Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 210 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ej, Nia, a pa vidva nimata nobenih obveznosti al kako? Glede na to, da sta usak dan tok cajta skp...
Js si tega sploh ne predstaulam. Midva se vidva cca enkat med tednom, učas kšnkat več, če gre lih u Lj al pa so kšne premiere muvijeu al kej podobnga, drgač pa med vikendom skp na Krvaucu, al pa zvečer, k je biu pa še u prejšnem flatu sm večkat prespala pr njem, on se je pr men utaboriu k sta šla mojedva kdaj na vikend... Med tednom pa ne znese, js fax, pa šport pa 101 oprauk, on magisterij, pa job pa miljon enih stvari zravn, tko da... no go. Se pa druk mesc sel na svoje in to v Lj, tko da bodo večeri najini, wiiii
Js si tega sploh ne predstaulam. Midva se vidva cca enkat med tednom, učas kšnkat več, če gre lih u Lj al pa so kšne premiere muvijeu al kej podobnga, drgač pa med vikendom skp na Krvaucu, al pa zvečer, k je biu pa še u prejšnem flatu sm večkat prespala pr njem, on se je pr men utaboriu k sta šla mojedva kdaj na vikend... Med tednom pa ne znese, js fax, pa šport pa 101 oprauk, on magisterij, pa job pa miljon enih stvari zravn, tko da... no go. Se pa druk mesc sel na svoje in to v Lj, tko da bodo večeri najini, wiiii
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
meni je pa bilo tooook lepo, ko je mel ''počitnice'' pa sva se vidla res vsak dan. med tednom sicer od 6ih do desetih ampak čez vikend pa res cele dneve in noči. zdaj pa spet (njegov) faks in se bova vidla spet samo ob vikendih. mja, bova probala nekak zdržati, glede na to, da je tudi njemu težko.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
iziris napisal/-a:vsak dan.. če grem peš do njega.. sem tam v 10 min..
Jaz mam tudi 10 minut peš do njega. Samo se ne vidiva vsak dan. Tam nekje 4 krat čez celi teden(+vikend). In to mi full paše. Ker mava obveznosti nama ne uspe biti skup vsak dan. Plus vsega niti ne bi bila vsak dan z njim...je fajn kak je.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
midva pa glede na to,da živiva skupaj se vidiva vsak dan in prav ne predstavljam si, in zlo težko bi blo da se kak dan ne bi vidla...saj odkar sva skupaj..sma sam enih parkrat spala narazen, sam takrat če sm js mogla zarad faksa v lj, drugač pa zmeri skupi..je pa res, da ne visima ves dan skupi, vidiva se zjutraj ko se zbudiva,pol mava pa vsak svoj job čez dan, pa še svoje opravke, tk da pol se vidiva spet zvečer doma (čez tedn) za vikende pa sva skoz skupi...pa se ne naveličama....če pa kdaj rabi kdo mal časa zase...pa pove in je čist kul
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Na žalost imava nekaj razdalje vmes... Tako se vidiva recimo dvakrat na teden, včasih več, včasih manj, ampak preživiva skoraj cel dan skupaj, med vikendi pa prespim pri njem. In zelo bi si želela, da bi se več videla, čeprav nekako sva skoz v stiku... če ne prek web kamere pa prek telefona in sva na tekočem nonstop kaj kdo počne
-
LitLgrL. - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 5. 2007
moj fant in jaz.. hm, vidiva se, kakor imava čas. jaz šola, on šola in služba.. pa moji treningi, njegovi treningi.. nikol pa se ni zgodilo, da se vč kot 3 dni ne bi videla.. razen ko sem bila na morju in ko je bil na morju on.. =)
wanna fuck.. now!. *
Prvi neprebran prispevek • 210 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov