Koliko časa osvajate?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
čokolinček
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a čokolinček » 11. Feb. 2010 12:18

Prvi zmenek je čas, ko nekoga spoznavaš in mislim, da nikakor še ni primeren moment za french kiss ;) razen če se poznata že fuuuull dolgo in če itak komaj čakata, da si padeta okol vratu. Na drugem zmenku pa ja - če ni poljuba (vsaj na ustnice, če že ne pravi kiss) potem ga tudi na tretjem ne bo. Seks na tretjem zmenku? Jah, zame ne. Če bi pa tip rekel prou, pol se pa ne rabva več vidt - ja okej, čao miki. :cool: Izjeme ni... Če se pogovarjamo o zmenkih ki naj bi vodili v resno zvezo, ane? Drugač je vseen če je seks že na prvem dejtu prisoten.
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 11. Feb. 2010 13:42

Čist odvisno.. od situacije in pa obeh prisotnih, ter kako gledata na to. Ni nobenega določenega pravila, kako bi to naj potekalo, ali naj bi poljub bil na prvem zmenku prisoten ali ne, ali celo sex, in da je to potem kakršnakoli ovira za resno zvezo.
Če sta si dva tk všeč pa jima to ustreza, se predata užitkom in lahko to vodi v dobro resno zvezo. Ni pa pogoj, lahko je pa ravno obratno. Sicer pa bolj je spontano vse skupaj, boljše je, pa je to na prvem ali pa petem zmenku. Glavno da je obema fajn in da jima to ustreza... :wink:
Uporabniški avatar
LEEL00
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a LEEL00 » 11. Feb. 2010 14:53

Jp, PooHika si tko lepo napisala. :) Meni je tudi ljubse cimbolj spontano ne pa v nekih okvirjih...
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Feb. 2010 14:54

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Feb. 2010 14:56

^^vecina se jih je obesila na Džekijev okvir poteka dejtanja, kjer je omenil, da bi pri 3. dejtu že pričakoval sex - in potem se vedno valda usuje plaz protiargumentov.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Feb. 2010 14:59

Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 11. Feb. 2010 15:24

Horus napisal/-a:Meni to zdaj zveni, kot da mislite, da bo tip izjavil nekaj v stilu: "Ce se do tretjega dejta ne dava dol ne bo nic." :P

To ti misliš :D

Spontanost je spontanost.. Pa ker tip pa ima tolk jajc, da bi izjavil kaj takega? :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Feb. 2010 15:27

Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 11. Feb. 2010 15:34

Mislim, da je moški spol tisti, ki lažje sledi. Ker seveda moški ni sposoben samostojno voditi :P
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 11. Feb. 2010 15:41

Bom dodal.

Največ sem pecal, ko sem bil star od 23 do 28 (ko sem zapecal svojo ljubezen).Moja ciljna skupina žensk je bila nekje 20-26.

Moj način je mogoče strog, čuden, preveč racionalen, malo je pa tudi, priznam, bil ziheraški, strahopeten. Zakaj ziheraški? Ker sem, kot ste mogoče razbrali med vrsticami, ženske, za katere sem domneval, da mi na tretjem ne bodo dale, sam prej izločil iz igre.

V bistvu sam prej žensko izločiš, namesto, da bi tvegal, da na ene 6-tem zmenku ona tebe izloči. Tak je bil pač moj koncept igre.

In ja, vedno sem na tretjem dobil. Ker so do tretjega prišle le take, za katere sem vedel, da so napaljene.Ženski se je seveda vse dogajalo "spontano". In ne, to ni ogromna številka, za moja leta normalna številka.

Z leti dobiš občutek za žensko. Poleg tega, če punce pri tebi opazijo samozavestno držo, da kandidatke dokaj hitro celo "izločaš", da se ne vesiš na vsako, ki ti pomežikne, ti to avtomatsko dvigne ceno na trgu. Tako sem postal zanimiv tudi za ženske, ki sicer z moje strani niso bile pecane, so pa zame od nekoga slišale.

Stvar je bila v bistvu kul in zabavna.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Feb. 2010 15:43

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Feb. 2010 15:49

Horus napisal/-a:v idealnem svetu
Ker pa tega žal ni, nas še vedno večina dela "po občutku", za katerega pač mislimo, da je taprav/spontan/najboljši/karkol-si-pač-želimo-da-bi-bil..
Uporabniški avatar
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a PooHika » 11. Feb. 2010 15:50

Nekaterim se vam pa da ..Poglabljat v takšne in drugačne zadeve :D

Glavno da funkcionira zveza ali spoznavanje tako kot mora, pa da obema ustreza, pa je to to. Pa whatever kdo igra "vodjo" in kdo sledi, važno da laufa, tako ali pa drugače. Simpl :D
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Feb. 2010 15:58

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Feb. 2010 16:10

Horus napisal/-a:Ampak cisto kot zanimivost - tudi najbolj samostojne in odlocne zenske, kar jih poznam, si se zmeraj zelijo moskega, ob katerem bi se lahko sprostile in nehale igrati vodjo.

in kako bi to apliciral na razmerja, kjer ima ženska izrazito dominantno vlogo?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov