Križanje nog
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
tisti, ki lahko to naredi je al ful suh al pa ma malega. al pa oboje.
jaz tega ne morem ker mi noga do kolene zleze...
jaz tega ne morem ker mi noga do kolene zleze...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hehe, iskreno, mi je mal hecno, ko vidim, da ma tip tko noge.. Ampak konec koncev..nimam nekih posebnih predsodkov, naj ma noge, kakor mu paše..saj jih mam jaz tud včas "po moški" (ena noga dvignjena na stegno druge )
It was forever..but it didnt last long..
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^a če pa ženska sedi "po moško" (:D), je pa takoj možača?
Nimam problemov s tem kako kdo sedi, to mi je pa res zadnja skrb; važno, da je njim fajn.
Nimam problemov s tem kako kdo sedi, to mi je pa res zadnja skrb; važno, da je njim fajn.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
purple_rain napisal/-a:^^a če pa ženska sedi "po moško" (:D), je pa takoj možača?
Se strinjam. Sicer pa je baje slabo imeti prekrizane noge, zaradi zivcev na nogah.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
purple_rain napisal/-a:^^a če pa ženska sedi "po moško" (:D), je pa takoj možača?
Ne če ženska sedi po moško me pa ne moti in se sploh ne oziram na to
pardon ampak vse moške kar jih poznam pa sedijo s prekrižanimi nogami so al geji al pa zgledajo kot geji. saj ne da mam kaj proti gejem, mam par kolegov med njimi in so super ljudje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov