Koliko časa osvajate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
Če oba vesta kaj hočeta ter to, da laufa, potem nevem zakaj bi sploh debatirala okrog tega, se spuščala v neke dolge debate pa ugotavljala, kaj in kako.
Tudi ti, ki ima v glavi razščiščene pojme ter ve kaj hoče, seveda ne bo dolgovezil in "nakladal" okrog tega, ampak se bo trudil v praksi, da bo zveza funkcionirala tako kot mora, prav tako pa ženska.
Eni so/ste pa taki, k bi debatirali, pa šli v detajle, naredili pa bolj malo. (Nekateri tipi znate biti hujši k nekatere ženske, v kompliciranju )
Tudi ti, ki ima v glavi razščiščene pojme ter ve kaj hoče, seveda ne bo dolgovezil in "nakladal" okrog tega, ampak se bo trudil v praksi, da bo zveza funkcionirala tako kot mora, prav tako pa ženska.
Eni so/ste pa taki, k bi debatirali, pa šli v detajle, naredili pa bolj malo. (Nekateri tipi znate biti hujši k nekatere ženske, v kompliciranju )
Zadnjič spremenil PooHika, dne 11. Feb. 2010 16:14, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Horus napisal/-a:Cisto preprosto. We don't always get exactly what we want In ce je edina lastnost, ki tipu manjka, dominantnost...
You can't always get what you want
But if you try sometimes well you just might find
You get what you need
Zadnjič spremenil *mala*, dne 11. Feb. 2010 16:19, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Horus
- Horus
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
kolikor jaz vidim... Tip nekaj časa vztraja. Če je obupan, nesamozavesten dlje; če je samozavesten si pomoje reče: kaj bom za njo lazil, se poniževal lol..
Vendar če samozavesten, sexy tip še dolgo vztraja... Na začetku te mogoče želi spoznati... potem ko ga zavračaš, misli pa še samo na to kako bi te "dobil" v posteljo.. ga ne zanima kakšna si, očitno si ustvari neko negativno sliko o tebi in se celo norčuje iz tebe??
Vendar če samozavesten, sexy tip še dolgo vztraja... Na začetku te mogoče želi spoznati... potem ko ga zavračaš, misli pa še samo na to kako bi te "dobil" v posteljo.. ga ne zanima kakšna si, očitno si ustvari neko negativno sliko o tebi in se celo norčuje iz tebe??
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Stvar je tako preprosta, da boli.Kot mlad fant imaš nekako privzgojeno, da je žensko potrebno postaviti na pediestal.To je tista logika "če bom kul, bom mogoče celo kakšne vreden". To je logika luzerjev.
Ko si te neumnosti izbiješ iz glave in si rečeš:
"Ok, ženske name gledajo kot na enega od kandidatov na "trgu".Ampak tudi jaz imam svoje kvalitete in sem dovolj dober, da lahko tudi jaz na njih gledam kot na kandidatke"...
je vse lažje. Čist enostaven miselni preskok, ki ga ogromno tipov, ki kar naprej težijo ženskam, pošiljajo obupane SMS-e, ne doseže nikoli.
Ko si te neumnosti izbiješ iz glave in si rečeš:
"Ok, ženske name gledajo kot na enega od kandidatov na "trgu".Ampak tudi jaz imam svoje kvalitete in sem dovolj dober, da lahko tudi jaz na njih gledam kot na kandidatke"...
je vse lažje. Čist enostaven miselni preskok, ki ga ogromno tipov, ki kar naprej težijo ženskam, pošiljajo obupane SMS-e, ne doseže nikoli.
- Lisjak_Gregor
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
"Ok, ženske name gledajo kot na enega od kandidatov na "trgu".Ampak tudi jaz imam svoje kvalitete, ampak nisem dovolj dober, da lahko tudi jaz na njih gledam kot na kandidatke"...
ker dandanes pač večina prvega vtisa je v izgledu, temu še dodaj da si tihe vrste tip pa si zmagal
ker dandanes pač večina prvega vtisa je v izgledu, temu še dodaj da si tihe vrste tip pa si zmagal
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Horus napisal/-a:marypa napisal/-a:Vendar če samozavesten, sexy tip še dolgo vztraja... Na začetku te mogoče želi spoznati... potem ko ga zavračaš, misli pa še samo na to kako bi te "dobil" v posteljo.. ga ne zanima kakšna si, očitno si ustvari neko negativno sliko o tebi in se celo norčuje iz tebe??
Kot da bi Eddieja citirala xD
"Once you turn a guy down he don't like you no more. But he still wants to f*ck you. So he waits. And then finally, you go like "I'M YOURS!" and he goes "F*CK YOU AND YOUR PUSSY!""
ja, prav ima. Si morem še kake njegove misli pogledat
@Džeki, imaš čisto prav. Bolj ko fant gnjavi punci, slabše je... Seveda je pa razlika, ali ti gnjavi oh in sploh model ali pa ne Mislim, da je najbolje začeti počasi, s prijateljskim odnosom do človeka.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
meni je pa najbolj všeč, če sidva vzameta čas. ok, saj ne v nedogled, ampak prehitevanje prej prinese kaj slabega (nesigurnost, občutek, da si prehiteval, ti je žal), kot kaj dobrega. Ko si vzameš čas, lažje slediš temu, kar si res želiš in si potem tudi bolj siguren v svoja dejanja, hkrati pa sigurne osebe lažje gradijo sigurni odnos.
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Hm, al pa druge skrajnosti - gresta na prvi zmenek (pijača v bistvu, da se malo spoznata, brez pričakovanj), pa ti ON začne pošiljat smse da je tok zaljubljen, da te ma rad... Js sm samo; (bom kasneje povedala za kakšen primer je šlo). Pa nisem odpisala 5minut, je že bil drug sms; Očitno tebi nisem všeč, zdej bom pa joku... Čez 3minute še en; Prosim odpiši mi! Cmok ... Odpišem uradno in tip kr ni dojel, pa je pošilju smse ob vseh mogočih urah, dokler ni dojel po kakem mesecu da ne bo nič.
Šlo se je za tipa blizu 30ih, blaznooo obupanega (kar sem zvedela šele po najinem "dejtu", na žalost) in tko se je vedel do vsake, s katero je šel samo 1x na drink. No in še danes je samski in jamra po svetu ter po novem še ženskam teži; Pa kaj je z mano narobe da me nobena noče? Kok sm js bogi...
Šlo se je za tipa blizu 30ih, blaznooo obupanega (kar sem zvedela šele po najinem "dejtu", na žalost) in tko se je vedel do vsake, s katero je šel samo 1x na drink. No in še danes je samski in jamra po svetu ter po novem še ženskam teži; Pa kaj je z mano narobe da me nobena noče? Kok sm js bogi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov