Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 28. Maj. 2007 8:55

midva se vidva zadnji mesec le še 2x na teden po 1-2 ure, s prijatelji sem ves prosti čas (7xna teden, po 3-5,6 ur)
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 28. Maj. 2007 9:09

drugač če gledaš sva itak premal skup sam bolš pa še useen kt pa nč ane. pa izkoristiva vsak možni trnutek da sva lahko skupaj ker nama to res veliko pomeni. če pa nisva skupaj opa hvala bogu obstaja internet :wink:
čaw
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 28. Maj. 2007 9:29

midva se vidiva skoraj vsak dan po par uric,če sva oba frej sva skupaj cel dan in noč
s kolegicami pa kakor je; majo vse svoje fante,šolo,službo tko da 1x na teden recimo
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 28. Maj. 2007 13:09

zdaj v času študija, ko sm js čez tedn v LJ, se vidva za vikende in sva tkrt dost skup...včas se tut vidva za kšno urco med tednam...čeprov skos komi čakam , d bo petek..k ga pogrešam...

se pa veselim poletja, ko se bova loh vidla tut kar vsak dan....pa saj kar gre, je pol bl fletno, ko se po parih dneh spet vidiš
:bussi: :love:
poldka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a poldka » 30. Maj. 2007 7:47

midva sva skupej vsak dan, med vikendi vec, med tednom vsaj za kavo.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 30. Maj. 2007 8:40

s fantom se vidiva za vikend, ko pride iz kopra...in še takrat bol malo, k sva oba zasedena do FULa...in mi gre že na živce, ker sva tko malo skupi...sej zato sm pa učeri in dn pršla h njemu, da se malo pocrtava :wink:
s fredni se pa itak vidmo usak dan u šoli, na kšni pijački, več pa niti ne, ker mam ponavadi cele dneve nabasane z aktivnostmi, da nimm sploh za nič časa!!! :?
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 30. Maj. 2007 17:37

skoraj vsak dan po 3 urce... včasih pa na dva dneva čisto odvisno kakšne mava obveznosti :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Jun. 2007 22:37

...
Zadnjič spremenil *hox*, dne 18. Jan. 2012 8:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tayra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2006
Kraj: zasavje

Neprebrana objavaNapisal/-a tayra » 13. Jun. 2007 16:41

vsak dan preziviva popoudan skupej! več si vzamem časa zanj, kot za kogarkoli, pa mi ni žal .
tayra
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 13. Jun. 2007 17:02

midva sva pa skupej vsak vikend po skorej cele dneve, ampak ne spiva skupej --> skupej sva v petk cev popoldne, soboto od ene 12ih naprej, nedelja isto, sreda zvečer - os šestih do kšne enajstih, drugač se pa vmes ponavad ne vidva, razn če greva na kšno kavo ... res je da si zanj vzamem ogromn časa, ampak mi ne bo nikol žov :)
Zhana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Zhana » 13. Jun. 2007 21:25

jaz in moj fant ziviva skupaj odkar sva se spoznala (tece tretje leto)..okoliscine so tako nanesle in ni mi zal. Torej, se vidiva vsak dan, kar pa se ne pomeni,da sva cele dneve skupaj. Ce sestejem urce sta mogoce 2...haha zelo rad spi i ga hitro zmanjka ko pride iz sluzbe domov..

moram pa priznat, da ce je le sansa, sem z njim, kljub temu da vsak dan skupaj panckava se niti malo se nisva navelicala bit skupaj. Vikendi pa so samo za naju...
ashley_li
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ashley_li » 24. Jun. 2007 15:18

jst z mojim bistveno premalo bi rekla nekoč.....

zdej pa kr normalno ločiva k sva skupi in k sva s prjatli in prjatlcami...

če hočeš pa kej več vedt poglej pod temo KAJ NAJ NAREDIM??

tem je opisan jom biwši(vsaj upam) problem z mojim fantom
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 25. Jun. 2007 15:59

tayra napisal/-a:vsak dan preziviva popoudan skupej! več si vzamem časa zanj, kot za kogarkoli, pa mi ni žal .

heh te sta še na friško kaj? :wink:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 25. Jun. 2007 18:34

Ja midva sva kar veliko časa skupaj, glede na to da že skoraj živiva skupaj. Saj si vzameva čas tudi za prijatelje, glede na to, da so tudi oni vsi v zvezi, ni nič narobe, če prideva v paketku :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 25. Jun. 2007 21:34

midva se vidiva kakor je. Nobenemu ne paše vsak dan,no way, pač sva taka človeka, ki res rabta prostor zase. Pa za svoje misli,kake hobije...In nimava se namena videvat vsak dan. Pač včasih se recimo dan zapored...Recimo včeraj sva se tam ob 10-1 zvečer, danes sem šla do njega malo sva kartala pa sladoled jedla tak za 2 urce...zdej pa ne vem kdaj,v petek /četrtek...Rada bi se šla kaj kopat =)

Mene zanima kdo ponavadi pri vas predlaga da bi se dobili??A nekak vsak malo,al bolj ve,bolj oni...???

Aja pa sva skup zelo malo časa, mogoče zveni kot star par, ampak sva pač prišla skupaj drugače, ne na podlagi seksa in groznih kemičnih reakcij...Raje se res počassssi spoznavava,uživava v majhnih rečeh,se hrati pogrešava in ne naveličava...Meni je to ful boljše kot da bi na začetku visela non stop skupaj, potem bi se pa naveličala.Am,not. Tako da ja...S poglobitvijo odnosa, zaupanjem, enim iskrenim prijateljstvom...pa pride tud to, da si več skupaj, bolj navezan.
Tako da enih tukaj pač ne razumem,tako kot oni ne bodo mene :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov