Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 21. Nov. 2006 21:04

Midva samo vikende preživljava skupaj, pa nama tako paše.
Mi je pomemben tudi čas, ki ga mam samo zase in mi je všeč, da se v petek že pogrešava. Tako ohranjava nekaj začetne čarobnosti, pa še odvisna nisva drug od drugega ;)
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 21. Nov. 2006 21:15

ja saj to je res, da se odtujiš. tud če se vidiš 1x na teden je to kar premalo. midva sva se kak mesec nazaj ful malo videvala - 1x tedensko, pa sem ga takrat ko sva bla skupaj kar naprej nekaj nadirala pa mulo kuhala pa mu težila. skos sva bla v konfliktu. potem sem se pa odločla da je tega dost pa sva se več vidla in je blo takoj ful boljše. zdaj se pa spet začenja in me kar skrbi da ne bojo spet problemi :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 21. Nov. 2006 23:21

3,4 urce..odvisno od dneva, časa .. ma use .. kdaj sva skupej tud 6 ur če je treba..pa gre tko hitr, da pozabm na vse stvari, največkrat pa na čas..pogledam vn-tema, noč..ceL dan skupej..to mi je lepo..ker bi ga mela ksoz ob seb..24/7! :cool:
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 21. Nov. 2006 23:23

trapa napisal/-a:Midva samo vikende preživljava skupaj, pa nama tako paše.
Mi je pomemben tudi čas, ki ga mam samo zase in mi je všeč, da se v petek že pogrešava. Tako ohranjava nekaj začetne čarobnosti, pa še odvisna nisva drug od drugega ;)

podpišem se pod tvojo izjavo in jo pohvalim..nekak tko moj hoče, da bi blo..in to vzdržuje..ne razumem pa ljudi k glave ksupej tiščijo usak dan..ma če je treba 18 ur..to men ne gre..čas zae rabš, to je 1x1!!!
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 22. Nov. 2006 0:56

trapa napisal/-a:Midva samo vikende preživljava skupaj, pa nama tako paše.

nama ne preostane druga kot tko... ampak učasih je reeees kriza in sm čist boga... pa me pol potolaž za vikend pa je ok pol :)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 22. Nov. 2006 7:10

Glede na to, da sva poročena bi bilo čudno če ne bi živela skupaj :D . Zanekrat še živiva pri njegovih starših, v kratkem pa se seliva čisto na svoje. V svoje lastno stanovanje. Tako da skupaj preživiva res vsak prosti trenutek. Je pa res tako, kot je rekla že @ da skupno življenje ni vedno z rožicami postlano. Potrebni so kompromisi, včasih se skregava zaradi tok bedne zadeve, da sploh ne moreš verjet, da se lahko zarad česa takega skregaš. Ampak tega ne bi nikoli zamenjala za karkoli. Meni najino skupno življenje predstavlja veliko oporo v težkih trenutkih. Zato sem srečna, da živiva skupaj že od samega začetka.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 22. Nov. 2006 15:38

Čist odvisno, kdaj se vidva samo za vikend, skoraj vedno pa še med tednom kdaj, vsaj za kakšno uro, če se srečava v Lj. ali pa če pride drug k drugemu domov. Mava čist kontra urnike,nisva glih soseda, tko da se na žalost ne morva vsak dan videt. Sam sej, mi čist paše tko - ga pol tolk več pogrešam, pa je bolj fletno. :P
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 22. Nov. 2006 21:29

Glede na to da živiva skupi se vidva zlo velik :wink: Ne vidva se kadar sva v službi pa kadar ma kdo kake opravke, jst šola, on kaka kavica...
Ampak je super in skupnega življenja ne zamenjam za nič na svetu :!:
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 23. Nov. 2006 8:00

Učas sva preživela večino dneva skupaj ... zadnje čase pa sam vikende pa občasno med tednom :cry:
Jah čim prej ga bo treba spravt k men v lj ... kr tkole ne gre več :nein:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 23. Nov. 2006 19:34

žiwjo:) Če bi blo po najino in če bi bilo možno bi skupaj preživela veliko več časa, ker pa zaradi razdalje( 70km) to ni možno se vidva 2krat na teden..oz. soboto&nedelja...že skor leto in pol :) :) :) lp**
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 24. Nov. 2006 23:21

zelo malo
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 24. Nov. 2006 23:23

ŽuŽa napisal/-a:žiwjo:) Če bi blo po najino in če bi bilo možno bi skupaj preživela veliko več časa, ker pa zaradi razdalje( 70km) to ni možno se vidva 2krat na teden..oz. soboto&nedelja...že skor leto in pol :) :) :) lp**

svaka vama čast... midva mama približno 6-7 km pa se vidima enkrat do dvakrat na tedn
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BLUBABY » 25. Nov. 2006 9:26

Midva se pa zadnji mesec ful mal vidva, ker je fant začeu delat po 8ur vsak dan, potlej gre na faks pa še na trening..Zarad tega mam že zdej občutek da sva se mal odtujila..zanima me, če se z fanti kej pogovarjate o tem, da se premal vidte? Zato ker jz k mu to rečem se samo skregava in mi pravi, da ne bo zdej pustu službe zarad mene..dejstvo, da več časa preživi s sodelovkami v službi me je začelo blazno nervirat..pozna ktera kakšno rešitev? :roll:
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 25. Nov. 2006 12:37

jah dokler ne bosta živela skupaj, bo vedno več časa preživel s sodelavkami, kot s teboj. ne poznam para, ki bi bil po 8 ur na dan skupaj, če noč ni všteta zraven. itak, da ne bo službe pustil, na faks tudi mora hodit, če mu boš pa zaradi treningov težila, se bo pa pomoje slabo končalo. moj nasvet je, da si najdi nekaj za počet, medtem ko nista skupaj. verjetno študiraš, omisli si še kakšen hobi (ali pa tukaj spemaj :) ).
itak ni stvar skupaj preživetega časa samo v kvantiteti, ampak tudi v kvaliteti. izkoristita čas, ki ga imata skupaj.
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a LovelyM » 25. Nov. 2006 19:42

Na začetku zveze sva se eno leto vidla vsak dan vsaj po 3-4 urce. Zdej se je umirilo, pa še več obveznosti imava. Torej se vidva obvezno vsak vikend, pa vsak drugi dan med tednom.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]