Koliko časa preživite s fantom in prijatelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Midva se pa čist premal trenutno... čez vikend, pa še to ne vsak dan... v petek se tud ne vedno... Trenutno mava tko predavanja da je zlo smotano.
So bli pa tud tedni, ko sva se skor vsak dan... jeeej. Sj se bova spet velik vidla kmal. Upam.
So bli pa tud tedni, ko sva se skor vsak dan... jeeej. Sj se bova spet velik vidla kmal. Upam.
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
pha nisem vedla, da nas je tolko, ko se med tednom ne vidimo s fantom.
mi2 tud študirama v različnih krajih. ampak pri nama je tak, da jas včasih, tak kot dans naprimer, iz lj pobegnem že v čet (sicer mam pol cel vikend malo slabo vest-grr)tak da se kr precej vidima. pa nekajkrat je že on prišo me obiskat..drugač pa sma tak precej zaposlena oba, tak da mi kr paše..zdaj...sem se pa mogla navadit na to situacijo
mi2 tud študirama v različnih krajih. ampak pri nama je tak, da jas včasih, tak kot dans naprimer, iz lj pobegnem že v čet (sicer mam pol cel vikend malo slabo vest-grr)tak da se kr precej vidima. pa nekajkrat je že on prišo me obiskat..drugač pa sma tak precej zaposlena oba, tak da mi kr paše..zdaj...sem se pa mogla navadit na to situacijo
- Hotred
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: Maribor
Midva z lubijem sva skupaj vsak dan, ker sva se preselila skupaj, pa si sedaj urejava stanovanje... pa nama paše... se ne živcirava in nič... lepo je se vsak večer stiskat jaz trenutno študiram, on hodi v službo, ampak sva bila npr. ko je on bil bolan več kot en mesec skupaj doma, pa se nisva niti enkrat skregala, je blo potem kar malo bad ko je šel nazaj v službo
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
midva sva se na zacetku ful mal vidla, zdej se sicer mal več...spomnem se, da je blo lani ful težko, k sm bla jst v lj čez teden in sva se sam za vikende vidla....letos pavziram in se mal več vidma tut med tednom kak dan, drugač pa vikende in praznike mam pa itak že skor rezervirane za naju... :knuddel:
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Lahko rečm da sva glede na njegovo službo kr dost skupej..najini so vikendi, takrat res izkoristiva na polno..med tednom se pa lahko vidva usak dan, al pa sploh nč čez tedn, povprečno pa usaj dvakrat..
Drgač pa komi čakava da bova živela skupej da ne bo letanja gor in dol..mi je blo pa ful težko k sm bla v lj lansk let, pa sva se vidla sam za vikende (men se ni splačal it domu za en dan, on pa tut ni mogu kr tko pridt k men)..tko da sm letos res ponosna da je zdj taka situacija pa da se lahko še med tednom vidva
Drgač pa komi čakava da bova živela skupej da ne bo letanja gor in dol..mi je blo pa ful težko k sm bla v lj lansk let, pa sva se vidla sam za vikende (men se ni splačal it domu za en dan, on pa tut ni mogu kr tko pridt k men)..tko da sm letos res ponosna da je zdj taka situacija pa da se lahko še med tednom vidva
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Uf, to pa res težko rečem, ker je ful različno. Niti ni vedno tako, da sva vse vikende skupaj, ker mam jest velikrat delo. Recimo, da se vidiva na teden najmanj 2x (če je res kriza) v povprečju pa tm ene 4x pa saj to mal bolj izkoristva, ker pride k men pančkat. Dostkrat pa v toku dneva letiva saj na kavico, če je že velik obveznosti.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- čokoladka666
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2006
- Kraj: Maribor
midva se pa vidiva dva krat med delovnikom pa skoz vikend včasih. sam men je to fuuul premalo, z bivšim se bla vsak dan pa mi je ful bed zdaj, mogoče ker sm tak navajena
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Midva sva bla vcasih skoz skupi, vsak dan sva se vidla, in se nisva zivcerala al pa kregala prevec, pac kot normalen par.
Zdej je pa on zacel delat in ko je popoldan, tko k ta tedn, se med tednom nic ne vidva ker mam js dop solo, on pa dela pozno v noc in me pol samo poklice zvecer tko da kumi cakam vikend
Zdej je pa on zacel delat in ko je popoldan, tko k ta tedn, se med tednom nic ne vidva ker mam js dop solo, on pa dela pozno v noc in me pol samo poklice zvecer tko da kumi cakam vikend
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
na dan? če bi se midva vsak dan vidla bi blo lušno ja. sam ni mogoče, ker mava šolo pa faks v različnih mestih, živiva pa 20 km narazen. tko da se načeloma vidva 2x tedensko, samo zadnje čase tud to ne ker se je prejšnji teden učil zdaj je pa bolan pa je ful bedno to, vsaj men.
to infinity and beyond!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov