Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Spelina » 23. Mar. 2006 17:09

midva preživiva skp recmo 1 tedn/2mesca, zato ker gre za razmerje na daljavo
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 23. Mar. 2006 17:46

Po moje je čist od osebe odvisno. Midva se vidva navadno 1x na teden, včasih večkrat ali sva cel teden skup. Razlog je ta, da sva ful daleč narazen doma.
Kadar mava priliko, pa stalno skupaj tičiva. Pač sva si tut zelo dobra prijatelja, ker si vse poveva. Drugač pa jaz itak nisem ravno blazno družabna oseba, tok da bolj malo hodim ven in mam tut bolj malo prijateljev. Sej zato pa pravim, da se ne sme kaj posploševat. :wink:
Je pa on edina oseba, s katero sem lahko nepretrgoma npr. cel teden skup, pa me ne duši ai spravlja ob živce. Cool, huh? :D
No ja, včasih sem pa malo tečna, pa mu v brezveze težim... :D :wink:
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 23. Mar. 2006 17:54

hm, koliko časa preživim s fantom in koliko vsak posebej preživiva s prijatelji in skupnimi prijatelji in vsak zase ?

toliko kot hočeva preživeti s komerkoli, sproti se dogovarjava in se uskladiva

midva se vidiva vsak dan
prijatelje pa ko se z njimi dogovoriva
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2004
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a bad_girl » 23. Mar. 2006 18:04

Midva sva skupaj čez vikend (sem pri njemu) in še 1-2 dni na teden spim pri njemu...drugače se ne vidiva oz. samo za kako urco...si dajeva pa prednost pred prijatelji (sva raje v družbi en drugega), ampak se ne omejujeva pri kofetkanju s prijatelji.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 23. Mar. 2006 18:14

Midva se vidva vsak dan. Za prjatle si pa tut kdaj pa kdaj čas vzameva :D . No ponavad je tko, da met tednom sm jst dost na faksi pa k pridem domov vsa zmatrana mi pol res ne paše it na pjačo s prjatlam in grem raj k mojem srčki se mal pocartat :hearts: med vikendam pa ponvad si tut kdaj cajta za prjalte vzamem.
No sam večinoma sem z mojem srčkam skup.
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Miss*Cyara*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss*Cyara* » 23. Mar. 2006 18:35

Mi2 pa se vidiva vsak dan oz. v bistvu kak imava čas... včasih sva skupaj cele dneve (npr, poleti) zdaj, ko pa je učenje pa mogoče tut kak dan pred izpitom spustiva... Drugače pa se ne vidiva, ko so treningi, al pa ko on/jaz delama... Samo to je večinoma čez dan..

S kolegicami pa sem jaz dopoldne med šolo, on tut... Al pa gremo vsake tolko skupaj ven (npr. 1x na mesec).. Vsekakor določene kolegice zanemarjam..
Uporabniški avatar
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiSs AnGeL » 23. Mar. 2006 18:42

Midva sva bla pa ponavad usako noč skup čeprou daleč stran od mene živi zdej pa na žalost ni več tko,med tednom se ne vidva pol sva pa cel vikend skup sam men to ne odgovarja.Z best frendico se pa usak dan vidm k sva na isti šoli pa še na pijačo greva usaj trikrat na tedn :)
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 23. Mar. 2006 19:12

midva se vidva praktično vsak dan med tednom..popoldne..sicr on dela ob pondelkih pa četrtkih ceu dan sam ponavad mu js pridm lupčka dt pa tut če sam za minutko :)
med vikendi sva več skupi..logično..pa kdaj on pr men prespi alpa js pr njemu..
ob petkih zvečer hodm js vn s sošolci/frendi..to sm mu že na začetku rekla da jih ne mislm zanemart :) ..on pa tut preživi kr neki časa s svojimi kolegi..

lep odnos :wink:
say it right..
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 23. Mar. 2006 19:32

Midva se vidiva 1x ali 2x na teden. Kolikor pač dovoljujejo obveznosti. S prijatelji se pa v povprečju vidim tudi nekaj takega, če izvzamemo cimro in sošolce s faksa. Sej bi to povečala, ampak časovno ne znese.

Kar se pa tiče žuranja pa ni panike, če gre kdorkoli sam ven. Včasih greva pa seveda tudi skupaj. Tako da mislim, da v razmerju mora biti dovolj svobode. Prav tako pa si moraš vzeti čas zase in pa čas za svoje prijatelje. Brez tega jaz ne bi mogla funkcionirati.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 23. Mar. 2006 20:58

midva se vidima vsak dan po neki ur..s kolegi enako kako urco na dan..al pa smo skupi. moj dragi+moji kolegi/ce z svojimi dragimi :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Mar. 2006 22:48

s kolegicami so kavice zjutraj med tednom ko on dela.......potem sem pa cel dan njegova.mogoče se zvečer še kdaj ujameva s kšnimi kolegi obadva al pa vsak po svoje..... :D

med vikendi sm pa skor čist njegova. :D
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 2. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhamala » 10. Apr. 2006 11:11

jest in moj lubi se vidiva vsak dan,napol živi pri meni.
glede prijatlov je pa tko z njegovim bratom in bratovo ženo smo ful dobri prjatli,tko da se tud z njimi vidmo skor vsak dan,jest se samo z mojimi prijateljicami vidim 2-3X na teden na kakšni kavi pa tko,lubi pa z svojimi saj enkrat na teden ko se skupi rekreirajo,drugače pa obiskujeva prijatelje vedno skupi,če se lubiju ne da ne greva in obratno. :razz:
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
Uporabniški avatar
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dirty » 10. Apr. 2006 11:15

Vidiva se vsak dan pa tud pančkam pr njemu. :hearts:
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Uporabniški avatar
*barby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *barby* » 10. Apr. 2006 11:28

mi2 se tud vidva vsak dan...tko da sva dost skupi,ja s kolegicam pa skor vsak dan kawa čene se pa pol zvečer slišmo pa gremo vn na kšn čik al pa na pjačko...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 10. Apr. 2006 11:29

Med tednom sem s kolegicami.. pa tudi kak vikend si vzameva vsak zase.
Načeloma pa vikende preživljam z njim: pri njemu ali pri meni (ne živiva v istem kraju)

Svoboda je za moje pojme zelo pomembna. Za oba. Če nimaš kolegov in živiš samo od zveze, bo zveza kmalu šla rakom žvižgat.
Če ne srbiš zase, se ne razvajaš, se ne razvijaš samostojno, ne moreš nobene kvalitete doprinest zvezi.
Nenazadnje: zame zveza ni to da dva postaneta eno, ampak to, da gresta dve sicer ločeni poti, vzporedno. Vsak ima torej svoje življenje, ki je prav da ga fura naprej. Če partner tega ne razume.. je nekaj pač narobe z njim/njo.
Kje je meja samostojnega življenja? Načeloma je ni: vsak naj počne kar mu paše. Meja je po moje zelo prilagodljiva glede na trenutne situacije, zato je ne bi mogla natančno začrtat.
Imaš, da me vikaš!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov