Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 09. Jan. 2005 11:56

Midva sva kar veliko skupaj. Vsak dan od 17h pa do 22h (ok izjeme, če slučajno ma kter kake opravke)
Drugače pa med vikendom še več :bussi:
Si sploh ne morm predstavljat kako bi bilo, če bi se manj vidla......če ga že eno uro prepozno vidim, ga že pogrešam :(
Caitlin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Caitlin » 09. Jan. 2005 12:46

midva se pa vidva ponavad samo med vikendi-po približno 4 urce na dan, pogosto celo še manj. pa če res nimam velikih obveznosti v šoli še mogoče 1x med tedno da greva na kšno drinko.
po en stran je to zame premal ker med tednom skoraj ne zdržim in komaj čakam vikende. pa počitnice seveda. takrat sva pa malo več skupi :) ampak kaj morem, tudi šola je pomembna!
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
Uporabniški avatar
ninčulilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninčulilika » 09. Jan. 2005 13:08

sovica napisal/-a::eek: Pa ni to mal velik, da se vidte vsak dan s svojim dragim-ponavadi se človek na dolgi rok navaliča dru drugega...?Jest sm z mojim lubijem še čist na začetku-3 tedne, sicer s vidva tko ene4-5 krat na teden, sva noro zaljubljena, oba kt najstnika :love: , pa mava 30 let :oops: , pa se že to bojim, da ne bi prehitro minila ta najina noro lepa evforija...
drgač pa sva tko kot da bi naju delal dru za drugega :bussi:

Men se pa to, da se vidita vsak dan sploh ne zdi preveč. Ravno nasprotno, če hočeš imet res fajn zvezo, pa si velik zaupat ni nujno, da je usak dan preveč.
Pa k si napisala, da se bojiš, da bo prhit minlo use lepo......če sta ustvarjena drug za drugega to nebo minilo ampak se bo samo spremenilo! Ker celo življenje pa dva nemoreta biti isto nora drug na drugega.
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
Uporabniški avatar
StrawberryGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2004
Kraj: MariborCity

Neprebrana objavaNapisal/-a StrawberryGirl » 09. Jan. 2005 18:07

Midva se vidiva bolj malo, ker on dela v LJ, pa pride samo čez vikend domov v MB, pa pač takrat skušava vse nadoknadit...
Si vis amari, ama!
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 09. Jan. 2005 18:57

Skoraj vsak dan odvisno od obveznosti in to se mi ne zdi preveč. Ker če se katermu kak dan počne kaj sam se zmenva pa je.
pa pa
N|NcHa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a N|NcHa » 09. Jan. 2005 19:07

midva hodva skupi na vlak, k se vozva v lj, pa popoldne greve velikrat tut skupi na vlak, drugac se pa probava vidt kokr se da velikrat, lahk pa recm d se vidva vsak dan za najmn 1 uro, vcas je to premal vcas pa tut prevec...odvisn od dneva. Sam se mava pa tko rada da noben u bistvu nebi mogu rect d se prevec vidva....
Uporabniški avatar
Kunigunda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2005
Kraj: SG

Neprebrana objavaNapisal/-a Kunigunda » 09. Jan. 2005 19:10

mi2 sma skupi za vikende,pa če js slučajn nisem v lublani 8kaki prazniki al pa kaj) pa če on kaj sem pride...sam men je to čist dost,če ne pol kr živčna postanem :roll:
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
Uporabniški avatar
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a CommandykA » 09. Jan. 2005 23:15

vidima se skoraj vsak dan...vcasih za 5-6 ur vcasih za manj vcasih za vec...ceist odvisn al je sola al je ni al ma kteri kaksne obveznosti...pa tut vecino stvari delama skupaj tak da... povzetek : skupaj sma zelo dosti in se po 2 letih se nisma navelicala ( upam da se niti neboma ) :knuddel:
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 10. Jan. 2005 8:25

ce je punca v lj sva skupaj 16h/dan (8h delam), cez vikend pa itak 24h, ce je pa doma pol pa od pon do petka nic, cez vikend pa skoraj po cel dan
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 10. Jan. 2005 9:02

ninčulilika napisal/-a:Men se pa to, da se vidita vsak dan sploh ne zdi preveč. Ravno nasprotno, če hočeš imet res fajn zvezo, pa si velik zaupat ni nujno, da je usak dan preveč.
Pa k si napisala, da se bojiš, da bo prhit minlo use lepo......če sta ustvarjena drug za drugega to nebo minilo ampak se bo samo spremenilo! Ker celo življenje pa dva nemoreta biti isto nora drug na drugega.

Se strinjam z ninčulilika.

Midva se tud vidva dost. Vsak dan zvečer pa pol ponavad še pančkava skupi. :love: Za vikende se pa še več vidva, greva še na kšn izlet.
Obveznosti pa vsak poskušava opraviti med tednom podnevi, da sva lahko večere ali vsaj noči skupaj. :knuddel: :bussi:
Mogoče se en dan v tednu ne vidva, pa dve noči nisva skupi. :hearts:
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Žabica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Žabica » 10. Jan. 2005 9:27

med tednom bolj malo, služba zasede večino časa, no greva na kavo, kosilo, ampak večinoma sva skupaj cel vikend, ostale dni si pa vzameva čas še zase in za druge.

sem mnenja, da kolkrkol sta dva skupi in se mata rada, še vedno potrebujeta nekaj svojega časa prostora in družbe. se mi zdi bolj "zdravo" in je potem, ko sta dejansko skupaj, tolko boljše.
Uporabniški avatar
kristyna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kristyna » 10. Jan. 2005 9:28

Midva se vidiva vsak dan po službi in sva skupaj pri njemu do večera dokler ne grem domov. Ob koncu tedna pa obvezno spim pri njemu - pri naju se začne vikend ob četrtkih zvečer :-) ... tako da skupaj prespiva 3 krasne noči... potem pa naslednji teden ... vse od začetka.
Nikoli pa se ne naveličava biti skupaj, men je prov dolgčas če sem doma. Jasno nisva skupaj kadar imava svoje obveznosti (aerobiko, fax....). Drugač sva skoraj non-stop skupaj. And I like it :)
Uporabniški avatar
butterfly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a butterfly » 10. Jan. 2005 11:31

med tednom se vidiva vsak dan po nekaj uric..med vikendom sva pa itak podnevi in ponoči skupaj :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 10. Jan. 2005 11:46

Mi2 se vidiva na dva dni...pa redno čez vikend! Meni lih tak paše!!! To pa je nekaj uric (3,4),kere itak prehitro minejo :cry: Sva pa čez nedeljo cel dan skup in tako nadoknadiva zamujeno čez teden.
Zadnjič spremenil Bulma, dne 21. Mar. 2005 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 10. Jan. 2005 12:09

Jst sm pa dost časa skupi z lubijom in to že vseh 8 let pa se nism nč naveličala. Mislm, da se naveličajo tisti, k si med sabo niso cool, če sta pa dva za skup, sta pa pač rada skupi....in to čim več.

Drgač sva skupi po službi pa še ponoč, med vikendi pa skor skoz. :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov