Konec je

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_sMEjKa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: štajerska...

Neprebrana objavaNapisal/-a _sMEjKa_ » 29. Okt. 2007 21:21

Ja meni se pa po 8 mescih sploh več ni javo...nič.ko me je kje videl me sam pozdravo,pa še to ne vedno...mislim da bi mi vsaj napisal sms če že ne upa v obraz povedat :roll: ko se mi je vsaj enkrat oglaso na fon pa se pogovarjal z mano kot da nič ni,mislim... :evil: kako sovražim to.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Okt. 2007 20:51

_sMEjKa_ napisal/-a:Ja meni se pa po 8 mescih sploh več ni javo...nič.ko me je kje videl me sam pozdravo,pa še to ne vedno...mislim da bi mi vsaj napisal sms če že ne upa v obraz povedat :roll: ko se mi je vsaj enkrat oglaso na fon pa se pogovarjal z mano kot da nič ni,mislim... :evil: kako sovražim to.

In to po 8h mesecih? :roll: recimo bi še nekak probala razumet po enem tednu..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 31. Okt. 2007 10:59

Jz sm mela tipa, ko sem bla z njim tri mesce, pol mi je pa napisov: Jz nism več zalublen vate, sej veš kva to pomen. In je blo konc ... pol sva pa čez tri tedne še enkrat začela, pa sva bla skupi še tri mesce, pol sm šla pa jz v Afriko za en teden, on, car, mi pa cel teden tud smsa ni poslov, jz pa njemu res velik pisala in ko sm dam pršla sem dobila še nekrat isti sms ... takrat sem jokala ko dež, dons pa vem da je revež :D
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala24 » 09. Nov. 2007 21:08

sem čisto nova na tem forumu tako da vas prvo vse lepo pozdravljam.

glede tega kar sem brala lahko samo rečem no comment... moški, ki si ti ne upa povedati v obraz da je konec je zame navadna p...se opravičujem na izrazu :) se mi zdi da je še vedno najbolj pošten način povedati nekomu da je konec na 4 oči.

moj najbolj smešen konec, ki sem ga dobila od fanta: ni nč s tabo narobe, ampak z mano, tko da nisi ti nč kriva ampak jaz!

drugače sem pa tudi jaz že dobila konec prek sms sporočila: prevaral sem te, zelo mi je žal ampak bom razumel če me ne boš hotla več vidt zato je bolš da nisva več skupi. :)

en lep pozdravček vsem.
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 09. Nov. 2007 21:41

jagodka85 napisal/-a: Z zdejšnjim na zadnje sva se pa sporazumno (kako smešna beseda) odločla, da greva narazn.

V bistvu ni smesna beseda (no, ok, predvidevam, da si verjetno se v fazi prebolevanja, pa malce crnega humorja ne skodi). Jaz to dojamem kot: dojela sta, da kot par ne funkcionorata najboljse in da je najboljsi izid za oba, da zvezo prekineta.

Tak "moj bivsi" (meni je pa sedaj smesna beseda bivsi) je prisel kot zelo dober prijatelj na mojo poroko, me objel in rekel, "Ves, da ne bi nikoli zamudil tvoje poroke" (je pa zamujal --> njemu podobno :D )
Uporabniški avatar
Fracha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Fracha » 11. Nov. 2007 21:51

ok, pa še jaz ...

Najprej standardno, me je pustil potem ko sem ga po enem tednu končno dobila na telefon ali je bilo dlje, češ kdaj se bova kaj videla, ker mi je prej skus govoril kako je zaposlen, pa da nej razumem da zdele nima časa, na kar mi na moje stroške po telefonu da konec... prej sem ga pa skus spraševala, če je kaj narobe da nej pove, pa govoru da je vse kul, itd., Hodla sva pa eno leto

No potem naslednji mi je pa sms napisal, da nej pridem na msn in mi nato začne govorit, da je njegova mami ful boga in bolana, pa da trenutno ne more imeti veze, da ne more imeti nikogar rad, da mora sedaj poskrbeti za familijo. Jaz seveda sem mu hotla pomagat se pogovrit, kaj ga matra, ampak vseeno je hotel da je konec.. No čez par dni pa vidim, da se je prijavil na spletno stran simpatije, kjer veselo peca razno razna dekleta, čez mesec pa je že mel drugo... Toliko o iskrenosti :P
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 10. 2004
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objavaNapisal/-a Rhea » 11. Nov. 2007 22:06

Se opravicujem za OT, ampak...take teme res ne spadajo pod kategorijo "moski". Za take bi morala obstajat kategorija "fantki". :roll:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 12. Nov. 2007 16:28

Oprosti.. je nism našla :D
dobra pripomba :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 14. Dec. 2007 17:44

Eni tipi so pa res otročji al kako bi se jim lah rekl...
Men se en po 4ih mesecih enostavno ni oglašal na telefon. In to je blo tko da k sm ga jst klicala, se ni oglasu, čez minuto ga je klical najin skupni kolega in se mu je javil, pol sem ga pa spet jst in spet nič. No in pol končno se mi javi in mi reče, da mora najdt sam sebe in da mora bit mal sam...naslednji dan pa izvem, da me je 2 meseca varal s svojo bivšo in se je takoj ko se me je znebil, vrnil k njej :eek:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 14. Dec. 2007 17:54

Schpella napisal/-a:naslednji dan pa izvem, da me je 2 meseca varal s svojo bivšo in se je takoj ko se me je znebil, vrnil k njej :eek:

tale se mi pa zdi podla, kruta. :evil:

js bi se vrjetn zlomila in zjokala ornk. da pa takle nardi s tabo... js bi mu sam rekla, da je najvecja reva. da ne more zbrati dovolj poguma in ti reci v obraz "konec je, ker ne cutim nic vec do tebe in si zelim svojo bivso nazaj". ne velik lazje je bit reva in se ne oglasat na telefon in pustit, da tvoje dekle od drugih zve nekaj, kar bi on sam ze moral na zacetku povedati. takih ljudi pa res ne prenesem! ce mas pogum varat pa mej vsaj se tuk poguma in povedat resnico :!:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 17. Dec. 2007 1:14

Maudisa napisal/-a:Do zdaj meni najbolj noro..

Me pripelje do bajte,da lupčka pa še mi reče,da me ma rad.Pridem gor do stanovanja,že dobim sms: Eh,meni ni več.Konec je. Sam kaj je blo,da sem samo tako pogledla :eek: .

Danes mi je smešno,takrat pa sem bla čist šokirana. :D

sam ta je pa res en bedak :roll:
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lucero » 17. Dec. 2007 21:55

Prvi je hodil z mano in hkrati osvajal mojo takratno najboljšo prijateljico, pa še marsikatero drugo in sm mu pol dala konec preko smsa.
Drugi mi ni dogajal sm mu lepo rekla, da nisem v njega zaljubljena in da škoda da se neki matrava, če ni ni.
Tretji ni mel niti tolk jajc da bi mi sam povedal, da je konec, sm zvedela od drugih...,tko da midva se nisva od takrat nič več menila ne videla ne slišala.....to je zdej že dve leti.....žalostno sam ja obstajajo taki debili..
Ta zadnji me je pa vozil že zaročne prstane kupovat in mi težil če se bi poročila z njim, na vso silo je hotel spoznati moje starše...mi govoril kako me ljubi, pol je pa čez noč postal čudn in sm ga vprašala tko če bi rad končal zmano in on ja, da sploh ni do mene nič čutil.....halo ke budale.
tipika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tipika » 17. Dec. 2007 23:30

enkrat en pametnjakovič niti povedu ni da sva končala, pač je blo vse lepo in prav, pol pa ene par dni ni poklicau pa sm misla d je šel s tastarimi na morje k so lih takrat planiral neki, pol čez en tedn spet nič in ga kličem se ne javi, ok pol sm si gor pršla da je konc! debil pač!
drugi me je pustu po enem dnevu, je reku svojmu frendu nej mi pove da je zalublen v drugo :lol: torej zakaj si bil z mano?! wtf?! take bi pa ornk premlatla!!
sm mela pa še enga ko se je metal za mano 4 leta ko sm ga končno uslišala je bil čist nor bil z mano pol pa kr naenkrat, 5 minut nazaj sva bla še skup me je tko objemal in lubčkal, pridem domov me klikne na msnju čuj js mam tebe najrajš na svetu, sam ne vidim naju v prihodnosti in bolš da je konc, ti boš to že pozabla... :eek: :lol: ker pa mi tega seveda ni mogel povedat prej ko sva bla skup :wink:
aja pa še en ta je pa tak najbolši :D ga vidim ko se šeta čez trgovski center in drži eno drugo za roko. in js seveda uletim in ga vprašam kaj njemu ni jasn?! in mi tip prbije da kaj mu morim da midva sva tko al tko končala učeri... :lol: :lol: me pa res zanima s katero je on to končal?! :D lol
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 18. Dec. 2007 13:29

tipika napisal/-a:aja pa še en ta je pa tak najbolši :D ga vidim ko se šeta čez trgovski center in drži eno drugo za roko. in js seveda uletim in ga vprašam kaj njemu ni jasn?! in mi tip prbije da kaj mu morim da midva sva tko al tko končala učeri... :lol: :lol: me pa res zanima s katero je on to končal?! :D lol

o moj bog :eek: katastrofa od tipa :!: jst mu tako sceno tm nardim, da si nikol več ne bi upu pridt v tist trgovski center.
vodnar-ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a vodnar-ka » 21. Dec. 2007 18:56

dorothea napisal/-a:
tipika napisal/-a:aja pa še en ta je pa tak najbolši :D ga vidim ko se šeta čez trgovski center in drži eno drugo za roko. in js seveda uletim in ga vprašam kaj njemu ni jasn?! in mi tip prbije da kaj mu morim da midva sva tko al tko končala učeri... :lol: :lol: me pa res zanima s katero je on to končal?! :D lol

:evil: jaz bi znorela, če ga vidim z drugo... :eek:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov