Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 210 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
drugač če gledaš sva itak premal skup sam bolš pa še useen kt pa nč ane. pa izkoristiva vsak možni trnutek da sva lahko skupaj ker nama to res veliko pomeni. če pa nisva skupaj opa hvala bogu obstaja internet
čaw
čaw
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
zdaj v času študija, ko sm js čez tedn v LJ, se vidva za vikende in sva tkrt dost skup...včas se tut vidva za kšno urco med tednam...čeprov skos komi čakam , d bo petek..k ga pogrešam...
se pa veselim poletja, ko se bova loh vidla tut kar vsak dan....pa saj kar gre, je pol bl fletno, ko se po parih dneh spet vidiš
:bussi:
se pa veselim poletja, ko se bova loh vidla tut kar vsak dan....pa saj kar gre, je pol bl fletno, ko se po parih dneh spet vidiš
:bussi:
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
s fantom se vidiva za vikend, ko pride iz kopra...in še takrat bol malo, k sva oba zasedena do FULa...in mi gre že na živce, ker sva tko malo skupi...sej zato sm pa učeri in dn pršla h njemu, da se malo pocrtava
s fredni se pa itak vidmo usak dan u šoli, na kšni pijački, več pa niti ne, ker mam ponavadi cele dneve nabasane z aktivnostmi, da nimm sploh za nič časa!!!
s fredni se pa itak vidmo usak dan u šoli, na kšni pijački, več pa niti ne, ker mam ponavadi cele dneve nabasane z aktivnostmi, da nimm sploh za nič časa!!!
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
skoraj vsak dan po 3 urce... včasih pa na dva dneva čisto odvisno kakšne mava obveznosti
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
midva sva pa skupej vsak vikend po skorej cele dneve, ampak ne spiva skupej --> skupej sva v petk cev popoldne, soboto od ene 12ih naprej, nedelja isto, sreda zvečer - os šestih do kšne enajstih, drugač se pa vmes ponavad ne vidva, razn če greva na kšno kavo ... res je da si zanj vzamem ogromn časa, ampak mi ne bo nikol žov
- Zhana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2007
jaz in moj fant ziviva skupaj odkar sva se spoznala (tece tretje leto)..okoliscine so tako nanesle in ni mi zal. Torej, se vidiva vsak dan, kar pa se ne pomeni,da sva cele dneve skupaj. Ce sestejem urce sta mogoce 2...haha zelo rad spi i ga hitro zmanjka ko pride iz sluzbe domov..
moram pa priznat, da ce je le sansa, sem z njim, kljub temu da vsak dan skupaj panckava se niti malo se nisva navelicala bit skupaj. Vikendi pa so samo za naju...
moram pa priznat, da ce je le sansa, sem z njim, kljub temu da vsak dan skupaj panckava se niti malo se nisva navelicala bit skupaj. Vikendi pa so samo za naju...
- ashley_li
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2007
jst z mojim bistveno premalo bi rekla nekoč.....
zdej pa kr normalno ločiva k sva skupi in k sva s prjatli in prjatlcami...
če hočeš pa kej več vedt poglej pod temo KAJ NAJ NAREDIM??
tem je opisan jom biwši(vsaj upam) problem z mojim fantom
zdej pa kr normalno ločiva k sva skupi in k sva s prjatli in prjatlcami...
če hočeš pa kej več vedt poglej pod temo KAJ NAJ NAREDIM??
tem je opisan jom biwši(vsaj upam) problem z mojim fantom
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja midva sva kar veliko časa skupaj, glede na to da že skoraj živiva skupaj. Saj si vzameva čas tudi za prijatelje, glede na to, da so tudi oni vsi v zvezi, ni nič narobe, če prideva v paketku
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
midva se vidiva kakor je. Nobenemu ne paše vsak dan,no way, pač sva taka človeka, ki res rabta prostor zase. Pa za svoje misli,kake hobije...In nimava se namena videvat vsak dan. Pač včasih se recimo dan zapored...Recimo včeraj sva se tam ob 10-1 zvečer, danes sem šla do njega malo sva kartala pa sladoled jedla tak za 2 urce...zdej pa ne vem kdaj,v petek /četrtek...Rada bi se šla kaj kopat =)
Mene zanima kdo ponavadi pri vas predlaga da bi se dobili??A nekak vsak malo,al bolj ve,bolj oni...???
Aja pa sva skup zelo malo časa, mogoče zveni kot star par, ampak sva pač prišla skupaj drugače, ne na podlagi seksa in groznih kemičnih reakcij...Raje se res počassssi spoznavava,uživava v majhnih rečeh,se hrati pogrešava in ne naveličava...Meni je to ful boljše kot da bi na začetku visela non stop skupaj, potem bi se pa naveličala.Am,not. Tako da ja...S poglobitvijo odnosa, zaupanjem, enim iskrenim prijateljstvom...pa pride tud to, da si več skupaj, bolj navezan.
Tako da enih tukaj pač ne razumem,tako kot oni ne bodo mene
Mene zanima kdo ponavadi pri vas predlaga da bi se dobili??A nekak vsak malo,al bolj ve,bolj oni...???
Aja pa sva skup zelo malo časa, mogoče zveni kot star par, ampak sva pač prišla skupaj drugače, ne na podlagi seksa in groznih kemičnih reakcij...Raje se res počassssi spoznavava,uživava v majhnih rečeh,se hrati pogrešava in ne naveličava...Meni je to ful boljše kot da bi na začetku visela non stop skupaj, potem bi se pa naveličala.Am,not. Tako da ja...S poglobitvijo odnosa, zaupanjem, enim iskrenim prijateljstvom...pa pride tud to, da si več skupaj, bolj navezan.
Tako da enih tukaj pač ne razumem,tako kot oni ne bodo mene
Prvi neprebran prispevek • 210 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov