Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 210 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Med tednom se ponavadi ne vidiva, ker študira v Mariboru (razen če ima kateri počitnice), tako, da potem to nadomestiva v petek, soboto in nedeljo, ko sva skupaj popoldan oz. bolj zvečer... Se mi pa zdi, da je vseeno premalo, čeprav med tednom tako ali tako ni mogoče, da bi se videla.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
@ napisal/-a:No, midva pa živiva skupaj, tko da sva skupi vsak trenutek, ko je to možno...
Blagor se vam k žvite s fanti....moj je preveč škrt da bi se skp preselila , zato je ponavadi skoz pr men, sam tok paz da nebi slučajno si zamisnla da skp žviva.....no, zdej ga ni več tolk na okol ker sm ga mela poun k in sm ga nekam poslala.....
No, ko sva bla pr men sva bla skoz skp k sva iz službe pršla, pa vse vikende....zdej se pa vidva 2x na tedn za ceu dan
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
kathy napisal/-a:@ napisal/-a:No, midva pa živiva skupaj, tko da sva skupi vsak trenutek, ko je to možno...
Blagor se vam k žvite s fanti....moj je preveč škrt da bi se skp preselila , zato je ponavadi skoz pr men, sam tok paz da nebi slučajno si zamisnla da skp žviva.....no, zdej ga ni več tolk na okol ker sm ga mela poun k in sm ga nekam poslala.....
No, ko sva bla pr men sva bla skoz skp k sva iz službe pršla, pa vse vikende....zdej se pa vidva 2x na tedn za ceu dan
No, sej tud življenje v dvoje ni tko enostavno...Velikokrat se skregava zarad bedarij, sploh zdej ko načrtujeva poroko in nama gre prov vse narobe...
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
mal od odvisno od sluzb, faksa in izpitov. Tak, da lahk se vidima po ene tednu, lahk pa cel teden pri njemu ziviva, ker imava oba gibljivi delavni cas (gostinstvo in trgovina), tak da sva ucas prav smesna, ampak vsaj dolgcas nama ni nikol
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
*melby* napisal/-a:Midva se vidva usak dan, zmer po službi se pri men oglas in pol kr do naslednjega dne pr men ustane, al pa gre umes mal domov, pol pa pančkat h men pride ... ubistvu že skor žvi pr men :D
Popravek ... zdej živi pri meni
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
- nikkita21
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
- Kraj: slovenija
midva se vidiva ene 3x do 4x na teden, pač tolikokrat kolikor nama dopušča čas...mava oba velik obveznosti, faks in še služba zraven..sva pa na začetku veze...in sva še vedno na sveže zaljubljena...
zdi se mi da se vidiva dovolj in da skupaj preživiva ravno dovolj časa...tko da mava oba še čas tud zase in za prijatelje
zdi se mi da se vidiva dovolj in da skupaj preživiva ravno dovolj časa...tko da mava oba še čas tud zase in za prijatelje
- TIARA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2005
midva sva na dan skupaj tut po 10 ur, pa tok hitro čas mine. Sam sem zadnje čase tega že naveličana, ker nimam časa za kolegice.
pol se pa z eno dobim, pa ga še cel teden poslušam, da ga ne maram več, pa da so mi kolegice bolj pomembne kot on.
Zato kar počas, se nikamor ne mudi.
Dobro je, da imaš čas zase in za svoje obveznosti. ne smeta postati odvisna en od drugega.
pol se pa z eno dobim, pa ga še cel teden poslušam, da ga ne maram več, pa da so mi kolegice bolj pomembne kot on.
Zato kar počas, se nikamor ne mudi.
Dobro je, da imaš čas zase in za svoje obveznosti. ne smeta postati odvisna en od drugega.
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Midva pa živiva skupaj. No, ko sem v LJ, je bolj kriza, drugače sva pa stalno skupaj.
Prvi neprebran prispevek • 210 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]