut kakšne želje glede tega. In kr mejte jih še naprej ;)

Prava ženska, idealna ženska in femme fatale tut slučajno ni isto. Tko kot ni isto pravi moški, idealni partner in neka kao baraba, k se ženske lepijo nanjo (<= ženska verzija femme fatale)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 11. Nov. 2011 15:53

Sorry džeki, nism vedla, da te bo moje mnenje tolk prizadelo...ne jokat... :keks:

Ok, da razčistima: hvala za tvoj velecenjen komentar, po katerem te sicer nisem vprašala, ampak se zdaj nekako čutim dolžno replicirat. Dokaj predrzen si, da si upaš sodit o mojem moškem in napovedovat moja bodoča dejanja na podlagi parih besed. Precej pristranski si, upam, da si v poklicnem življenju tega ne privoščiš, sicer si bolj klavrn pravnik.

In ja, dret se ne upa name, ker me spoštuje. Kar je zame nekako osnova nekega odnosa nasplošno, ne samo v zvezi. Kdor misli, da se lahko kar tako dere name, se nimava sploh kaj pogovarjat, se lahko kar obrne in gre. Konec debate. Če pa je tebi normalno, da se kr tk derete vsepovprek, pol pa ti kr...kaj naj ti jaz zdaj zato?

Me veseli, da sem ti polepšala dan s svojo izjavo.

Tisto o ženskah je bila prispodoba o nesmiselnosti vprašanja iz naslova kot takega. Ker je isto kot vprašanje: so vam bolj všeč blondinke ali črnolaske? Vsak bo odgovoril drugače, nek splošni zaključek pa je nemogoče izluščit. Razen, da ugotoviš, da so nekaterim všeč črne, nekaterim pa blontne. Kar je totalno neuporabna informacija.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 11. Nov. 2011 19:21

la).
Zadnjič spremenil claire, dne 11. Feb. 2012 7:57, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 11. Nov. 2011 21:02

Džeki napisal/-a:Kako naj bo, kar je, če mu hkrati ve predpisujete, kaj naj bo?!

Ker zenske imajo navado idealizirat svojega moskega. Pri vecini prijateljic opazam, da imajo neko idealizirano prestavo v glavi. Pac v idealni sliki, partner se nikoli ne zadere, mu nikoli ne smrdijo noge, ne prdi, nima zadaha, si redno brije/depilira dlake itn. Potem nastopi problem, ko moski iznenadoma rigne po kosilu, pa zenska mu zacne ocitat in tecnarit naj to ne pocne, ker se to ne uklapja v njeni idealizirani sliki, pac skusa spremeniti navade partnerja.

Pri zenski se kmalu pojavi jeza in nezadovoljstvo, ker partner ne ravna po njeni prestavi in nastopijo kreganja. Edino kar je potrebno, je sprejeti partnerja v realni sliki. Tisti, ki niso zmozni sprejeti parnerja v realnosti, izzven svoje idealizacije, pac grejo narazen ko zaljubljenost mine. Pac se strinjam, da vcasih odstopanja slik so prevelike, da bi parnerja ostala skupaj.

Pac namen mojih nastetih 'kriterijev' ni bil, da je meni vsec, da se nekdo dere, riga ali smrdi, ampak sprejeti partnerja kot bitje, ki je drugacno od mojih prestavah v glavi in graditi partnerskega odnosa ob medsebojnih razlikah.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 11. Nov. 2011 21:20

^Akva, impresioniran sem. V bistvu si ena redkih žensk tu gor, ki jim res verjamem, da imajo srečne zveze, ker na partnerja in odnos z njim gledaš tako stvarno in brez olepševanja, da se kar čudim.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Nov. 2011 21:27

^^ali pa temu mora biti tako, ker bi po gobcu dobila, če bi se zbunila, ko bi se on vsral med kosilom npr... :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 13. Nov. 2011 12:31

positive vibration napisal/-a:In ja, dret se ne upa name, ker me spoštuje. Kar je zame nekako osnova nekega odnosa nasplošno, ne samo v zvezi. Kdor misli, da se lahko kar tako dere name, se nimava sploh kaj pogovarjat, se lahko kar obrne in gre. Konec debate.

S temle se pa zelo strinjam. Kot prvo, vsi ljudje nimamo enakega temperamenta in zakaj bi nekdo, ki že v osnovni stvari sprejema in rešuje na miren način, bil ''manj moški'', ker se ne zdira? Kot drugo (če imamo na voljo dve osebi s podobnim temperamentom) je za moje mišljenje močnejši tisti, ki se uspe v situacijah ko mu ''pokne živec'' zadržat in odreagirat mirno, kot pa tisti ki takoj povzdigne glas.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 20. Nov. 2011 12:07

positive vibration napisal/-a:Dokaj predrzen si, da si upaš sodit o mojem moškem

Jezus Kristus, medtem, ko si ti poklicana sodit o kar vseh moških forumaših povprek..

Ofkors.. :roll:

Daj si dopovedat, da nimaš monopola and ocenjevanjem ljudi, ki jih ne poznaš. Ja?

Jaz pač tvojega tipa ocenjujem kot pussyja, ker se nima jajc zdret na svojo žensko, ko je to treba.

Claire, vse, čemur se ti kao čudiš, sem že zdavnaj razložil sam. Tako,da ti nisi tukaj ničesar skužila, kot tudi sirova ne. Sicer pa je pr tebi itak klasika, da razčlenjuješ ljudi, ne pa njihova mnenja.

Jochie napisal/-a:^^ali pa temu mora biti tako, ker bi po gobcu dobila, če bi se zbunila, ko bi se on vsral med kosilom npr... :lol: :lol: :lol:

Dvomim.

Resno, večina "srečno vezanih forumašic" deluje, kot da so jezne na cel svet. Akva je tu izjema, tako da, ja, njej verjamem, d aima dobro zvezo.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Nov. 2011 10:36

^^ OT: Jaz se imam za srečno vezano forumašico, pa nisem na cel svet jezna. :D
Meni so samo določeni osebki tukaj tako glupi in primitivni, ker se v vsako besedo vtikajo in razčlenjujejo....ko sploh ni potrebno :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov