Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
little bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a little bee » 25. Jun. 2007 22:14

midva sva skupej ob sobotah in nedeljah cel dan, včasih tud v petek. med tednom se ponavad pa še ene 2x vidva. no sam zdej bojo počitnce in konc te mature tko da upam, da se bova kej več vidla.

s prjatlcami je pa tko, da smo med letom zlo dost skupej (vsak dan), med počitncami se pa bl vsaka po svoje razpasemo in se vidmo sam na kakšni pijački. se pa zato slišmo bl pogosto. :D
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 26. Jun. 2007 21:19

s prijateljicami sem vsak dan skupaj... razen ko je šola ko smo v dijaških domovih.. s fantom pa pač ko se zmeniva, vsak drugi-tretji dan... s prejšnjim pa sem bila vsaki sleherni dan skupaj, skoraj ni bilo dneva ko se ne bi videla, in je kar dolgočasno že postajalo :roll:
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 27. Jun. 2007 15:10

z fantom sma skupaj ponavadi v soboto pa petek...pa še med tednom kaj :D :D
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 01. Maj. 2009 19:53

S fantom sva skup mnkrat, k bi si js želela. Če je sreča 2x na tedn, v povprečju pa 1x na tedn. Običajno nisva nkol skp ceu dan, kvečjemu pol dneva al pa od sredine popoldneva do pozne noči (jutra). oba mava velik obveznosti (fax, šport, frendi ipd.), čeprav se mi zdi, da bi bilo lahko bolje, ker nisva tok zlo velik narazen (pa še študirava v istem mestu; res da čist na drugih koncih in oba imava izpit). učasih se mi pol kr zdi, d mu ni tolk do tega, d se vidva, ker si tolk zafila urnik, d ma za use prej cajt k zame. sam ok, sj se bova že pogovorla v kratkem, d bo obema prou.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 01. Maj. 2009 20:12

Mi2 sva skupaj povprečno 1 - 2x na teden. Ponavadi takrat zaspiva skupaj. Ker on dela 4 izmene, je pri meni čez teden, jaz pa pri njemu za vikend. Kadar pa je za vikend prost, sva načeloma pri meni. Razen, če ima on doma delo. Potem pač grem jaz k njemu. Itak bi si oba želela še več skupnega časa. A razdalja med nama in različni službi zaenkrat to ne dopuščata. Zato se že včasih pošteno veselim dneva, ko bova zaživela skupaj (žal še nič ne kaže na to). S prijateljicami se sproti dogovarjam kdaj se bomo videle. Na žalost bi bilo najlažje med vikendi, a takrat sem pri dragem.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 01. Maj. 2009 21:29

od dne, ko sma se spoznala, pa do danes, je bilo mogoče vsega skupaj ...3d, ko se nisva videla. enostavno moreva biti skupaj :)
Uporabniški avatar
vrvica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vrvica » 01. Maj. 2009 21:52

Cez teden sva oba v Ljubljani, tko da se vidiva veliko vsak dan. Tam priblizno 2 noci na teden prespi pri meni, ostalo pa v studentu, kjer stanuje. Dneve pa peziviva pri meni doma (ker zivim v privat stanovanju) ali pac kje zunaj, ce je vreme.
Cez vikend sva vsak na svojem koncu.
:D
And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Maj. 2009 11:37

qqq
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a NaNcY* » 03. Maj. 2009 10:00

skupej sva usak dan, skor usak dan spiva drug pr drugmu ... veli sva skp u glaunem...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 03. Maj. 2009 10:21

bi lahko govorila v urah kdaj NISVA skupi... :D

zivima vsak svoje zivljenje, ampak skupaj ;)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 03. Maj. 2009 11:07

Če dobro pomislm, sploh neb mogla udart enga pouprečja kok časa sva skupej na teden, ker je čist odvisno od tedna. Ta teden sva bla recimo usak dan skupej, ker je lih nanesla možnost, da spi pr meni usako noč. Mava tedne k se vidva sam 1x, lahko pa tud večkrat. Čist odvisno.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 03. Maj. 2009 11:40

Jaz sem bolj krajevno razdvojena in temu primerno se pač družim z ljudmi. V Lj imam svoj krog prijateljev in prijateljic, pa sem z njimi med tednom, za vikende pa kombiniram spet prijatelje/prijateljice iz domačega kraja + fanta, ki je iz drugega kraja. Verjetno če bi mela možnost videt vse ljudi, ki jih imam rada v družbi vsak dan, da bi pač nekako enakovredno kombinirala. Nikoli nisem bila ena tistih kokoši, ki ne more dihat brez tipa in zapostavi prijateljice zavoljo le-njega. :roll: Seveda pa moram imeti tudi nekaj časa obvezno in samo zase.

Časovno pa je tudi odvisno, s tem da ponavadi s fantom preživljama dosti vikendov skupaj, s kolegicami pa pač bolj kofetkamo, kdaj kak kino, pijanica, gremo jest.... :)
Uporabniški avatar
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Natashaa » 03. Maj. 2009 12:36

Moj ima tako službo, da ga cel dan ni doma oz. pride pozno popoldan domov..tako da se potem vidiva za tiste 3 ali 4 urce. Čez vikend skupaj spiva,ampak potem sva redkokdaj cel dan skupaj..al ima on obveznosti ali jaz(šola). Včasih mi manjka tisti čas, da sva res skupaj..cel dan..
Čez teden imam dosti časa za sebe ( če nimam kaj za šolo delat),tako da se takrat vidim z kako kolegico...čez vikend pa sem rada samo z njim :)
Uporabniški avatar
FuckedUpKid.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a FuckedUpKid. » 31. Maj. 2009 19:17

Beth napisal/-a:med nama je tut nekej razdalje pa šola pa deu pa use...tko da se vidva bl samo ob petkih pa sobotah zvečer, pa pol še kako nedeljo...
pa ga fuuul pagrešam, ful bi rada vidla d bi bla več skupi :(

Same here. :? čizz premau :cry:
Do what you Love. Fuck everything eLse. ♥
Uporabniški avatar
FuckedUpKid.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a FuckedUpKid. » 31. Maj. 2009 19:24

snezinka* napisal/-a:S fantom sva skup mnkrat, k bi si js želela. Če je sreča 2x na tedn, v povprečju pa 1x na tedn. Običajno nisva nkol skp ceu dan, kvečjemu pol dneva al pa od sredine popoldneva do pozne noči (jutra). oba mava velik obveznosti (fax, šport, frendi ipd.), čeprav se mi zdi, da bi bilo lahko bolje, ker nisva tok zlo velik narazen (pa še študirava v istem mestu; res da čist na drugih koncih in oba imava izpit). učasih se mi pol kr zdi, d mu ni tolk do tega, d se vidva, ker si tolk zafila urnik, d ma za use prej cajt k zame. sam ok, sj se bova že pogovorla v kratkem, d bo obema prou.

nekako zlo podobno ja.. mi2 tut nisva tok zlo narazen in isto študirava u istmu mestu ampk na različnih koncih.. ma pa sam on izpit. In se mi isto zdi da mu sploh ni tok do tega da bi se vidla ker se mi zdi da bi si kdaj lahko uzeu kkšno urco časa zame namest da se skoz neki meni s frendi. Tko da u povprečju se vidva 4 urce na teden (petek, sobota pa nedelja - po kkšno dobro urco) in to mi je čist premal.. in ja tut mi2 se morva pogovorit glede tega. :?
Do what you Love. Fuck everything eLse. ♥

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov