Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Midva samo vikende preživljava skupaj, pa nama tako paše.
Mi je pomemben tudi čas, ki ga mam samo zase in mi je všeč, da se v petek že pogrešava. Tako ohranjava nekaj začetne čarobnosti, pa še odvisna nisva drug od drugega
Mi je pomemben tudi čas, ki ga mam samo zase in mi je všeč, da se v petek že pogrešava. Tako ohranjava nekaj začetne čarobnosti, pa še odvisna nisva drug od drugega
Imaš, da me vikaš!
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
ja saj to je res, da se odtujiš. tud če se vidiš 1x na teden je to kar premalo. midva sva se kak mesec nazaj ful malo videvala - 1x tedensko, pa sem ga takrat ko sva bla skupaj kar naprej nekaj nadirala pa mulo kuhala pa mu težila. skos sva bla v konfliktu. potem sem se pa odločla da je tega dost pa sva se več vidla in je blo takoj ful boljše. zdaj se pa spet začenja in me kar skrbi da ne bojo spet problemi
to infinity and beyond!
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
3,4 urce..odvisno od dneva, časa .. ma use .. kdaj sva skupej tud 6 ur če je treba..pa gre tko hitr, da pozabm na vse stvari, največkrat pa na čas..pogledam vn-tema, noč..ceL dan skupej..to mi je lepo..ker bi ga mela ksoz ob seb..24/7!
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
trapa napisal/-a:Midva samo vikende preživljava skupaj, pa nama tako paše.
podpišem se pod tvojo izjavo in jo pohvalim..nekak tko moj hoče, da bi blo..in to vzdržuje..ne razumem pa ljudi k glave ksupej tiščijo usak dan..ma če je treba 18 ur..to men ne gre..čas zae rabš, to je 1x1!!!
... ι αм ωнαт ι αм ...
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
trapa napisal/-a:Midva samo vikende preživljava skupaj, pa nama tako paše.
nama ne preostane druga kot tko... ampak učasih je reeees kriza in sm čist boga... pa me pol potolaž za vikend pa je ok pol
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Glede na to, da sva poročena bi bilo čudno če ne bi živela skupaj . Zanekrat še živiva pri njegovih starših, v kratkem pa se seliva čisto na svoje. V svoje lastno stanovanje. Tako da skupaj preživiva res vsak prosti trenutek. Je pa res tako, kot je rekla že @ da skupno življenje ni vedno z rožicami postlano. Potrebni so kompromisi, včasih se skregava zaradi tok bedne zadeve, da sploh ne moreš verjet, da se lahko zarad česa takega skregaš. Ampak tega ne bi nikoli zamenjala za karkoli. Meni najino skupno življenje predstavlja veliko oporo v težkih trenutkih. Zato sem srečna, da živiva skupaj že od samega začetka.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Čist odvisno, kdaj se vidva samo za vikend, skoraj vedno pa še med tednom kdaj, vsaj za kakšno uro, če se srečava v Lj. ali pa če pride drug k drugemu domov. Mava čist kontra urnike,nisva glih soseda, tko da se na žalost ne morva vsak dan videt. Sam sej, mi čist paše tko - ga pol tolk več pogrešam, pa je bolj fletno.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Glede na to da živiva skupi se vidva zlo velik Ne vidva se kadar sva v službi pa kadar ma kdo kake opravke, jst šola, on kaka kavica...
Ampak je super in skupnega življenja ne zamenjam za nič na svetu
Ampak je super in skupnega življenja ne zamenjam za nič na svetu
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Učas sva preživela večino dneva skupaj ... zadnje čase pa sam vikende pa občasno med tednom
Jah čim prej ga bo treba spravt k men v lj ... kr tkole ne gre več
Jah čim prej ga bo treba spravt k men v lj ... kr tkole ne gre več
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ŽuŽa napisal/-a:žiwjo:) Če bi blo po najino in če bi bilo možno bi skupaj preživela veliko več časa, ker pa zaradi razdalje( 70km) to ni možno se vidva 2krat na teden..oz. soboto&nedelja...že skor leto in pol lp**
svaka vama čast... midva mama približno 6-7 km pa se vidima enkrat do dvakrat na tedn
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
BLUBABY - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 11. 2006
Midva se pa zadnji mesec ful mal vidva, ker je fant začeu delat po 8ur vsak dan, potlej gre na faks pa še na trening..Zarad tega mam že zdej občutek da sva se mal odtujila..zanima me, če se z fanti kej pogovarjate o tem, da se premal vidte? Zato ker jz k mu to rečem se samo skregava in mi pravi, da ne bo zdej pustu službe zarad mene..dejstvo, da več časa preživi s sodelovkami v službi me je začelo blazno nervirat..pozna ktera kakšno rešitev?
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
jah dokler ne bosta živela skupaj, bo vedno več časa preživel s sodelavkami, kot s teboj. ne poznam para, ki bi bil po 8 ur na dan skupaj, če noč ni všteta zraven. itak, da ne bo službe pustil, na faks tudi mora hodit, če mu boš pa zaradi treningov težila, se bo pa pomoje slabo končalo. moj nasvet je, da si najdi nekaj za počet, medtem ko nista skupaj. verjetno študiraš, omisli si še kakšen hobi (ali pa tukaj spemaj ).
itak ni stvar skupaj preživetega časa samo v kvantiteti, ampak tudi v kvaliteti. izkoristita čas, ki ga imata skupaj.
itak ni stvar skupaj preživetega časa samo v kvantiteti, ampak tudi v kvaliteti. izkoristita čas, ki ga imata skupaj.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]