Koliko časa osvajate?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
čokolinček - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 2. 2010
Prvi zmenek je čas, ko nekoga spoznavaš in mislim, da nikakor še ni primeren moment za french kiss razen če se poznata že fuuuull dolgo in če itak komaj čakata, da si padeta okol vratu. Na drugem zmenku pa ja - če ni poljuba (vsaj na ustnice, če že ne pravi kiss) potem ga tudi na tretjem ne bo. Seks na tretjem zmenku? Jah, zame ne. Če bi pa tip rekel prou, pol se pa ne rabva več vidt - ja okej, čao miki. Izjeme ni... Če se pogovarjamo o zmenkih ki naj bi vodili v resno zvezo, ane? Drugač je vseen če je seks že na prvem dejtu prisoten.
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
Čist odvisno.. od situacije in pa obeh prisotnih, ter kako gledata na to. Ni nobenega določenega pravila, kako bi to naj potekalo, ali naj bi poljub bil na prvem zmenku prisoten ali ne, ali celo sex, in da je to potem kakršnakoli ovira za resno zvezo.
Če sta si dva tk všeč pa jima to ustreza, se predata užitkom in lahko to vodi v dobro resno zvezo. Ni pa pogoj, lahko je pa ravno obratno. Sicer pa bolj je spontano vse skupaj, boljše je, pa je to na prvem ali pa petem zmenku. Glavno da je obema fajn in da jima to ustreza...
Če sta si dva tk všeč pa jima to ustreza, se predata užitkom in lahko to vodi v dobro resno zvezo. Ni pa pogoj, lahko je pa ravno obratno. Sicer pa bolj je spontano vse skupaj, boljše je, pa je to na prvem ali pa petem zmenku. Glavno da je obema fajn in da jima to ustreza...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^vecina se jih je obesila na Džekijev okvir poteka dejtanja, kjer je omenil, da bi pri 3. dejtu že pričakoval sex - in potem se vedno valda usuje plaz protiargumentov.
- Horus
- Horus
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Bom dodal.
Največ sem pecal, ko sem bil star od 23 do 28 (ko sem zapecal svojo ljubezen).Moja ciljna skupina žensk je bila nekje 20-26.
Moj način je mogoče strog, čuden, preveč racionalen, malo je pa tudi, priznam, bil ziheraški, strahopeten. Zakaj ziheraški? Ker sem, kot ste mogoče razbrali med vrsticami, ženske, za katere sem domneval, da mi na tretjem ne bodo dale, sam prej izločil iz igre.
V bistvu sam prej žensko izločiš, namesto, da bi tvegal, da na ene 6-tem zmenku ona tebe izloči. Tak je bil pač moj koncept igre.
In ja, vedno sem na tretjem dobil. Ker so do tretjega prišle le take, za katere sem vedel, da so napaljene.Ženski se je seveda vse dogajalo "spontano". In ne, to ni ogromna številka, za moja leta normalna številka.
Z leti dobiš občutek za žensko. Poleg tega, če punce pri tebi opazijo samozavestno držo, da kandidatke dokaj hitro celo "izločaš", da se ne vesiš na vsako, ki ti pomežikne, ti to avtomatsko dvigne ceno na trgu. Tako sem postal zanimiv tudi za ženske, ki sicer z moje strani niso bile pecane, so pa zame od nekoga slišale.
Stvar je bila v bistvu kul in zabavna.
Največ sem pecal, ko sem bil star od 23 do 28 (ko sem zapecal svojo ljubezen).Moja ciljna skupina žensk je bila nekje 20-26.
Moj način je mogoče strog, čuden, preveč racionalen, malo je pa tudi, priznam, bil ziheraški, strahopeten. Zakaj ziheraški? Ker sem, kot ste mogoče razbrali med vrsticami, ženske, za katere sem domneval, da mi na tretjem ne bodo dale, sam prej izločil iz igre.
V bistvu sam prej žensko izločiš, namesto, da bi tvegal, da na ene 6-tem zmenku ona tebe izloči. Tak je bil pač moj koncept igre.
In ja, vedno sem na tretjem dobil. Ker so do tretjega prišle le take, za katere sem vedel, da so napaljene.Ženski se je seveda vse dogajalo "spontano". In ne, to ni ogromna številka, za moja leta normalna številka.
Z leti dobiš občutek za žensko. Poleg tega, če punce pri tebi opazijo samozavestno držo, da kandidatke dokaj hitro celo "izločaš", da se ne vesiš na vsako, ki ti pomežikne, ti to avtomatsko dvigne ceno na trgu. Tako sem postal zanimiv tudi za ženske, ki sicer z moje strani niso bile pecane, so pa zame od nekoga slišale.
Stvar je bila v bistvu kul in zabavna.
- Horus
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ker pa tega žal ni, nas še vedno večina dela "po občutku", za katerega pač mislimo, da je taprav/spontan/najboljši/karkol-si-pač-želimo-da-bi-bil..Horus napisal/-a:v idealnem svetu
-
PooHika - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2010
Nekaterim se vam pa da ..Poglabljat v takšne in drugačne zadeve
Glavno da funkcionira zveza ali spoznavanje tako kot mora, pa da obema ustreza, pa je to to. Pa whatever kdo igra "vodjo" in kdo sledi, važno da laufa, tako ali pa drugače. Simpl
Glavno da funkcionira zveza ali spoznavanje tako kot mora, pa da obema ustreza, pa je to to. Pa whatever kdo igra "vodjo" in kdo sledi, važno da laufa, tako ali pa drugače. Simpl
- Horus
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Horus napisal/-a:Ampak cisto kot zanimivost - tudi najbolj samostojne in odlocne zenske, kar jih poznam, si se zmeraj zelijo moskega, ob katerem bi se lahko sprostile in nehale igrati vodjo.
in kako bi to apliciral na razmerja, kjer ima ženska izrazito dominantno vlogo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov