Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- S@R@*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2005
- Kraj: Kamnik
Hm...midva s fantom sva kr dost časa skupi, marsikdo bi reku da preveč...sam če je pa tko fajn
...jah skupi sva pa usak dan k jst skos pr njemu spim pa v nedeljo ceu dan-k to je pač najin dan k naju ne sme nobedn mott in se na pouno crklava pa razvajava pa okol hodva... tko da nama je ful fajn skupi
...jah skupi sva pa usak dan k jst skos pr njemu spim pa v nedeljo ceu dan-k to je pač najin dan k naju ne sme nobedn mott in se na pouno crklava pa razvajava pa okol hodva... tko da nama je ful fajn skupi
- Aneici
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
- Kraj: Primorska
Z mojim fantom se vidim 4x na teden, s tem da ne živiva prav blizu...imava pa srečo da delava oba v isti stavbi hihi
Ker pa nama je ta situacija prehuda se po novem letu seliva
Jaz mislim da par če želi "uspeti", mora čim več časa preživet skupi, da spozna tudi slabe navade partnerja
Priporočam skupno potovanje :ertrink:
Kaj menite?
Ker pa nama je ta situacija prehuda se po novem letu seliva
Jaz mislim da par če želi "uspeti", mora čim več časa preživet skupi, da spozna tudi slabe navade partnerja
Priporočam skupno potovanje :ertrink:
Kaj menite?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Zadnje čase sva se navadila, da pride zvečer do mene kakšne 3x na teden, ko pr men prespi + vikende ostane tud čez dan.
Je čist dost, ker imam rada tud svoj mir, ko pridem iz službe in zvečer mi pa ful paše, da sva skupi in skupi zaspiva
ampak vseeno komaj čakava, da najdeva kakšno varianto za skupno življenje.
Je čist dost, ker imam rada tud svoj mir, ko pridem iz službe in zvečer mi pa ful paše, da sva skupi in skupi zaspiva
ampak vseeno komaj čakava, da najdeva kakšno varianto za skupno življenje.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
densy napisal/-a:Midva pa žviva ene 400 m narazen, pa se vidva ene 3 krat na dan..
Pri men je blo podobno z bivšim.
Včasih res sva bla skupi po par 10 ur na dan(pač razen ko je bil kdo v šoli, delal(hja, no, delala sva bolj mal)), spančkala pri njemu; ko je mel vaje, sem kr pri njemu počakala(se kej učila, brala, pospravljala, kuhala..)) ehh... blo je lepo
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
jaz pa lubija vidim ob sobotah ...ker je pač razdalja velika.... enkrat jst h njemu enkrat on h meni.... no prejšni vikend je pršu že v petek, ker smo šli potem soboto smučat:)
je težko, ampak ga ljubim:) tak da ni problema...se že zdrži:)
je težko, ampak ga ljubim:) tak da ni problema...se že zdrži:)
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
midva žviva bliz en druzga pa se vidva skorej vsak dan,kdaj res ne znese no ampak sva kr dost skupej...pa se še nisva naveličala
- choko girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Midva sva zaradi šole/faksa skupaj ob vikendih (po 8h približno), med tednom pa vsega skupaj 8h prb. +petek 6h. Torej 30h na teden. Takole se mi sliši kar precej, ampak nama vedno res hitro mine, znava skupaj početi marsikaj in čas hitro mine Seveda bi bila rada z njim čimveč...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov