Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
adry23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
- Kraj: Over The Rainbow
Jst sicer že živim skupaj s tipam,pa morm rečt,da je že samo po sebi itak včasih tko,da ga imam polno glavo in bi ga najraje vrgla v koš za smeti ,ampak nato pa kasneje ko se vroče strasti malo umirijo,pa pomislim kako ga imam rada in da mi je prou lepo da sva skupi in da tud skupi živiva :knuddel: :bussi: .Je pa včasih tko-zdi se ti da sta preveč skupaj ali pa tudi da sta premalo.Mislm,da je odvisno od dneva ,kako sva oba razpoložena.Malo tolerantnosti in popustljivosti pri enem kot tudi pri drugem,pa gre.
- *smokvica*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2005
- Kraj: *Štajerska*
Midva tud skupaj živima, tako da kr velik časa.V bistvu sma skoz skupaj razen takrat ko delava, ali sva po opravkih, pa še to če se le da greva skupaj.
- *cukrček*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
- Kraj: celje
midva pa se vidma vsak dan kako urco po pouku (na srečo mava približn ob istem času konc) pa včasih tud zjutri, da loh grema pol z nasmeškom v šolo
drugač sma pa full narazn in se med vikendom nikol ne vidma...full krute so pa počitnce...tud po en tedn se že nisma vidla in kar ne wem kak sma to prežiwela, sam je pa pol bolj sladko ko se spet vidma
drugač sma pa full narazn in se med vikendom nikol ne vidma...full krute so pa počitnce...tud po en tedn se že nisma vidla in kar ne wem kak sma to prežiwela, sam je pa pol bolj sladko ko se spet vidma
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
-
brunett - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 11. 2006
Midva se vidima vsak dan, vsaj kakšno uro na kavi al kak sprehod oz. karkoli.
Vikendi so pa bolj slabi, js namreč delam v diskoteki in čez dan spim, ponoči pa itak delam.
Sicer bi mi pasu kak dan da se ne bi vidla, sam ko mu rečem da nimam časa pa mi tko žalostno reče da me je cel dan pogrešu pa pol itak ne morem da bi mu rekla da se ne boma vidla.
Vikendi so pa bolj slabi, js namreč delam v diskoteki in čez dan spim, ponoči pa itak delam.
Sicer bi mi pasu kak dan da se ne bi vidla, sam ko mu rečem da nimam časa pa mi tko žalostno reče da me je cel dan pogrešu pa pol itak ne morem da bi mu rekla da se ne boma vidla.
- BabySun
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 11. 2006
- Kraj: štajerska
midva z mojim lubijom se vidima samo med vikendi (sva 50km narazn) pa še to se včasih zgodi da se ne moreva videt vsaki vikend sam se je pa zto tolk bol sladko ko prideva skupaj, ker sva tak željna en drugega pa kr se tak pogrešava!! sej boma šla kmal študirat .. tam boma pa če bo vse po sreči skupaj..
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
1x na teden, pa sva cel dan skupej. Sam medva dost stran živiva. Sam sva se navadla, k včasih tud kso prespi pr komu, jst negove frende poznam, pa sva pol na žurkah skp pa je . Drgač nama pa gre. Sva že 7 mescu skp
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
jst sm pa lihkar naračunala, da se vsak dan vidiva ok, res je, da je ob torkih to naprimer samo zjutraj na kavi ena ura, ampak vseeno. za novo leto ga pa 17 dni ne bo. nič čudnega, da me zvija, sej sploh ne vem, kam se bom dala ob večerih. kavice s prijateljicami bodo padale najbrž. uboga moja pljuča
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
skor usak dan.. kšnkrat sva skupi ceu dan.. kšn dan sam popoudne pa zvečer.. čer vikend pa spiva al on pr men al pa js pr njemu... sam gre čas ko sm z njim čist preveč hitro... no zdej k bojo tej prazniki bom sama doma 10 dni on bo pa pr men na počitncah ga je kr moja mami povabla da bo pazu name lepo nama bo, ja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov