Konec je

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 23. Okt. 2007 11:47

študentka20 napisal/-a:ja pri meni je blo po treh letih zveze tako: po smsu: veš ugotovil sem da ne čutim več tega kar sem na začetku!no mislim, da rabim nek čas da ugotovim al te ljubim al ne!tak sem za eno pavzo, da ugotovima če je res to to!

Pr men isto, po treh letih, ampak je mel saj pogum, da mi je v faco povedu...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Okt. 2007 16:21

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 23. Okt. 2007 18:40

~NIA~ napisal/-a:en mi sploh ni reku da sva končala, sam pač da ni več to to, kar je blo naslednje je blo da sm ga videvala z drugo :nixweiss: (po 4 mesecih)
en mi je nekega petkovega popoldneva na busni povedal da se mu zdi da ni več to to, da bi blo bolš če greva narazn.. in pol je šou na bus in domov iz šole :) (po 3,5 mesecih)
pol enmu sm prek telefona rekla: 'konc je, d...., konc!!!!' in zravn jokala ko dež.. prek telefona pa zato ker so mi vsi rekl da velikrat kšno drugo mal (podrobneje) pogleda.. pa tud res je blo in nism mogla počakat do petka ko nej bi se vidla.. tk da sm mogla prek telefona.. (po 2 mesecih)
pol enmu sm lepo povedala da sm se naveličala in da če sva lahk sam frenda (po 1 letu)

najbl bedn je biu pa en, k že tko glih da sva se kej vidla reku da morva narazn kr ma ful graj in se more učit!! butl, pa že tk sva se vidla na 2-3 tedne, jao, takrat mi je blo hudo, zdej pa blazno otročje
:roll:

Ej, ko pa tole berem pa umiram od smeha :lol: :P
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 24. Okt. 2007 9:15

Marilena napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:
...

Ej, ko pa tole berem pa umiram od smeha :lol: :P

mislim, da je vedno tako, ko prebiramo njene poste. marsikdo je ze prej dejal, da umira od smeha, pred tem pa je direkt citiril njen post :D :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 24. Okt. 2007 12:39

aha. :?:
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 24. Okt. 2007 13:39

Nia, nič slabega ne mislimo, ampak maš en tak humoren način, kako zapišeš vse skupaj :wink:
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 24. Okt. 2007 15:08

En me je full prizadel s tem ko je bilo konec.
Uglavnem prijateljica je imela rojstni dan in smo šle v kitajsko jest. Ga pokličem, ker sem nameravala it do njega, pa je bil poba že čisto pijan. Itak sem ga nadrla kako se ga lahko v 2 urah napije do kome! Pa me je poba iz (kao) jeze šel prevarat!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 24. Okt. 2007 15:19

men je pa moj prvi fant po 4 letih reku, da (klasika) rabi čas zase, da me pa še ima ful rad in da on ve, da bova kao še skup, sam da zdej pač ni pravi čas,ker sma premlada, ampak da bova se pa poročila in mela družino, in kako sva si kljub temu usojena....js butl sm mu verjela in ga tako skor 2 leti prebolevala, medtem ko se je on že po slabem mescu ves zaljubljen sprehajal z roko v roki z drugo bejbo... :evil:
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 24. Okt. 2007 15:48

s prvim fantom sva se po 4,5 mescu sporazumno razšla. Pač je bila razdalja med nama, nisva imela prevoza in sva se pač preko telefona zmenila da bolje da ostaneva prijatelja, je pa res da pozneje ko sva se videla me niti poznati ni hotel, oz. ko sem ga jaz pozdravila me je le pogledal in sva malo spregovorila. Tadrugi je mene pustil, pač sva se redno videvala pa to, potem pa je pričelo biti slabše vreme in dež, pa je kar naenkrat prenehal pisati in klicati, pa sem mu napisala po mesiču kaj je narobe, pa nič ni odpisal. Naslednji dan sem ga klicala pa ni dvignil. Ja, mi je kapnilo da je bil to konec. S tatretjim pa sva bila sošolca. Pa je en petek, ko sva se nekaj skregala je on kar pričel okoli širiti, da sva šla narazen, pa sem jaz to zvedla v ponedeljek, pa me je hotel poljubiti pa sem se mu samo nasmehnila in se odmaknila pa je nedolžno pričel kaj je narobe. Pa sem mu začela kaj je s tem, da bi mija naj bila narazen. Pa je začel da je mislil da je konec,k er sem se tako čudno obnašala, pa je pozneje spesnil da ni konec. Dva dni zatem pa je spet pričel širiti da sva šla narazen, spet brez moje vednosti, pa ko so me drugi vprašali če je to res, sem pritrdila in rekla da je preotročji zame. In to je bilo to :)
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 24. Okt. 2007 16:14

jaz sem zdaj ugotovila, da sta mi v bistvu sam dva dala tisti uradni konec. prvi, ko sem bila stara 15, sva bila `skup` 2 meseca, videla sva se 3x;)v vojski je bil. in je napisal ponoči sms , češ da je zvedel, da sem ga prevarala, čeprav skoraj nisem vedela kaj to pomeni. takrat sem bila namreč res pridna. na klice ni odgovarjal, potem je menjal št., ki pa sem jo uspela dobit :)sva se 1x dobila, ampak ni bio nič. potem sem čez 2 leti zvedela, da je mel z tedanjo punco pavzo, s katero je še zdaj skup baje. z drugim sva končala še preden sva sploh začela;) ful sem se šparala in bila sramežljiva, pa mu učitno to ni bilo všeč, ne vem:) s tretjim sem bila 2,5 leti in se je končalo z njegovim varanjem. imel je mene in še eno zraven. uradnega konca ni bilo, ker sva se še potem, ko sva vedeli druga za drugo občasno dobivala. s tistim, ki sem se z njim poročila, katere se spomnite veste, da sem ga jaz pustila. bilo je veliko grdih besed, žaljenja iz moje strani, ker drugače ni dojel. eden me je udaril in sem ga jaz pustila. njegov naslednjik je še zdaj oseba, ki sem ga imela najbolj rada. pustil me je zaradi druge, čez pou leta sem izvedela da zaradi bivše, s katero je bil skupaj 5 let, pred 7 leti. narazen sta šla letos junija(5 mesecev nekje sta vztrajala). Potem je eden začel z izgovori, da ni časa, čez vikende ponoči nedosegljiv, potem me je dal na ignore. Čez 1 mesec sem zvedela, da je z bivšo spet skupaj. S sedanjim pa še vztrajam, upam, da ne bo spet bivša posegla vmes.grrr, bivše!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 24. Okt. 2007 17:07

:razz:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MaLicKa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MaLicKa* » 24. Okt. 2007 17:18

prvi fant me je pustil po 4mesecih zato ker sem jaz zvedela,da me je prevaral in sem mu pač povedala kaj se gre in par krepkih. Pa se je fant ustrašil in rekel kar na hitro,da je konec. Pa saj če ne bi on mene bi jaz njega :D 2. Sma se po 2tednih zmenila,da nisma za skupaj,ker res nisma mela nobenih skupnih interesov pa v bistvu sem pol ugotovila,da mi niti všeč ni bil,pač tisto je blo vmes da je bil vsem sošolkam in.. nwm no :) 3. sem ga pustila jaz ker mi je bil en drugi všeč pa si je bilo treba malo zmislit,da me je prevaral,ker je bil slučajno sam zunaj,pa mi najprej reče da me ni, potem da je samo plesal z eno na koncu pa že da me je pa sory itd ( mam 3 čut :D) :roll: drugače pa nisem bila rada v zvezah,samo tak za en vikend..
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 24. Okt. 2007 18:29

neenchy napisal/-a:men je pa moj prvi fant po 4 letih reku, da (klasika) rabi čas zase, da me pa še ima ful rad in da on ve, da bova kao še skup, sam da zdej pač ni pravi čas,ker sma premlada, ampak da bova se pa poročila in mela družino, in kako sva si kljub temu usojena...

isto je rekel meni moj bivši. kaj ne morejo enostavno direkt povedat, da jih je minilo? meni bi bilo veliko lažje. :roll:
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 24. Okt. 2007 18:46

punchka napisal/-a:
neenchy napisal/-a:men je pa moj prvi fant po 4 letih reku, da (klasika) rabi čas zase, da me pa še ima ful rad in da on ve, da bova kao še skup, sam da zdej pač ni pravi čas,ker sma premlada, ampak da bova se pa poročila in mela družino, in kako sva si kljub temu usojena...

isto je rekel meni moj bivši. kaj ne morejo enostavno direkt povedat, da jih je minilo? meni bi bilo veliko lažje. :roll:

ja očitno ne morejo, ker nimajo jajc! sram jih je! vsaj jaz poznam par takih! groza! se hvala bogi so izjeme! al pa razukuri me tud ful, da ne znajo v faco poveat! pa daj no, če je že konec, te povej na 4 oke, ne pa preko smsa! ko da smo 10 let stari! :evil: :evil:

no ko me je bivši pusto po smsu, sem pol čez dva dni želela razčistiti na 4 oke, in sma se dobla, pa je te reko da res ni toto! ja pa da me ma rad kot sestro! po treh letih zveze! oja, kruto! :evil: zaj pa me niti v oči ne more pogledat ko me vidi, pa mi je sosed!
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 28. Okt. 2007 12:35

Če je pa kej hudo je pa to da se bivše punce usajajo nazaj k njemu :evil: :roll:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov